От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 438
  • 795
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте. Бих и скал да попитам, кой превозвач бихте препоръчали с офис в Пловдив. За покупка от Англия. Гледам, че GGBG имат офиси само в софия.
Поздрави
Аз ползвам Габиели, но склада им е малко извън града, ако сте без кола е неудобен. Иначе може да ползвате КД шопинг, намират се в къща зад Военна болница.

# 706
Може ли някакви координатите и на двата превозвача, няма проблем за разстоянието имам превоз.

# 707
Може ли някакви координатите и на двата превозвача, няма проблем за разстоянието имам превоз.
На първа страница ги има всички

http://www.uktobg.com/Default.aspx/
- Габиели
http://kdshoppinguk.com/

# 708
  • София
GGBG имат проблем с АСДА, успях да пусна една поръчка към Габриели и я доставиха, опитах втора и ми блокираха акаунта... Явно нещо става с адресите на превозвачите. ГГБГ казаха, че са им писали и се опитват да разрешат проблема, но нямам идея какво са направили по въпроса

И с Теско е така. Блокираха ми акаунта и ми върнаха парите за последната поръчка, с мотива, че имат проблем с "пропърти"-то.

Моля, ако някой от вас е успял да поръча успешно чрез някой от превозвачите, да го посочи тук!

# 709
  • Sofia
   Много от онлайн магазините се стараят да блокират поръчките до адреси на превозвачи. Това не е нещо ново.

# 710
Здравейте, за първи път поръчвам с ГГБГ и пратка, която трябва да е пристигнала в склада им в УК още на 25 не ми е отбелязана по никакъв начин, че е там. Все още на профила ми пише че нямам никакви пратки в никакви курсове. Това нормално ли е за тях? Sad

# 711
  • Пловдив
Здравейте, за първи път поръчвам с ГГБГ и пратка, която трябва да е пристигнала в склада им в УК още на 25 не ми е отбелязана по никакъв начин, че е там. Все още на профила ми пише че нямам никакви пратки в никакви курсове. Това нормално ли е за тях? Sad

Не. Не е нормално. Че закъсняват с актуализацията на информацията- закъсняват, но чак пък 4 дена, не вярвам, още повече, че в момента има курс пътуващ към България, поне статуса би трябвало да е - "на път". Според мен пратката не е получена от тях. Погледни при търговеца, ако има проследяване.

# 712
  • Пловдив
GGBG имат проблем с АСДА, успях да пусна една поръчка към Габриели и я доставиха, опитах втора и ми блокираха акаунта... Явно нещо става с адресите на превозвачите. ГГБГ казаха, че са им писали и се опитват да разрешат проблема, но нямам идея какво са направили по въпроса

И с Теско е така. Блокираха ми акаунта и ми върнаха парите за последната поръчка, с мотива, че имат проблем с "пропърти"-то.

Моля, ако някой от вас е успял да поръча успешно чрез някой от превозвачите, да го посочи тук!
Директно с карта ли плащате или чрез ПП? Преди време имаше проблеми с друг сайт. Блокираха акаунтите, от които се плаща с карта, защото разпознаваха, че е българска, поръчките чрез ПП минаваха.

# 713

Директно с карта ли плащате или чрез ПП? Преди време имаше проблеми с друг сайт. Блокираха акаунтите, от които се плаща с карта, защото разпознаваха, че е българска, поръчките чрез ПП минаваха.

АСДА нямат опция с пейпал.

# 714
  • Пловдив
Пазарувала съм от Асда Джордж, там има опция за плащане чрез ПП.

# 715
Пазарувала съм от Асда Джордж, там има опция за плащане чрез ПП.

В гросърито не видях такава опция. За Джордж не знам.

# 716
  • София
Аз се чудя на английските сайтове какъв им е проблемът с превозвачите? Така повече хора пазаруват, фирмите печелят и всички са happy. Странна работа.

# 717
  • Пловдив
Да, сега проверих, наистина в гросъри няма такава опция. Иска billing адреса, който в случая няма как да съвпадне с този на превозвача и сигурно затова блокира акаунтите. Rolling Eyes

# 718
  • София
Поръчката бе приета, плащането мина, но доставката не бе извършена. GGBG твърдят, че водят преговори с ASDA и TESCO за отстраняване на проблема. Противели се на това и друг да печели от бизнеса (тъпо, защото така биха загубили българския пазар).

# 719
Проблем не са превозвачите, а адреса, който се води бизнес адрес и много от тзи магазини не доставят до бизнес адреси.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 19:23 от shrekie

Общи условия

Активация на акаунт