Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Готовоооо.  Боба е натиснат,  картофите изпържени  и в момента ги хапвам с майонеза и и сос BBQ за по-диетично   Joy

Не знам как заради това среднощно хранене на съм качила килограми. Ама ако продължавам така ще започна. Проблема е лекото гадене, защото заради него постоянно искам да хапвам нещо.

# 541
Хахахх, ей ще ме накарате и аз да кисна боб накрая Simple Smile

# 542
Хахахх, ей ще ме накарате и аз да кисна боб накрая Simple Smile

Добре, че миналата седмица правих.   Laughing
Тази седмица ядох доста тестени неща, май другата ще трябва да се взема в ръце.  Mr. Green Усещам се доста подпухнала. И аз съм на принципа като родя ще отслабвам, само да не е колкото предния път.  Laughing

# 543
Добро утро, момичета :*
Аз какво да кажа, качила съм 1,500 като гледам на коремче мойте дрехи си ми стават, само дето дънките не са ми удобни и одавна не ги нося.
Миналата седмица и аз ядях много тестено,направо прекалих, а сега от 2 дни ям само боб и козунак Grinning Вчера и днес съм на работа малко, а утре живи и здрави съм в София на ФМ и БХС Simple Smile
Хубав ден и много усмивки! bouquet

# 544
Добро утро момичета.Май днес е ден за боб  Joy Да го слагам и аз тогава  chef

# 545
  • Горна Оряховица
Хахахах, аз боба го мисля от една седмица и днес му е реда. Иначе с килата съм горе долу добре. За един месец не съм качила ниищо, при все, че ям само тестени закуски на работа и сладкориики. И да се отчета за вчерашният разговор с началството. Ми мина страхотно, много ми се зарадва шефа и всички колеги. Сега съм глезлата на работа. Което от една страна е много готино, ама по някога е маааалко досадно. Всички ме пазят и ми тикат в устата кой каквото яде. Вчера се шегувахме, че ако продължаваме така до на лято ще стана 100 кила Joy Joy Joy

# 546
Добро утро, и на мен ми се дояде боб и аз ще си направя Simple Smile)) Аз пък нямам никакъв апетит, по-принцип нищо не ми се дояжда и ям на сила. Като вляза в магазина и ме лъхнат хиляди различни миризми и по-скоро искам да избягам от колкото да напазарувам. До момента не съм повръщала, но определено миризмите ме побъркват. Разкажете как протича БХС,защото аз ще ходя на 22.04  и леко съм се притеснила...

# 547
Леле този боб ,много вървежен  Joy Аз от 3 дни ям само това, и ми се чудят много Grinning

# 548
  • София
Добро утро, и на мен ми се дояде боб и аз ще си направя Simple Smile)) Аз пък нямам никакъв апетит, по-принцип нищо не ми се дояжда и ям на сила. Като вляза в магазина и ме лъхнат хиляди различни миризми и по-скоро искам да избягам от колкото да напазарувам. До момента не съм повръщала, но определено миризмите ме побъркват. Разкажете как протича БХС,защото аз ще ходя на 22.04  и леко съм се притеснила...
Ами, взимат ти кръв  Mr. Green Спокойно, всичко ще е наред, това е само статистическо изследване, аз си записах час за 27.04 (11+4), дано бебо е влязъл в нужните граници за размери до тогава  Praynig

# 549
Явно всички сме на бобена вълна  Joy

# 550
  • София
Момичета, като се замислих за БХС, имам един въпрос. Влязох в сайта на Майчин дом да видя пак нужните размери на плода. Там пишеше, че 2 дни преди провеждането на изследването трябва да се направи УЗИ преглед. Моят час за е за 27.04, а преди това няма да имам никакъв преглед с доказани размери и т.н. Това дали ще е проблем? От Щерев ми казаха ФМ на 28-ми и БХС на 27-ми, за да са излезли резултатите до ФМ... странна работа  newsm78

# 551
Мен преди да ми вземат кръв ме гледаха на видеозон и лекарката попълни една бланка-р-р на плода,в коя седмица си,дали си имал кървене,коя бременност по ред е.....Като отидох в лабораторията първото нещо,което ме попитаха беше от кога са тези резултати.Аз казах от преди 10 мин.и жената ми отговори,че някой ходели след една седмица и тогава неможело.При мен така беше.Попитай да не отидеш и да те върнат.

# 552
  • София
Мен преди да ми вземат кръв ме гледаха на видеозон и лекарката попълни една бланка-р-р на плода,в коя седмица си,дали си имал кървене,коя бременност по ред е.....Като отидох в лабораторията първото нещо,което ме попитаха беше от кога са тези резултати.Аз казах от преди 10 мин.и жената ми отговори,че някой ходели след една седмица и тогава неможело.При мен така беше.Попитай да не отидеш и да те върнат.
Ох, ами дано и там е така  Laughing Ще се обадя да питам за всеки случай, че момичета което ми записа часа само каза от 7 до 18ч. заповядайте на БХС...  #Crazy

# 553
Оо не.Не се изразих правилно явно.Преди това ходих в кабинета на една лекарка  да ме гледа на 3D.След това отидох в лаборатория.А ти къде си запис час?Да не те подведа.Аз ходих в Стара Загора в лаборатория Сано,но преди това моята доки ми записа час при нейна колежка с по-добра апаратура за да види бебо.Тук така се процедира,но ти ако си в София може би нещата се случват по-лесно  Grinning

# 554
Добро утро ! На мен за БХС ме вика 9 часа сутринта доктора да го види на видеозон и след това ме праща за кръв в генетиката каза че трябва да е в един ден и най-добре до обяд да ида ... Интересно ми е че всички си правите 11+ а мен ме вика в почти 13 г с  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт