Национални туристически обекти - 5-та тема

• 114 189
  • 842
  •   1
Отговори
# 375
  • у дома
Направила съм списък на обектите във Видин. Цени на входовете някой да ме ориентира?

За цени не помня,но щом не са ми направили запомнящо впечатление,значи са нормални...
Горещо препоръчвам тази пещера
https://www.vesti.bg/razvlechenia/puteshestvia/naj-krasivata-pes … a-turisti-6037038 - миналата година я посетихме за пръв път и сигурно това лято пак ще идем-на нас ни е на около час път-много красива Peace

# 376
На Магурата в момента входа е 10 лв.

# 377
https://www.vesti.bg/razvlechenia/puteshestvia/naj-krasivata-pes … a-turisti-6037038 - миналата година я посетихме за пръв път и сигурно това лято пак ще идем-на нас ни е на около час път-много красива Peace
Венеца съм я включила, макар че лично аз ще я пропусна. Имам клаустрофобия и колкото и да се боря, три пещери посетих, сърцетупът е жесток.
Тези дни имахме път през Плевен и за сетен път посетихме Панорамата. Смешно ми стана, че в цената на билета е включено ползването на асансьор, който не работи, но не е включена беседата.

# 378
Имам въпрос, планирам двудневна екскурзия, покрай работата да видим нещо и да вземем печатче, София-Смолян-Златоград-Перперикон. В Златоград не открих къде да търся печат. Прочетох за Етнографския комплекс,Музея на Просветното дело.

# 379
  • при късмета
В Златоград Етнографския комлекс е от няколко къщички с различни занаяти. Има печат в почти всички. И в едно магазинче за сувенири

# 380
Моя печат в Златоград го взех от музея в Етнографския комплекс Simple Smile

# 381
Благодаря ви, момичета!
Ако успеем, успеем, така или иначе Родопи са необятни и ще се връщаме пак и пак. А в понеделник ще рапортувам.

# 382
Здравейте, открих темата и бих искала да задам няколко въпроса.
Извинявам се, ако има подобна информация в предишните постове и теми и се надявам да пуснете линк, ако това е случаят.

Живеем от години в чужбина и децата ни не познават България. Тази година се отваря възможност да останем повече и ми се иска да заведа тийновете на обиколко из историческите места в България.
Има ли организирани екскурзии (може и фирма) с организирано приспиване за около 5 дни или нещо подобно?
Такива, където се посещават места като Шипка, Етъра, Панорамата в Плевен, Копривщица, Велико Търново, Габрово и т.н. с екскурзовод?
Благодаря  bouquet

# 383
Здравейте, открих темата и бих искала да задам няколко въпроса.
Извинявам се, ако има подобна информация в предишните постове и теми и се надявам да пуснете линк, ако това е случаят.

Живеем от години в чужбина и децата ни не познават България. Тази година се отваря възможност да останем повече и ми се иска да заведа тийновете на обиколко из историческите места в България.
Има ли организирани екскурзии (може и фирма) с организирано приспиване за около 5 дни или нещо подобно?
Такива, където се посещават места като Шипка, Етъра, Панорамата в Плевен, Копривщица, Велико Търново, Габрово и т.н. с екскурзовод?
Благодаря  bouquet
В почти всеки град има туристически фирми,които организират подобни екскурзии.Просто трябва да се поинтересуваш коя фирма какво предалага

# 384
Благодаря!  bouquet

Кои фирми са добри и имат офиси в големите градове?

# 385
От кой град желаеш да е тръгването ви?

# 386

Бургас моля! Не ми пречи сама да проверя, но не познавам фирмите и не ми се иска да си загубя времето и да се натъкна на нещо непрофесионално, разчитам на вашите препоръки. bouquet Hug

# 387
  • Бургас / UK

Бургас моля! Не ми пречи сама да проверя, но не познавам фирмите и не ми се иска да си загубя времето и да се натъкна на нещо непрофесионално, разчитам на вашите препоръки. bouquet Hug

Вижте ф-ма Динита Турс http://www.dinita-tours.com/categoriesbg/4 имат раздел екскурзии в България,разгледайте ги и си преценете дали ви харесват и устройват като време,дестинация,дати ... Peace

# 388
Вижте ф-ма Динита Турс http://www.dinita-tours.com/categoriesbg/4 имат раздел екскурзии в България,разгледайте ги и си преценете дали ви харесват и устройват като време,дестинация,дати ... Peace

Много благодаря, ще разгледам!

# 389
Здравейте!

Май другата седмица ще открием сезона с печатите Simple Smile За Благоевград къде е печатът - май е в сградата на общината? Или в историческия музей  newsm78 След това ще посетим Клисурския манастир и кръчмата на Сталин  Simple Smile Не са в списъка на обектите, но само така, като идея го споменавам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт