От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 127
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Специално този на GGBG не е - там си живее едно семейство. Но многото доставки на този адрес означава, че си е бизнес адрес и това не е тайна за магазините.

# 721
Курсът на Габриели, който пристига на 1ви юни кога се раздава? Може ли да се вземе като при ГГБГ предния ден?

# 722
  • София
като променят статуса на "раздава се" тогава може да се вземат нещата.
гледам че за 1 юни го раздават вече.

# 723
Габриели раздават ли пратки в дни извън обявените?

# 724
  • София
да, всеки ден от 12 до към 19 часа, без събота и неделя, освен ако не са обявени и те за дни на раздаване.

# 725
  • Sofia
   Някой знае ли дали, все пак, курсът на GGBG ще се раздава днес? newsm78 Все още не съм получила никакъв e-mail, а вчера, като им звъннахме, казаха, че няма да раздават в сряда вечерта.

# 726
  • София
До следобед се надявам да са готови. Веднъж отидох в четвъртък, към 11ч. и казаха да им звънна след 2-3 часа.

# 727
  • Sofia
   Ясно. Simple Smile Ще чакаме, значи.

# 728
Направих поръчка през мадъркеър на 29-05 и избрах с джиджи биджи да дойде. На 2-06 я бяха обработили, на 04-06 е тръгнал. Проверявам сега пак статуса -пише на път. Кога да я очаквам, защото нямам мейл?

П.С. първа поръчка ми е и мислих, че ще дойде по-бързо, ама явно съм се объркала...

# 729
  • Пловдив
Направих поръчка през мадъркеър на 29-05 и избрах с джиджи биджи да дойде. На 2-06 я бяха обработили, на 04-06 е тръгнал. Проверявам сега пак статуса -пише на път. Кога да я очаквам, защото нямам мейл?

П.С. първа поръчка ми е и мислих, че ще дойде по-бързо, ама явно съм се объркала...

Курсът от 4 юни е пристигнал вчера, сиреч ако си от София днес трябва да си вземеш пратката. Точно това пишем постоянно, че ГГБГ не си обновяват информацията своевременно, но иначе си спазват графиците.

# 730
От София съм. Да ходя в офиса им или да им звънна, за да съм сигурна, че е там, а не да се разкарвам напразно?

# 731
  • Sofia
   Звънни задължително. Peace

А какво е "джиджи-биджи"? Thinking Аз първоначално мислех, че за някакъв друг куриер иде реч, не за GGBG.

# 732
джиджи биджи е GGBG Simple Smile

# 733
  • Sofia
   Оф, Божеее... Crazy Laughing Laughing Laughing Докато загрея... А и по-назад в темата го бях чела и тогава също се зачудих. Mr. Green

# 734
  • София
и те самите така се представят като звънят по телефона  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт