От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 723
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
   С никой няма да е евтино. Peace

# 196
  • Сф
Гледам, че http://www.dostavka-anglia.com/ предлагат взимане от адрес за 10 паунда. Доставки.де взимат за 47лв до 20кг. Някой друг?

# 197
Момичета, може ли малко инфо за това как работят КД шипинг. Смисъл правих една поръчка до техен адрес, по тракинга ми дава, че е получена на 7.10, няма инфо от кой и т.н. Предполагач е пристигнала където трябва. После гледам, че имат курс, който тръгва на 9.10 да предполагам ли, че и моята пратка е там. Аз я очаквам по-скоро следващата седмица, но някак си нямам никаква проследимост на нещата и това ме дразни. Писах им два пъти и никой не ми отговори. Та може ли малко инфо как прецедират, за пръв път ги ползвам и не съм наясно.
Благодаря предварително Simple Smile

# 198
  • Бургас
Така е , пращат мейл чак като има раздаване и дължимата сума. Преди като ги ползвах, даже обединяваха раздаването от два курса и получаването на пратките ставаше веднъж седмично. Иначе са коректни, не съм имала проблеми или загубена пратка.

# 199
Значи да чакам мейл като пристигне. Дано са наистина коректни, дразни ме когато не отговарят, просто да кажат как процедират нищо повече.

А от кой превозвач сте доволни с офис в Пловдив, да имам предвид за напред, че сега бързах да хвана една оферта и нямах време да чета много Mr. Green

# 200
  • Варна
Никой ли от Варна не поръчва от Окадо? Не мога да намеря доставчик ooooh!

# 201
  • Там, където ме обичат
Копирам си въпроса от друга тема, с надежда да ми помогнете.
Чакам пратка с посредник пратки.де /поръчка пусната на 16-ти миналия месец/
Не мога да проследя товарителницата, която се появява в статуса ми, излиза съобщение, че няма такава пратка.. Аз ли нещо бъркам?

# 202
  • Sofia
   И аз с въпрос – някой плащал ли е ДДС към английската митница, за пратка, превозвана по пощите / Royal Mail, идваща от САЩ? Лесно ли става заплащането на въпросното ДДС? По изцяло онлайн път ли? С българска дебитна карта или PayPal възможно ли е да се плати? Изобщо, всичко, за което се сетите, ме интересува. Peace

P.S.: Много пъти съм се разправяла с пратки, чието ДДС е трябвало да заплатя именно към UK митницата, но те са били транспортирани от куриерски фирми (DHL, TNT, DPD), а не Royal Mail, което е малко по-различно.

EDIT: Мисля, че GGBG асистират с плащането на ДДС-то, дори и към Royal Mail, така че май си реших "проблема". Peace

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 16:21 от The Black Cat

# 203
Значи да чакам мейл като пристигне. Дано са наистина коректни, дразни ме когато не отговарят, просто да кажат как процедират нищо повече.

А от кой превозвач сте доволни с офис в Пловдив, да имам предвид за напред, че сега бързах да хвана една оферта и нямах време да чета много Mr. Green

aDaMaNt, аз ползвам само КД шопинг. Когато стоката е при тях, изпращат имейл с дните и часовете за раздаване. Досега не съм имала проблем с тях, дано и да нямам занапред.

# 204
  • Сф
С кой превозвач излиза най- евтино да вземат моя покупка от адрес? Без да исках купих бебешка количка, която трябва да се вземе от адрес.

След направени запитвания се оказа, че с шопър.бг е най-евтино- 25 лв. Някои фирми ме оферираха за 120-150 лв  Shocked

# 205
  • Хасково
Здравейте , вие получавате ли касови бележки от Габко?

# 206
Здравейте , вие получавате ли касови бележки от Габко?

Касови бележки съм получавала само от Габиели.

# 207
Габиели/ UktoBg винаги дават касови.  Peace

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 19:05 от shrekie

# 208
  • Хасково
Габко до сега веднъж не са ми дали....  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Мацкииии знам че имаше проблеми със сайта на Mandmdirect , дали ще стане с бг карта до адреса на Габко?  Hug

# 209
  • Пловдив

aDaMaNt, аз ползвам само КД шопинг. Когато стоката е при тях, изпращат имейл с дните и часовете за раздаване. Досега не съм имала проблем с тях, дано и да нямам занапред.

Да, аз също препоръчвам кдшопинг. Ползвам ги от около 6 години вече, коректни са, няма причина да ги сменям. Peace

Общи условия

Активация на акаунт