От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 724
  • 795
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Чифт сандалки, 2 кг ли се таксуват?
Направо съм изумена....Габко....

Какво имаш предвид?

# 181
  • ...на безопасно
Ами чифт сандали с една каишка и джуфка са ми ги таксували за 2 кг. Явно са минали килограм, ама и аз не знам как....
Не съм ги взела още, може амазонци да са ги опаковали в кашон гооооолям.

# 182
  • Sofia
   Аха, ясно. Peace Да, може наистина случаят да е такъв – аз много пъти съм получавала малки по размер артикули в масивни опаковки, наблъскани с уплътняващи материали.

# 183
  • ...на безопасно
Габко в Германия почиват ли? Не са ми приели пратката.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 22:37 от а Kеа?

# 184
  • Стара Загора
http://www.bhcosmetics.com/
oт US ли доставят?

# 185
# 186
  • Димитровград
Момичета препоръчайте ми сайт за бяла техника освен амазон,че не се сещам за друг такъв!Благодаря предварително  bouquet

# 187
Здравейте,
Имам следния въпрос. До сега плащах с дебитна Мастеркард, която от повечето сайтова беше разпознавана като кредитна, но от скоро на места не я приемат.
Мисля да си извадя виртуална на ДСК. Доволни ли сте от нея и коя бихте ми препоръчали Visa или Mastercard?
Благодаря много

# 188
  • София
Visa Electron с две ръце. Но за банка не знам.

# 189
  • Русе
Здравейте, видях че има момичета от Русе. Може ли да ми препоръчате читав превозвач до тук. Явно този Габко (за него ми каза момиче, което ме насочи към групата) не е най-добрия вариант. Искам да поръчам учебник от Амазон, който е около 1,6кг според техния сайт.

# 190
Здравейте, регистрирах се в ggbg, но не мога да разбера доставят ли до Стара Загора или само до София?

# 191
  • Sofia
   Доставят до всяка точка на България с куриер. Peace Но не знам дали имат офиси в други градове, освен София; мисля, че не.

# 192
  • Варна
За поръчки от Окадо към кого да се насоча за Варна? На адреса на КД не доставят...

# 193
  • София
Гледайте си пратките при получаване дали са вашите имена и ID номер, защото на мен вчера ми дадоха чужда пратка. Добре, че се загледах, преди да я отворя. Днес ще я връщам, дано моята не са я дали на някого. ooooh! ooooh! ooooh!

# 194
  • Сф
С кой превозвач излиза най- евтино да вземат моя покупка от адрес? Без да исках купих бебешка количка, която трябва да се вземе от адрес.

Общи условия

Активация на акаунт