Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Аз също няма да правя БХС.

# 586
  • Варна
Добро утро на всички.  Да се представя на 34г.  и това е втора бременност.  Имам момиченце на година и половина. Термин 27.11. Със сигурност секцио, заради предходно такова.  Та сигурно ще ме клъцнат средата на ноември.  Чета ви от началото. Ходих преди седмица да видим дали има пулс. Всичко е ок. Относно БХС, няма да го правя. С предната бременност излезе голям риск за Даун. Хайде от там на амниоцентеза....оказа се фалшива тревога. Затова предпочитам да отида ако трябва на две ФМ и ако нещо има подозрително директно амнио. Някак си съм спокойна и не мисля, че ще се стигне до там. От десетина дни ми е нон стоп лошо и ми се гади. Надявам се скоро да отшуми, че мъника си търси нейното. С предната бременност не съм имала такива екстри.  Стискам лимони и с малко вода. За фейса ако може да ме добавите. victory2891@abv.bg. Пожелавам ви един хубав и спокоен ден на всички.

# 587
Добро утро на всички Simple Smile

Trakiq-BG, може да не се изразяваш толкова грубо. Да може би казваш неща, които всички знаем и сме чували , но за една майка преживяла това звучи ужасно и то не е просто генетичен материал а част от всяка от нас. Нз дали имаш деца , но ще ти кажа едно : Моят годен и съвместим с живота генетичен материал е днес на почти 7 години и всеки ден ми казва едно просто " Обичам те". Така че лекарите ме боли как наричат децата ни ( ембриони, фетуси или просто метериал - те са нашите деца ).   Не искам да нападам никой , но когато се пише ,не може емоцията да бъде предадена . И все пак тук сме една купчина непознати хормонално откачени женки , всяка от които трябва да се съобразява все пак как се изказва, не за друго а защото не сме си толкова близки , че да се разбираме само с поглед. Целта на форума не е да се натоварваме и да си изкарваме негативизма , а да се подкрепяме в моментите , в които дори едно споделяне с непознати е по-добро от всичко друго.

Annnni не се връзвай на глупости , подмини нещата и не се затормозявай  Hug Нека си останем една задружна група до края , все пак щом сме тук имаме явно нужда една от друга , та дори и виртуално.

Моля ви .... мислете преди да пишете , а ако нещо не сте се изказали правилно то понякога дори едно "Съжалявам " върши работа.
Аз съм тук не за да се натоварвам, а обратното....и нека остане така до края, защото в противен случай аз няма да остана до края.

# 588
Групата по принцип е доста позитивна. Сигурна съм, че ще се запази в този дух Wink
Хайде да започнем седмицата "на чисто".

Момичета искам нещо да ви кажа за фейсбук групата. Ако някой е оставил мейл, а не получава покана във ФБ, да си провери имейла Wink
Понякога ФБ дава опция да се изпрати покана само до мейл.

Усмихната седмица на всички пожелавам!

# 589
Добро утро, момичета  bouquet
Аз бях малко навън из природата два дни и се чувствам доста заредена  Hug
Радвайте се на хубавото време- толкова е яко  Simple Smile
Гледам във фейса имате коремчета вече,а аз само паласки и дупе  Joy
Вече съм +3 кг и ми иде да се гръмна  Crossing Arms не за друго, ами зимата натрупах едни 4 излишни и сега реално съм +7  Crazy и грам не се харесвам...
При мен гаденето значително намаля и се надявам скоро да спре да и хапвам повечко свежи неща, а не това тесто  Whistling
Спорна седмица ви желая  Hug

# 590
Мечи , като бах болна изписаха ми биозин мама, тантум верде, проспан,а отделно мед , лимон и джинджифил взимах

# 591
  • София
Добро утро, момичета  bouquet
Аз бях малко навън из природата два дни и се чувствам доста заредена  Hug
Радвайте се на хубавото време- толкова е яко  Simple Smile
Гледам във фейса имате коремчета вече,а аз само паласки и дупе  Joy
Вече съм +3 кг и ми иде да се гръмна  Crossing Arms не за друго, ами зимата натрупах едни 4 излишни и сега реално съм +7  Crazy и грам не се харесвам...
При мен гаденето значително намаля и се надявам скоро да спре да и хапвам повечко свежи неща, а не това тесто  Whistling
Спорна седмица ви желая  Hug
Разбирам те напълно. И аз зимата се сдобих с една 5-килограмова подплата, дето си виках, че ще сваля пролетта, преди да забременея... То пък взе, че стана по-бързо от очакваното, та отслабването се отлага  Mr. Green

# 592
И аз да се изкажа барабар Петко с мъжете. Честно казано изказването на Тракия ми се видя бая по- остро относно кафето, отколкото за генетичния материал. Оставяйки настрана емоциите си, той си е точно такъв, поне първите 3 месеца. Кафето може да попречи на имплантацията, за по- късен етап не съм се интересувала, но и не пия.
Прокървих аз по никое време в 10та седмица, оказа се от шийката. Тази шийка ми скъсява живота вече трета година, гадината.
Някоя от вас боли ли я кръста, момичета? Сутрин докато се раздвижа минават 15 мин. Ужасно е.

# 593
Добро утро,дами, ще добавите ли и мен във фейс tsveti_sergieva@yahoo.co.uk

# 594
Дивост, аз съм с болки в кръста. Незнам от лежането ли е. Това хубаво време е само за разходки, но трябва да лежа

# 595
Обмислям да си взема топ матрак от мемори пяна. Даже вече разглеждах и си набелязах един, пък дано върши работа, че и мен голямо лежане ме чака.
 Магнолия, към кого си се насочила за ЖК? От петък ги дебна и още не са излезли графиците. Иначе за Михова се вредих за 3-ти в 10ч.

# 596
Мечи , като бах болна изписаха ми биозин мама, тантум верде, проспан,а отделно мед , лимон и джинджифил взимах

Enjoy, много ти благодаря. избързах и отидох до аптеката по път за работа Sad аз си купих някакви хомеопатични Коризалия за хрема и  настинка и Хомеожен 9 за болки в гърлото. И капки за гърло GripStop, които са за деца и стават и за бременни. пия вода с лимон постоянно и чайчета с мед. Ще си взема днес едно фрешче с джинджифил.

Утре обаче мисля да отида на лекар и да си взема болничен да си постоя вкъщи, че да не стане по-зле. Ще питам лекаря също какво да пия и ще споделя.

# 597
Момичета, и мен ме тресат яко хормоните, обаче ви обичам много  Hug

Много съм напрегната, все има какво да ме притеснява и да ми мъти главицата  ooooh!

В средата на 6та седмица почна зацапване, за седмица лежане плътно на легло мина, дойде великото гадене и повръщане, овладях го някак поне до степен да не влизам в болница.. и вчера пак кафеникаво течение, воднисто и кафяво. Днес или утре навършвам 8 седмици и почвам 9-тата. Знам, че като не е червено и няма болки не е опасно, обаче аз съм яко във филма и ме е страх да стана и до тоалетната  Tired

# 598
И аз съм с болки в кръста  Sad Но при мен си е така от преди... Започнах да спя настрани, защото ако легна по корем или гръб после не мога да се завъртя така се вдървявам... И сега като стана правя фи-зарядка като в училище  Joy

# 599
Добро утро и от мен Simple Smile Събудиха ме с новината за земетресение добре че нищо не съм усерила  ooooh!
Относно болките в кръста при мен понамаляха,но и азнамалих темпото. Гледам да прилягвам след всяко по голямо натоварване и си пия но шпа-то. Между другото може найстина да е от матрака и спамето,защото като върна лентата назад само се въртях и не ми беше удобно ... Сега спя като пор  Joy

Общи условия

Активация на акаунт