От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 524
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
   Някой ползвал ли е услугата "Асистирано пазаруване" на GGBG, т.е. да направят поръчка, вместо мен? Преди няколко ча́са въведох заявка посредством сайта им, но все още не съм получила e-mail, информиращ ме каква сума им дължа и как мога да им я преведа. Знам, че сигурно съм малко нетърпелива, но не искам да протакам – даже ми се щеше с поръчката да се приключи още днес. Rolling Eyes

# 541
  • София
Бавничко е, аз съм ги ползвала.
После чакат да видят парите и чак тогава пускат поръчката.

# 542
  • Sofia
   Благодаря ти, но аз май се отказах, така или иначе. Blush Едно, че се разубедих да пазарувам от конкретния сайт, второ, че щом е бавно, в общи линии, никаква работа не ми върши – дебна един артикул "on sale", та трябва да се действа бързо. Laughing

# 543
  • София
Здравейте, за първи път правя поръчка от Мадъркеър и ползвах ggbg. Днес поръчката ми е със статус доставена в Англия, та до колко време ще излезе в системата на превозвача newsm78
Освен това май поръчката ми- количка и шишета е разделена на 2 части, това проблем ли е Thinking
Извинявайте за глупавите въпроси, но ми е за 1ви път bouquet

# 544
  • София
В сайта(системата) на GGBG получените пратки в склада в Англия, се отразяват след ден - два.  Peace

# 545
  • София
В сайта(системата) на GGBG получените пратки в склада в Англия, се отразяват след ден - два.  Peace
Благодаря Hug
Значи да не цъкам на всики час в сайта, ще почакам ден-два Grinning

# 546
Здравейте нова съм в закупуването от амазон,ебау видчх че има фирми кака стават точно нещата аз поръчвам от амазон първо или първо на фирмата?извинявам се ако за повечет от вас въпроса е тъп

# 547
  • София
Здравейте нова съм в закупуването от амазон,ебау видчх че има фирми кака стават точно нещата аз поръчвам от амазон първо или първо на фирмата?извинявам се ако за повечет от вас въпроса е тъп
Първо се регистрираш в сайта на посредника, там ще си видиш ИД номера, който ще ти генерира и адреса на самия посредник. След това поръчваш в сайта, в който искаш и на адрес копираш този на посредника. След като поръчката ти бъде обработена и доставена при посредника, ще получиш имейл и следиш пратката при него Peace

# 548
  • Sofia
   Някой вземал ли си е пратката в сряда следобед / вечерта, при последните няколко раздавания на GGBG ("Младост")? И в колко часа́ най-рано? Аз ще им звънна със сигурност, за да проверя как са нещата, но искам да се подготвя дали, все пак, по-късно днес ще са се организирали с раздаването, че на няколко пъти около празниците раздаваха в четвъртък, а веднъж – май чак в петък. Rolling Eyes

# 549
  • София
Аз взимах преди две седмици в 3 часа. Ако са ви изровили пакетите, няма да има пролем да си ги вземете Simple Smile

# 550
  • Sofia
   Супер, мерси. Simple Smile Дано и днес да няма забавяне, че съм нетърпелива. Joy

# 551
  • Sofia
   Сетих се да питам и още нещо – вчера на адреса на GGBG в UK се предполага, че е получена пратка на мое име – поне това показва тракинга, с който разполагам. Хубаво, обаче, като час на получаване е отбелязан 8.30 сутринта, а в сайта на GGBG пише, че складът им работи от 9 натам. Все още не съм получила и уведомителен мейл за тази пратка. Мислите ли, че е препоръчително да пиша на GGBG и да проуча дали всичко е OK с пратката? Те дали ще могат да направят проверка? Thinking

# 552
  • София
При получена пратка на адреса в УК, в сайта им излиза информация с около ден и половина по-късно.

# 553
  • Sofia
   Да, знам, че ги отбелязват със закъснение, ползвам GGBG от доста време, но вече на практика минаха почти 2 работни дена, ако броим от вчера рано сутринта. А и часът на доставка ме притеснява... Чудя се дали куриерът не е запокитил пратката някъде. Thinking

EDIT: Реших да проверя тракинг номера чрез сайта на Royal Mail и пише следното: "08:26 – In Recipient PO Box". Ха, сега, де. Rolling Eyes Някой може ли да даде идея какво точно означава това?

# 554
  • София
май е оставена, без подпис  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт