От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 605
  • 795
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Е да, но пък винаги могат да ти доставят пратката Wink  Hug

Така е, разбира се, но пък не е безплатно. Simple Smile А и аз обикновено съм адски нетърпелива. Ходя да си вземам пратките още в сряда вечерта. Flutter

# 466
  • София

И аз съм го написала без грешка името в Амазон, с копи-пейст го давах. Сега в писането на вас във форума съм сбъркала името. Но факт, че Амазон сам го променя.  Peace

Не помня дали съм имала проблем с регистрацията на адреса в Амазон, изглежда така и нямам проблем с доставките:

ID Имената ми
    72 ROAD
    BADSHOT LEA
    FARNHAM, Surrey GU9 9LT
    United Kingdom
    Phone: +35987xxxxxxx

# 467
  • Бургас

И аз съм го написала без грешка името в Амазон, с копи-пейст го давах. Сега в писането на вас във форума съм сбъркала името. Но факт, че Амазон сам го променя.  Peace

Не помня дали съм имала проблем с регистрацията на адреса в Амазон, изглежда така и нямам проблем с доставките:

ID Имената ми
    72 ROAD
    BADSHOT LEA
    FARNHAM, Surrey GU9 9LT
    United Kingdom

и аз получавам пратки на този адрес и е нямало проблем

# 468
Е да, но пък винаги могат да ти доставят пратката Wink  Hug

Така е, разбира се, но пък не е безплатно. Simple Smile А и аз обикновено съм адски нетърпелива. Ходя да си вземам пратките още в сряда вечерта. Flutter

Е да, така е. Peace  И аз миналата седмица тичах да си взема поръчаните ми куфари до Лерон хаха... това да си нетърпелив е страшно нещо  Joy  Rolling Eyes

И аз съм го написала без грешка името в Амазон, с копи-пейст го давах. Сега в писането на вас във форума съм сбъркала името. Но факт, че Амазон сам го променя.  Peace

ID Имената ми
    72 ROAD
    BADSHOT LEA
    FARNHAM, Surrey GU9 9LT
    United Kingdom

и аз получавам пратки на този адрес и е нямало проблем

Никога не съм имала проблем при попълването в Амазон... и не ми се е променяло нищо. Да не би да ти е включено автоматично попълване и да ти се е запаметило там нещо грешно...и аз не знам.

# 469
  • София
Малко сладко коте, да, точно по указанията попълвах с копи пейст. Не знам, пощенският код си е верен, но ми е притеснено да попъчвам така на този автоматично променен адрес. От някоя друга фирма да сте доволни освен GGBG? Гледах сайта на UKtoBG, имат склад в Лондон, какви са отзивите за тях?  Peace
Не си спомням точно, но когато добавяте нов адрес, то ви предлага техен вариант на изписване, но има бутон, с който да откажете техният вариант. Четете подробно!

Много съм доволна от UKtoBG - Габиели. Препоръчвам!

# 470
При мен ли има проблем, или Simply shopping нямат доставки от средата на декември?!?

# 471
Мерси, момичета. Явно е включен някакъв автокорект на Амазон, знам ли .... с българския адрес досега проблеми не съм имала, остава си както съм го изписала. Ще го побъзичкам още малко тези дни, онзи ден нямах време много, дано видя как да го променя и да си остане промененото. Ако не, ще се насоча към друга фирма.  Peace

# 472
Мерси, момичета. Явно е включен някакъв автокорект на Амазон, знам ли .... с българския адрес досега проблеми не съм имала, остава си както съм го изписала. Ще го побъзичкам още малко тези дни, онзи ден нямах време много, дано видя как да го променя и да си остане промененото. Ако не, ще се насоча към друга фирма.  Peace

Google Chrome ли ползваш? Като въвеждаш адреса, да не цъкаш думата, която ти излиза отдолу?  newsm78

# 473
Нищо не цъквам като предложение от хром, но и улицата, и градът ми излизат Badshot lea.  Laughing

# 474
Нищо не цъквам като предложение от хром, но и улицата, и градът ми излизат Badshot lea.  Laughing

Мноого, много странно... пусни снимчица да погледнем  Laughing newsm78

# 475
  • София
Нищо не цъквам като предложение от хром, но и улицата, и градът ми излизат Badshot lea.  Laughing
Опита ли през друг браузър?
Не се сещам друго, освен да пишеш на Амазон (нали за там става дума?) и да ги попиташ защо се получава това. И съответно да ги помолиш да въведат този адрес те.

# 476
Мерси, момичета. Просто ще пробвам с друг адрес на друг доставчик и това е. Не съм вкъщи тези дни и не съм се занимавала пак да пробвам да го редактирам адреса.  Peace

# 477
За тези, които ползват превозвач dostavka-anglia.com:имали вече нова политика и за всяка пратка БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ РАЗМЕРА се калкулира обемно тегло! Заплаща се естествено по-голямото! Така за стандартен кашон с размери 60х50х40 и тегло 9 кг заплащате 30 лв вместо 18 лв!

# 478
Габко веднага ли изпращат имейл, когато има доставят пратката в Англия? От проследяването ми излиза, че днес е доставена на адреса или на съсед?! Много започвам да се притеснявам да не е попаднала другаде! ooooh! ooooh! Sad

# 479
  • София
До края на деня обикновено. Ако са им доставили няколко пратки наведнъж, няма как да отбележат веднага. Ако минат 2-3 дни, тогава се притеснявайте, сега е рано.

Общи условия

Активация на акаунт