Национални туристически обекти - 5-та тема

• 114 130
  • 842
  •   1
Отговори
# 510
Бихте ли ми казали откъде се получават значките за посещение на определен брой обекти?

От града,в който сте...,ако има Туристистическо дружество.Аз моите си ги взех от Плевен.

# 511
  • Велико Търново
Бихте ли ми казали откъде се получават значките за посещение на определен брой обекти?

От града,в който сте...,ако има Туристистическо дружество.Аз моите си ги взех от Плевен.

Много благодаря!Надявах се,че може и по места, а не само от София.

# 512
Пътят до "ЛЕеденика" още ли е толкова ужасен?
В началото на месеца като ходихме правеха ремонт.Може би вече е оправен.

# 513
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Днес посетихме музея в Царево. В новите книжки е номер 8б, а в старите го няма. Много приятен, макар и малък музей. 

# 514
Здравейте. Днес посетихме музея в Царево. В новите книжки е номер 8б, а в старите го няма. Много приятен, макар и малък музей. 
О, да! И на нас много ни хареса.

# 515
Загубихме книжката си с около 90 печата събирани 8 години. Книжката е издадена в музея в гр. Силистр, пише го на първата страница. Последно посетихме Художествената галерия в Сливен днес 15.07.2018г. Излезнахме с книжката от там, последва разходка из Сливен, включително местния МОЛ. Пред музея в Стара загора установихме, че я няма. Изключително мъчно ми стана. Ако някой я намери или даде съвет как да я открия ще бъда много благодарна.

# 516
Загубихме книжката си с около 90 печата събирани 8 години. Книжката е издадена в музея в гр. Силистр, пише го на първата страница. Последно посетихме Художествената галерия в Сливен днес 15.07.2018г. Излезнахме с книжката от там, последва разходка из Сливен, включително местния МОЛ. Пред музея в Стара загора установихме, че я няма. Изключително мъчно ми стана. Ако някой я намери или даде съвет как да я открия ще бъда много благодарна.
Пускай постове в групите им във Фейсбук,да речем от рода на ''Забелязано в Сливен " или Стара Загора... Има голям шанс някой да я е намерил.

# 517
  • При елфите ...
Да попитам...

1. Музеят Родопски кристал в Мадан работи ли... ако да с какво работно време?!? В нета намирам 1-н път от 9 до 17 часа, друг път от 13 до 17 часа...

2. Пещерата Шаренка функционира ли?!?

2. Има ли отделен печат на връх Голям Перелик, ако да къде се намира?!?

3. Има ли отделен печат на Буйновското ждрело, ако да къде се намира?!?

# 518

Съчувствам ти от сърце, защото и моята щерка свърши същата работа преди седмица 😪😫. След посещение на Златоград и Мадан минахме през Момчилова крепост и тя я е носила в джоба на долнището си. Най-вероятно там при изкачването я е изтърсила по пътя. Ние имахме около 50-тина печата и не ми е толкова заради въпросните печати, а заради емоцията и сантимента. Надявам си на чудо и при нас и при вас!

# 519
Disappointed Relieved

Съчувствам ти от сърце, защото и моята щерка свърши същата работа преди седмица 😪😫. След посещение на Златоград и Мадан минахме през Момчилова крепост и тя я е носила в джоба на долнището си. Най-вероятно там при изкачването я е изтърсила по пътя. Ние имахме около 50-тина печата и не ми е толкова заради въпросните печати, а заради емоцията и сантимента. Надявам си на чудо и при нас и при вас!

Много, много ми е мъчно, все още се надявам някой да е намерил нещо.....и като се сетя сърцето ми се свива. Много е гадно!  Disappointed Relieved

# 520
  • БГ
Да попитам...

1. Музеят Родопски кристал в Мадан работи ли... ако да с какво работно време?!? В нета намирам 1-н път от 9 до 17 часа, друг път от 13 до 17 часа...

Печатът за вр. Голям Перелик сложихме, след като го изкачихме и се върнахме, в хижа Г. Перелик, там е и изходната точка за изкачването му. В книжките 100 НТО мисля, че не фагурира под N, но в 10-те първенци - да!

Момичета, дано някой съвестен човек открие книжките ви, пишете по теми, форуми, незнам дали са с имена и адрес и дали този, който ги намери би оценил колко са ви скъпи, но искрено се надявам и ви го пожелавам!  Hug

# 521
  • При елфите ...
Скрит текст:
Да попитам...

Печатът за вр. Голям Перелик сложихме, след като го изкачихме и се върнахме, в хижа Г. Перелик, там е и изходната точка за изкачването му. В книжките 100 НТО мисля, че не фагурира под N, но в 10-те първенци - да!
...
Благодаря... за № в книжката на 100-те НТО не съм гледала, но в нета видях, че го има...
https://www.btsbg.org/100nto/vrh-golyam-perelik-2191-m

# 522
  • Пловдив
Здравейте! Имам въпрос...някой наясно ли е къде може да се презавери книжка 100НТО и в какво се изразява това, смисъл издава се нова или какво? Задължително ли е да се ходи в централата на БТС или може и в някое местно дружество. Проблемът е, че книжката на майка ми е сигурно на 30 години и има много събрани печати, а пише, че не важат тези, издадени преди 2003г. Нашето дружество в Сливен не знае нищо по въпроса, тъй като е новосъздадено и се чудя дали ще трябва да се пътува чак до София или можем да отидем например в Ямбол? Thinking Thinking

# 523
Maria_sl, най-добре се обадете по телефона на Български туристически съюз и те ще кажат какво да правите.
https://www.btsbg.org/kontakti
На телефона на "Национални движения" или пишете мейл. Те със сигурност ще Ви дадат сигурен отговор Simple Smile

# 524
Здравейте, как е пътят до Малко Търново от Царево?
 Чувам, че е лош, но май някакъв ремонт е имало, ако някой скоро е минавал да сподели, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт