От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 707
  • 795
  •   3
Отговори
# 240
  • София
Момичета, ползвали ли сте превозвач за по - скъпи поръчки (например техника)? Продавачът не доставя до БГ и много се чудя, дали е разумно с превозвач... newsm78

# 241
Момичета, ползвали ли сте превозвач за по - скъпи поръчки (например техника)? Продавачът не доставя до БГ и много се чудя, дали е разумно с превозвач... newsm78

Може, но се уговори с превозвача.

# 242
  • София
Здравейте!
Имам направена поръчка от ebay.uk, посочила съм адрес на превозвач (ggbg) и датата на доставката е 17.11 (четвъртък). Още нямам имейл от превозвача, на тях ли да пиша или на продавача?

# 243
  • Sofia
Здравейте!
Имам направена поръчка от ebay.uk, посочила съм адрес на превозвач (ggbg) и датата на доставката е 17.11 (четвъртък). Още нямам имейл от превозвача, на тях ли да пиша или на продавача?

Ако за пръв път ползваш услугите на GGBG, имай предвид, че техните уведомителни мейли винаги пристигат с голямо закъснение (поне това е моят опит към момента). Например, за пратка, която според тракинга, с който разполагам, е пристигнала в склада им в четвъртък, получавам уведомителен мейл чак в неделя, когато, всъщност, е натоварена на камиона за България. Изчакай да мине сряда (когато е раздаването на курса на GGBG) и ако се окаже, че пратката ти не е при тях, пиши на продавача, от когото си я купила. Peace

# 244
  • София
Здравейте!

Ако за пръв път ползваш услугите на GGBG, имай предвид, че техните уведомителни мейли винаги пристигат с голямо закъснение (поне това е моят опит към момента). Например, за пратка, която според тракинга, с който разполагам, е пристигнала в склада им в четвъртък, получавам уведомителен мейл чак в неделя, когато, всъщност, е натоварена на камиона за България. Изчакай да мине сряда (когато е раздаването на курса на GGBG) и ако се окаже, че пратката ти не е при тях, пиши на продавача, от когото си я купила. Peace

Ползвам ги редовно, това е може би единственият им минус, ако може да се нарече така, предвид броя на пратките им. Това е, че досега не съм имала такова забавяне в отговор от тях и започнах да се притеснявам леко. Дано да е пристигнала, че след петък ще е ужас... Grinning

# 245
Ако продавачът не ти е написал АйДи-то пратката ти ще стои в София. Обади им се сряда следобед.

# 246
Здравейте, изчетох назад по темите но не намерих това което ме интересува. Търся посредник, който да поръчва от различни чуждестранни сайтове вместо мен, но да има офис в София откъдето да си взимам пратките. Допадна ми Шопинг фея-от доста сайтове прави поръчки, но офиса им е в Пловдив и после с Еконт до София, а не искам да плащам и за Еконт. Моля препоръчайте ми?

# 247
  • София
ггбг

# 248
Ggbg правят ли поръчки от сайтове или само ги доставя?

# 249
  • София
Здравейте! Тази сутрин получих имейл от GGBG за нова пратка! Не се наложи да им пиша!

# 250
  • София
Ggbg правят ли поръчки от сайтове или само ги доставя?
правят

# 251
  • Sofia
   GabCo също. Peace

# 252
  • София

Може, но се уговори с превозвача.
Благодаря  bouquet
Уточних се с превозвача. Simple Smile

# 253

fractal, за доставка на стоки в насипно състояние можеш да използваш leron - не ти таксуват допълнителна опаковка, но преопаковат пратките в кашон, за да няма проблем при пътуването.
[/quote]
Бихте ли обяснили кой преопакова стоките в кашон ,за да нямат проблем при пътуване от магазина или от превозвача

# 254
Включвам се да кажа, че dostavka-anglia вече имат нови цени (copy от сайта им):
Отнася се за онлайн пазаруване, където използвате нашият адрес като ваш адрес за доставка на пратки от различни онлайн магазини.

Цени на доставка от офис Лондон до офисите ни в България:

– от 0 кг до 10 кг – 1,99 лв/кг

– от 10 кг до 50 кг – 1,80 лв/кг

– над 50 кг – 1.50 лв/кг

fractal, за доставка на стоки в насипно състояние можеш да използваш leron - не ти таксуват допълнителна опаковка, но преопаковат пратките в кашон, за да няма проблем при пътуването.
Доставчика ли ги преопакова или от магазина?

Общи условия

Активация на акаунт