От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 695
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Доставчика.

# 256
А кои са тези които не взимат допълнителна такса за опаковка,доставка Англия ми казаха 15 паунда за опаковка

# 257
UKtoBG не таксуват за опаковане в техен кашон на продукти от Asda, Tesco, Sainsbury's, и т.н., които се доставят в найлонови торбички от магазина.

# 258
UKtoBG не таксуват за опаковане в техен кашон на продукти от Asda, Tesco, Sainsbury's, и т.н., които се доставят в найлонови торбички от магазина.
А доставят ли всичко цяло и във вид които са го получели

# 259
  • София
Доставят го в кашон, логично е да не е във вида, в който е получено (т.е. в найлонова торбичка).

# 260
  • Sofia
Доставят го в кашон, логично е да не е във вида, в който е получено (т.е. в найлонова торбичка).

Потребителката май пита дали всичко пристига в изряден вид, без смачкани или повредени продукти. Ама така се изразява, че е трудноразбираемо само с един прочит. Laughing

# 261
Аз никога не съм имала проблеми с опаковки и вида на доставените неща.
Факт е обаче, че при покупки от тези магазини, винаги има риск нещо да е смачкано или повредено. И дори тогава не можеш директно да виниш превозвача, защото не знаеш в какъв вид е доставено до тях.

Ако някой ще трепери за опаковки и т.н., съвета ми е да си пазарува от Кауфланд, Била, Лидл или където си иска. Simple Smile

# 262
  • София
аз съм ползвала габиели и ггбг за такива поръчки.
много грижливо бяха подредени в кашон.
имаше тук таме смачкана кутия, но предполагам че е от това че са били в торбички преди това.
аз бях напоръчала бебешки каши, мляко и пюрета и разни прахове за пране. бяха ги разделили.

# 263
Да исках да питам дали не пристигат повредени ,счупени,защото аз искам да си поръчам пюрета в бурканчета  и нали се сещате какво става като се счупи....

# 264
  Здравейте! Искам да поръчам от Немския сайт за играчки и мисля да използвам превозвач. Тъй като за първи път ще използвам такава услуга ще ви помоля да ми препоръчате фирма. 

# 265
  • София
Да исках да питам дали не пристигат повредени ,счупени,защото аз искам да си поръчам пюрета в бурканчета  и нали се сещате какво става като се счупи....
Няма как да ти се гарантира, че нещо ще дойде здраво и цяло, дори и там да си, пак има опасност по пътя да ги счупят в торбите.
  Здравейте! Искам да поръчам от Немския сайт за играчки и мисля да използвам превозвач. Тъй като за първи път ще използвам такава услуга ще ви помоля да ми препоръчате фирма. 
GGBG

# 266
  • София
Няма как да ти се гарантира, че нещо ще дойде здраво и цяло, дори и там да си, пак има опасност по пътя да ги счупят в торбите.
GGBG
И аз препоръчвам с 2 ръце GGBG. Вече имам доста доставки с тях без всякакви грижи  Peace

# 267
  • София
GGBG
И аз препоръчвам с 2 ръце GGBG. Вече имам доста доставки с тях без всякакви грижи  Peace
Напълно подкрепям тези думи!
И аз съм много доволна от тях!

# 268
  • Варна
Здравейте!

Знаете ли, дали в неделя има човек на адреса на Габко, който да приема пратки?

# 269
  • Варна
Моля препоръчайте доставчик от Англия до Варна, преди три години ползвах услугите на доставчик чието име сега не мога да се сетя, помня само че ходих да си взимам нещата от адрес на ул. Петър Райчев, та ако някои се сеща или може да предложи друг.

Общи условия

Активация на акаунт