От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 115
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Еми, да кажат ГГБГ ли?  Mr. Green
Чакам пратка в немско, но още нямам мейл от тях, че е пристигнала. Пък уж била пратена още миналата седмица... Rolling Eyes

# 736
  • Sofia
   Момичета, а някоя от вас успя ли да провери дали GGBG ще раздават днес, в крайна сметка? Blush Извинете, че питам тук, но просто нямам възможност да им звънна в момента.

# 737
аз има звъннах през деня, потвърдиха, че е там. Взех си я. А преди малко получих мейл, че е в България Simple Smile

# 738
  • Sofia
   И аз вече получих мейл. Peace

# 739
  • Sofia, Bulgaria
някой имал ли е подобен случай: даден пакет е доставен от Теско до Габиели, но на сайта им не излиза да има пакет нито на склад, нито на път  Sad Какво следва?

# 740
  • София
кога е доставен и има ли айди в адреса?
понякога като няма не излизат в профила и ги разпределят като пристигнат тук.
може и да им пишеш да попиташ  Rolling Eyes

# 741
  • Sofia, Bulgaria
на 07.06 е доставена и не правя поръчка за първи път, преди не е имало проблеми Sad На имейл ли да им пиша?

# 742
  • София
аз на мейл им пиша, те ми връщат обаждане по телефона.

# 743
Здравейте, за пръв път ползвам услугите на превозвач и обърках следното- потвърдих доставка до адрес София Полигона на Габко, но забравих да опиша имената на човека, който искам вместо мен да вземе пратката. Т.е. първо потвърдих и като тръгнах да му пиша имената, вече се оказа, че не мога да попълвам в полето, понеже съм потвърдила.
Сега може ли пак друг да ми вземе пратката, като знае кой номер и ID е тя, или трябва да ходя лично? newsm78
Има ли друг начин да ги предупредя, с телефон например?

# 744
  • София
Здравейте, за пръв път ползвам услугите на превозвач и обърках следното- потвърдих доставка до адрес София Полигона на Габко, но забравих да опиша имената на човека, който искам вместо мен да вземе пратката. Т.е. първо потвърдих и като тръгнах да му пиша имената, вече се оказа, че не мога да попълвам в полето, понеже съм потвърдила.
Сега може ли пак друг да ми вземе пратката, като знае кой номер и ID е тя, или трябва да ходя лично? newsm78
Има ли друг начин да ги предупредя, с телефон например?

От Габко може всеки вместо теб да вземе пратката ти, трябва да знае твоето ID и имената ти. Няма нужда да ги уведомяваш по никакъв начин  Peace Hug

# 745

От Габко може всеки вместо теб да вземе пратката ти, трябва да знае твоето ID и имената ти. Няма нужда да ги уведомяваш по никакъв начин  Peace Hug

Чудесно! Благодаря  Hug bouquet

# 746
Здравейте! От 2 дена се опитвам да се регистрирам в този сайт https://www.superdrug.com/ и не става. Не ми приема адреса на Габко, постоянно изписва, че данните ми не са коректни, а те са си. Някой поръчвал ли е от тук на габковия адрес и как се справихте се регистрацията Praynig

# 747
  • Sofia
   Немалко UK онлайн магазини отказват да ship-ват до адресите на превозвачите. Може и този случай да е такъв.

# 748
  • Sofia, Bulgaria
Някой последните 2-3 седмици да е поръчвал от АСДА гросери или Теско гросери? Дала съм различни адреси на превозвачи, но ми пишат че имало проблеми с плащанията и все ми спират поръчките(звънях в банката и казаха, че няма проблем с картата). Предполагам проблемът им е адресите, че са ги засекли като бизнес прекупвачи.

# 749
Някой последните 2-3 седмици да е поръчвал от АСДА гросери или Теско гросери? Дала съм различни адреси на превозвачи, но ми пишат че имало проблеми с плащанията и все ми спират поръчките(звънях в банката и казаха, че няма проблем с картата). Предполагам проблемът им е адресите, че са ги засекли като бизнес прекупвачи.
Аз поръчах.... И аз имах проблем все ми отказваха поръчките от АСДА , имало проблем с плащането и я канселираха,попитах в банката казаха че нямат проблем при тях . Миналата седмица поръчах и вече нямаше проблеми но си направих 3д код....

Общи условия

Активация на акаунт