Национални туристически обекти - 5-та тема

• 114 192
  • 842
  •   1
Отговори
# 360
Споделете инфо за обектите в Търговище...Искам да посетя крепост "Мисионис".От снимките не ми вдъхва доверие,но гледах репортажи,че е реставрирана...Някъде четох,че печата не е в крепоста,а в хижа до нея... Така ли е ?

# 361
От вчера два нови печата  Heart Eyes Ботевград и Скравена.Както някой беше написал по-горе много хубав исторически музей !! И на него,и на костницата символичен вход от 1 лв  Grinning

# 362
Здравейте!
Вече имам потвърждение за лятната ни почивка. Значи това лято сме на обектите по северното черноморие над Варна.
Ще се радвам на инфо за Балчик, Каварна и Калиакра. Може би ще успеем и през Добрич да минем...

# 363
Значи за Балчик и Калиакра - рано сутрин или в облачен ден.  Доста пече и няма много сянка. Иначе си заслужават на 100%.

# 364
Значи за Балчик и Калиакра - рано сутрин или в облачен ден.  Доста пече и няма много сянка. Иначе си заслужават на 100%.

Ето, знаех си, че мога да разчитам на вас  bouquet
Изобщо не бях се сетила за този момент, а ние всички сме с лека форма на слънчева алергия.
А в Балчик нали се два обекта, входът общ ли е?

# 365
Да, входът е общ. Доста е голяма градината, предвидете си един предиобед. Но аз последно ходих е Балчик преди две години. На Калиакра съм всяка: )

# 366
В Каварна няма нищо особено за гледане.. Всяка година сме там. Имат един център, плажа е далеко от центъра.. Абе, не е кой знае какво.

Идете и в мидената ферма (ако обичате миди) Дълбока на път за Калиакра.

# 367
...Също около Каварна исторически комплекс "Онгъл"с.Българево,плаж Болата...и аз горещо препоръчвам мидената ферма  Peace Миналата година обиколихме част от района,това лято ще наблегнем на Шабла и Тюленово  Heart Eyes

# 368
Здравейте,сега открих темата,може ли инфо откъде купувате книжките за печатите?

# 369
  • при късмета
Здравейте,сега открих темата,може ли инфо откъде купувате книжките за печатите?
Често има по самите обекти. Иначе и в Била има

# 370
Аз за Каварна имах предвид Историческия музей. Гледам, че е в списъка на 100 НТО.
За Мидената ферма чух и от други места, но ние не обичаме морски дарове и може да идем само да покажем на децата (за жалост не ги гледат за перли, инъче щях да съм първа кипра там  Mr. Green).

# 371
И аз не ям миди, но самият начин на поднасяне е интересен. Обаче баира...ох,баира Simple Smile Качвахме го веднъж след като се бяхме наяли.. още го помня Simple Smile
В Шабла, на брега има едно малко ресторантче, направено  в един бункер. Готвят много хубаво рибни нещица. Готвача се разхожда от маса на маса, разказва истории и ти препоръчва какво да хапнеш. Непретенциозно място. Сядаш и гледка към  морето.  Не е за всеки вкус самото заведение. Но е атрактивно.

# 372
Ние си докарахме спешна нужда от имодиум от тази ферма....

# 373
Ние сме били няколко пъти ( поне 5) и никой не е имал проблем. А и там има 2 заведения- в дясно и в ляво.

# 374
Направила съм списък на обектите във Видин. Цени на входовете някой да ме ориентира?

Общи условия

Активация на акаунт