От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 698
  • 795
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
   Мисля, че всеки ден можеш да си вземеш пратката, включително и неделя, но трябва първо да им се обадиш по телефона и да кажеш, че ще минеш. Peace

# 226
   Включвам се да следя темата.

# 227
  • ... рееща се.
Здравейте!
Използвала съм само габиели досега и съм доволна. Скоро ми попадна сайтът на ГГБГ и на ценорасписа им е написано "Доставка на пратка от 1 до 3 кг до вашия офис в работно време в София – зона 3 – 4лв." Това "вашия офис" офис на еконт ли е, или може да бъде и домашния адрес?

# 228
  • София
домашен или служебен, какъвто запишеш.
само че доставят чак след като обработят всички пратки.

# 229
  • Пловдив
Моля, мамите от Пловдив за съдействие  Hug
Използвала съм Simplyshopping преди време. Сега влязох в сайта им и прочетох, че Пловдив се обслужва от друга фирма. Посочен е мейл за контакт   shopping_plovdiv@abv.bg
Писах, но се оказва несъществуващ адрес  newsm78

# 230
Здравейте,

Копирам си поста от друга тема:

Опитвам се да направя поръчка от сайта на английската Икеа - ikea.co.uk и опитах с 2 различни кредитни карти да платя, но ми отказва транзакцията.

Има ли някой, който е поръчвал оттам директно?

Или сайтът не приема български карти и трябва да мина през посредник? (Много тъпо, че си имаме Икеа в БГ, пък не предлагат всички продукти!)

# 231
  • Varna
Здравейте,искам да направя поръчка от adidas.uk .Кой доставчик е най-сигурен т.к.пратката ми е скъпа и не искам да се загуби?

# 232
  • Sofia
Здравейте,искам да направя поръчка от adidas.uk .Кой доставчик е най-сигурен т.к.пратката ми е скъпа и не искам да се загуби?

На мен напоследък ми отказват всички поръчки (и от английския и от немския сайт) с обяснението, че не приемат чужди карти/ пейпал.
Иначе преди изпращах на адреса на Габко и не съм имала проблем.

# 233
  • Varna
Когато използвам посредници от САЩ.им превеждам парите и те сами купуват избеаната стока.Предполагам,че има такива варианти и с някой английски посредник

# 234
Аз септември поръчвах от английския и нямах проблем с картата. Поръчах с КД и всичко беше ок.

# 235
  • Sofia
Когато използвам посредници от САЩ.им превеждам парите и те сами купуват избеаната стока.Предполагам,че има такива варианти и с някой английски посредник

Така да, но цената се променя и обикновено успявам да го намеря другаде, без да плащам на посредници.

Явно моята карта не я харесват.

# 236
кой посредник използваш от САЩ

# 237
  • Varna
Buynowfromusa,не съм ползвала други засега,затова не мога да правя сравнения с други.
кой посредник използваш от САЩ

# 238
  • Varna
Аз септември поръчвах от английския и нямах проблем с картата. Поръчах с КД и всичко беше ок.
Извинявай,каква е картата ти и за колко време беше пратката при теб?

# 239
Извинявай,каква е картата ти и за колко време беше пратката при теб?
Картата е на Алианц, виза.
В склада им пристигна за 3-4 дни, после до бг отне седмица и половина, две.

Общи условия

Активация на акаунт