Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро ! На мен за БХС ме вика 9 часа сутринта доктора да го види на видеозон и след това ме праща за кръв в генетиката каза че трябва да е в един ден и най-добре до обяд да ида ... Интересно ми е че всички си правите 11+ а мен ме вика в почти 13 г с  Thinking

Моят час за БХС и ФМ е за 13+1. До колкото разбрах първо ще ме гледат на ехограф и после ще давам кръв, но като отида ще знам със сигурност.

# 556
Супер активно сте, браво момичета Simple Smile

Моят Комбиниран скрининг І триместър (11- 13.6 г.с.) мина, но малко беше зор, защото бях точно 11г.с. оказа, се че най-добра видимост има към 13 г.с., озорих лекарката, но видя всичко и е наред. Сега чакам кръвните резултати. Затова, съвет, не бързайте тоно на 11 седмица Grinning

Единственото, с което още се боря е умората, надявам се да премине към 4 месец!

Някой ходи ли н женска консултация в софиямед или някъде в младост?

# 557
Аз съм в 11 седмица(12г.с)На мен ми каза доки,че се прави между 11-13 г.с.Затова не се притеснявайте,че по-късно ви викат.При мен на прегледа бебо го мързеше да скача този път  Party Поразмърда се по едно време.Докторката ме чука по корема да мръдне  Peace

# 558
Ехааа, де не каже човек нещо и вие всички пощуряхте за боб Joy Моя е готов и след малко ще бъде консумиран с удоволствие и ако е писано (едва ли)- с мярка Laughing Страхотен боб си намерих на пазара на Красно село- някакъв микс, шарен, има кафяви, шарени, бели, всякакви зърна и са огромни. Party
Криси Спасова, къде го спомена тоя козунак, следобед ще ходя да търся ooooh!
Туранга, ай честита ФМ! Живи и здрави да сте и вместо да се притесняваш, заради двурогата матка, наслаждавай се, че сега ще те глезят Laughing Купи си едно звънче и само придрънквай на половинката да те обгрижва Joy Силно подозирам, че след като родиш ще ти се върне през носа, но има време, не го мисли Grinning

# 559
  • Горна Оряховица
Здравейте мами. В момента правя новата тема и ще помоля всички, които не си виждат името на първа страничка в списъка да ми пишат на лично - име и коя подред е бременноста. За да не изпусна някой  Grinning Laughing

# 560
Здравейте мами. В момента правя новата тема и ще помоля всички, които не си виждат името на първа страничка в списъка да ми пишат на лично - име и коя подред е бременноста. За да не изпусна някой  Grinning Laughing

Спи́съка който ти пратих трябва да се актуализира. Виж на първа страничка промените, но го направи малко преди да качиш темата, защото до тогава сигурно пак ще го актуализирам. Мога да ти го пратя наново и само да промениш цвета на шрифта, което ще ти е по-лесно.

# 561
Момичета вие криете ли че сте бременни ? Аз уж много крия а ми се струва че много хора знаят и ме е страх да не ме урочасат (може и смешно да е ама аз съм суеверна) Хич не ми се искаше да се разбира от сега ама явно и ми личи бая че все питали...

# 562
Шана, другите момичета са ти отговорили де, ама и аз да си кажа Simple Smile Първо те преглеждат на видеозон, гледа се течността събрана по гръбначния стълб (лаишко обяснено) и носовата костичка. В тези седмици двете показват за риск от Даун. По принцип е по- добре да се отиде в 12 навършена седмица, за да се видят хубаво,  но ако лекарят е добър, няма проблем и по- рано. После ти взимат кръв и я пращат в майчин дом (освен ако не ти я взимат направо там де). Въз основа на прегледа, кръвта и възрастта ти определят и риска.
Ред, от няколко дни ме хипнотизират с някакви домашни козунаци във фейса. Ако ми попаднат пак ще ти ги пратя, имат опция за доставка по домовете.
Ани, не се притеснявам да казвам на приятелите си, че съм бременна. Отдавна в обкръжението ми не гравитират хора, на които да не мога да споделя нещо подобно. Друг е въпросът, че не съм суеверна.

# 563
Ани,аз и да не кажа вече ми личи  Joy Момичета явно много съм яла тези дни,направо корема ми порасна  ooooh! Много рано ама какво да се прави.Моя боб е готов  chef

# 564
Момичета, вие пиете ли кафе? Защото аз все още пия, но се притеснявам честно казано, да не стане нещо на бебо!

# 565
И моя боб стана страхотен,много съм доволна и щастлива. Честно казано аз още почти на никой не съм казала за малката точица, иска ми се да мине ФМ и БХС и тогава смятам да се похваля. Страх ме е дали всичко му е наред,защото не съм пила фолиева кисилина преди да забременея,а я почнах след като разбрах,което определено ме притеснява Sad

# 566
  • Горна Оряховица
Аз не съм от много суеверните. Родата почти цялата знае, останалите на Великден ще научат. На работа нямаше как просто. Като казах на шефа и управителката ни - вече всички знаеха. Иначе извън този кръг хора, знаят само едните ни комшии. Но нямаше как да скрием от тях. Много се имаме и през вечер се събираме - я у тях, я у нас.
И моя боб е готов, сега му правя гарнитурката  Joy
dtodorova1 аз си пия по едно кафенце сутрин, но по слабичко отпреди.

# 567
Аз пия кафе и е позволено по едно на ден.Може и безкофеиново  Simple Smile

# 568
Аз кафе не пия, но и преди не пиех. Просто не обичам.

# 569
Аз също пия кафе с много мляко и сутрин по 1 ,не мисля че е проблем Simple Smile Относно фолиевата искам да те успокоя че предишната бременност пих 3-4 месеца предварително,лежах и се пазех и детенцето ми за жалост не се разви и му спря сърчицето ... Не го мисли ако е рекал Господ всичко ще е наред с или без фолиева ! Вярвам че всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт