От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 437
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
Рекордьор по време при мен са ggbg.
Поръчка в петък с prime членство от amazon.de. Пратката е доставена в събота. Пристига в България в сряда вечерта. В четвъртък ми я изпращат по Еконт и петък преди обед си я вземам.

# 76
  • София
Да, ggbg са изключително бързи. Поръчвам събота-неделя нещо, до другия петък е пратено и пристигнало и го получавам в сряда - получава се седмица и 2-3 дни от поръчката. Без прайм, разбира се Simple Smile

# 77
Кой превозвач има курсове начесто и идва сравнително бързо? Без Габиели и ggbg.
Единствените които имат по 2 / 3 на седмица са Габиели и Гъбко.
Габиели на седмица има по 1 курс от Германия, и 2 / 3 от Англия.
Гъбко на седмица има по 2 курса от Германия, и 2 рядко 3 от Англия.
Въпрос на личен избор кой превозвач да ползваш, има и други в началото на темата.
 newsm78

beer

# 78
Момичета, знаете ли случайно на кой  адрес от презвачите Next.co.uk изпращат партки, тьй като от няколко седмици ми отказват Габиели и всичките с Access self storage Sad

# 79
  • Sofia
   Както съм писала няколко пъти, адресът на GGBG не съдържа фразата "Access Self Storage", но не мога да ти гарантирам, че от сайта ще го приемат. Може и той да е в черния им списък. Peace

# 80
Доколкото знам Next.co.uk не приемат и български карти, но доста превозвачи предлагат общи поръчки- можеш да провериш. Иначе от Nextdirect.com се поръчва и ти ги доставят директно да врата с куриер безплатно, като цените естествено са по-високи от английския сайт.

# 81
  • Пловдив
Дами, не видях къде в сайта на GGBG се регистрират пратки  Thinking

# 82
  • София
не се регистрират, те си ги отбелязват и пращат мейл като са при тях.

# 83
  • Пловдив
не се регистрират, те си ги отбелязват и пращат мейл като са при тях.

Благодаря  bouquet. Така си и помислих, но ми беше нужно потвърждение, че не съм ползвала точно този превозвач.

# 84
  • София
И аз да похваля GGBG. Наистина са много бързи. Поръчка от UK от миналата седмица. В сряда пристигна пратката, в четвъртък на обяд ми я доставиха. Simple Smile

# 85
  • Sofia
Благодаря  bouquet. Така си и помислих, но ми беше нужно потвърждение, че не съм ползвала точно този превозвач.

Даже изобщо не чакай мейл, че пратката ти е пристигнала в софийския им пункт. Камионите им се разтоварват всяка сряда – в повечето случаи, още след обяд можеш да минеш и да си вземеш пратката. Аз винаги им се обаждам по телефона, за всеки случай. Peace Но мейлите им ги получавам със страшно голямо закъснение, това имам предвид.

# 86
  • Пловдив
The Black Cat, благодаря.  Това уточнение е съвсем на място. Лежерно го раздават, значи  hahaha. Така де, ние имаме зор.  Надявам се пратките за страната да ги обработват поне следващите дни - четвъртък, петък, та да пристигнат до събота, иначе се получава голямо разтягане във времето.
От Амазон до тях ми пристигна за по-малко от 36 часа.

# 87
Искам да си поръчам слънчеви очила от tk maxx. Пазарували ли сте от там с някой определен превозвач?

# 88
  • Sofia
The Black Cat, благодаря.  Това уточнение е съвсем на място. Лежерно го раздават, значи  hahaha. Така де, ние имаме зор.  Надявам се пратките за страната да ги обработват поне следващите дни - четвъртък, петък, та да пристигнат до събота, иначе се получава голямо разтягане във времето.
От Амазон до тях ми пристигна за по-малко от 36 часа.

Те са много експедитивни в работата си и вярвам, че няма да има забавяне при теб – само казвам да не очакваш навременно изпращане на уведомителни мейли. Simple Smile

# 89
Искам да си поръчам слънчеви очила от tk maxx. Пазарували ли сте от там с някой определен превозвач?

Аз не веднъж с http://www.uktobg.com/.

Общи условия

Активация на акаунт