Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Rammzes при мен положението е същото.+ 4 зимата +3 сега  Joy Както се казва приличам на бременна хлебарка  hahaha Тази сутрин ме боли кръста и мен.Може да ми тежът килцата вече.

# 601
Здравейте момичета.   Hug
Не съм се включвала от мноооого отдавна, но не спирам да ви чета

Divost при мен болките в кръста зачестиха. Все повече не си намирам място като легна. Голямо въртене, голямо нещо  Joy
И аз обмислях да сменяме матрака.....ще видим
Много ми хвалят и тези възглавници за бременни (големите), нз дали да си купя и да пробвам и с тях

# 602
Грийнче, разбирам те напълно. Лягай и си пий лекарствата. Аз лежа нон стоп и всеки път като ходя до 00 съм на тръни. Не шетам и не чистя всичко съм оставила на мъжо

# 603
Хей,бургаски майчета искате ли да си направим една срещичка  Heart Eyes

# 604
Добро утро, момичета Simple Smile
Четох за спора и засегналите се Simple Smile
Аз самата имам детенце вече, та знам какво е за една майка детето й. Опитите ни за второ бързо дадоха резултат, но за съжаление ембрионът не се развиваше. Един лекар твърдеше, че има ембрион, но няма пулсации. Друг пък, че изобщо няма ембрион. И мен ме болеше, и на мен ми беше криво, но колкото и да не ви харесва, в началото се нарича генетичен материал, после бластоцист, после ембрион, после фетус и накрая като се роди бебе, нашето дете. Не се засягайте от такива неща. Все пак това са си нормални медицински термини. Боли, гадно е, тежко е, но такова е. Аз лично след като всичко премина просто приех, че така е трябвало да стане, природата си знае работата.
Некачествен генетичен материал не е правилно понятие. Щом е имало оплождане, имплантация и бременност, то генетичния материал си е бил ок. Най-честата причина е хромозомна грешка, вярвам, че и при мен това е била причината.
Ето, че тук присъстващите вече са бременни. Сега остава да не се ядосвате за глупости, да бъдете спокойни, глезли и почиващи, за да бъде всичко наред.
Мен пък много ме жегна под лъжичката, когато с първата си бременност в 6г.с имах леко зацапване. приеха ме в болница и понеже на дежурната изобщо не й се занимаваше с мен ми каза да не се радвам, че може и да е кухо яйце... На другия ден друг лекар на визитация ми пусна да чуя пулса. Та сега моято "кухо яйце" е голямо и енергично дете Simple Smile
По повод БХС, с първата си бременност го пропуснах, смятам и сега да го направя. Не искам да ме тормозят някакви си вероятности и несигурни изчисления. ФМ за мен е достоверна, тъй като всичко си се вижда. Разбира се при добър лекар.
Много дълго стана, стига съм писала. Прегръщам всички ви и ви желая лека, спокойна и незабравима бременност!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 605
Хей,бургаски майчета искате ли да си направим една срещичка  Heart Eyes

Аз искам Simple Smile Само че до края на месеца графикът ми е пълен със задължения.

Момичета, аз голям проблем ще имам с тия килограми. В последната година след спонтанния мнооого напълнях. Тия 3-4 кг, за които говорите нищо не ми се виждат.
Още преди да забременея постоянно ме питаха дали не съм бременна (сега поне имам положителен отговор).
Почнах по-здравословно да хапвам. Карам я повече на салати и плодове. Иначе до края може и да стигна 100те килограма.
Страшно е положението.

# 606
Зависи от колко започваш.Аз така се насвиних,че започнах от 72  Cry и сега+3.Добре,че съм висока.И аз трябва да се спирам вече.

# 607
Добро утро! Hug
При мен + 4 килограма, но за късмет (най-вече на ММ), май на гърди са се лепнали. Имам и малко коремче. Тъпото е, че като че ли не са ми наедрели толкова краката и дупето, а е излязъл един целулит ooooh!  И преди си имах де, но мъничко, сега съм като бучка ементал Blush
На мен пак започна да ми зацапва по малко- някакво оранжевеещо. Уж пия дуфастона newsm78 Има ли други момичета,които пият Дуфастон/Утрогестан и пак имат зацапване?
За матраците- ние случихме на матрак този път,ползваме на Тед Антистрес. Страхотен е, не е твърд, мек е, но много добре поддържа тялото.Откакто сме го взели преди 4 години, спя като бебе. Не скърца, не се е деформирал. Чак сега разбрах защо хората казват, че матрака е много важен.
Момичета, преди няколко дни сънувах голямо земетресение, после стана това в Япония, а сега разбирам, че и тук е имало.Тази нощ сънувах, че има някакви големи терористичи атаки в Париж, ако и това стане ще започна да се притеснявам.

# 608
Ред, я стига си сънувала апокалипсиси. Вземи се напъни за числата от тотото и ми ги метни на лични. После ще делим, честна пионерска! Grinning

# 609
Red Hot  аз си пия Дуфастон още от началото на бременността, защото ми зацапваше.
Сега от две седмици нямам никакво зацапване, и се надявам и да не се появи пак  Praynig
Макар, че очакваме заради другия сак

Аз стартирам с 60кг. Бях 53 и когато се преместихме тук да живеем, бързо бързо качих - явно от стреса.
Засега не съм качвала, да видим......

# 610
Аааааа,ама как не ми се получава поста с цитирането. Thinking

# 611
ЗА БХСто се сетих нещо- нз на каква база правят статистиката, но миналата година на моя приятелка и дадоха резултат 1:5... без да имат някакви наследствени заболявания, при ок фетална, беше на 29години и им бяха изкарали акълите. Сега малкия Мони е едно голямо кюфтенце  Hug
Turanga, това, че не си била в топ форма не е гаранция, че ще качиш много през бремеността. Същата девойка тамън беше качила килца, които й бяха в повечко и никога не е била толкова, а през бремеността само 14кг. Много се надявам да не кача повече от 14-15кг., не за друго, но кръста ми няма да издържи  Rolling Eyes

# 612
Ред, я стига си сънувала апокалипсиси. Вземи се напъни за числата от тотото и ми ги метни на лични. После ще делим, честна пионерска! Grinning
Де тоя късмет числата от тотото да позная Laughing Трябва да пусна едно тото. Онзи ден си намерих 5 лева на пътя, може знак да е, знае ли човек Laughing

# 613
  • Някъде в Матрицата
Оох, за килограми си говорите. И при мен нещата са драма.  #Cussing out  #Cussing out
От последното ми теглене –което е било малко преди да забременея - до момента съм качила към +7 килограма. Просто не ми се мисли какво ще е през останалите 7 месеца. Ще трябва да ме изнасят с кран през прозореца, защото няма да мога да мина през вратата. Плюс това, корема явно е решил да се разпъне с цялата си прелест, нищо че обитателят в него е около 2 сантиметра. Така де... пълен конфорт трябва.  Joy Joy
Не знам какво ще се появи през Ноември, но както изглежда по външният ми вид, май ще е хипопотамче.  hahaha hahaha
Red Hot, спирай гледането на новини - противопоказно е. Както divost казва - насочи уменията в по-полезна посока. Тотото е ОК.  Laughing И да почерпите!  Laughing Laughing

# 614
  • София
Май по-голямата част имаме проблем с килограмите, супер!  Laughing  Joy Няма да дебелея само аз, я!  Mr. Green Dafnita, тъкмо щях да питам къде се изгуби, ама ето че всичко е наред.

Момичета, при мен освен видимото освинване, задържане на вода, храна, изобщо всичко къде, що може да се задържи в тялото, целутитът е ужасен. Преди беше предимно по така финият ми задник, ама сега гледам, че и надолу е тръгнал, та изобщо не знам как ще сложа някаква рокля над глезените...  Shocked Може да е, защото почти година се цапотя с един гел на Кройтерхоф, който имаше страшен ефект, ама спрях, че не знаех дали е безопасно. Та... май сега всичко се върна като бумеранг. Мога ли да се мажа с нещо за целулит, освен за стрии?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт