Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 655
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Аааааа,ама как не ми се получава поста с цитирането. Thinking
Хаха разбрах те аз Wink Ще се разберем нещо при първа възможност със сигурност!
п.с. когато цитираш трябва да почнеш да пишеш след "(/quote)"

# 616
Хей,бургаски майчета искате ли да си направим една срещичка  Heart Eyes

И аз съм за,но като гледам по-добре ще е след празниците.Ако сте съгласни.

# 617
Аз да ви се оплача. Вече от почти 24 часа борим високата Т на детето. Голям стрес е. Снощи стигна до 39,8 (меря под мишницата). ММ беше дежурен. Аз спах 5 1/2 часа. Най-лошата част е повръщането. Веднъж повърна лекарството и още два пъти храната. Ние сме на специална диета. Давам в малки количества круша и ябълка и основнo пие от нейното специално мляко, което е без фенилаланин.... ММ обеща да се прибере по-рано, но да видим.

Относно изказванията. Понякога човек може да се изкаже грубо без да се съобрази, че може да нарани или обиди някой. На мен ми се е случвало. Въпроса тук обаче е, когато това се случи трябва да умеем да се извиняваме. Групичката ни е изпълнена с позитивни момичета. В момента всички имаме нужда именно от това, нека продължи и за напред така.  Peace

Ох, не знам как ще изкарам днешния ден.  Tired  Sick  #Cussing out

# 618
Аз да ви се оплача. Вече от почти 24 часа борим високата Т на детето. Голям стрес е. Снощи стигна до 39,8 (меря под мишницата). ММ беше дежурен. Аз спах 5 1/2 часа. Най-лошата част е повръщането. Веднъж повърна лекарството и още два пъти храната. Ние сме на специална диета. Давам в малки количества круша и ябълка и основнo пие от нейното специално мляко, което е без фенилаланин.... ММ обеща да се прибере по-рано, но да видим.

Относно изказванията. Понякога човек може да се изкаже грубо без да се съобрази, че може да нарани или обиди някой. На мен ми се е случвало. Въпроса тук обаче е, когато това се случи трябва да умеем да се извиняваме. Групичката ни е изпълнена с позитивни момичета. В момента всички имаме нужда именно от това, нека продължи и за напред така.  Peace

Ох, не знам как ще изкарам днешния ден.  Tired  Sick  #Cussing out

Lara  дано се оправите бързо. И моето съкровище като е болноооо и просто е голям ужас и у дома.
Високата Т и повръщането - това са двете неща, от които адски се паникьосвам. Вдигала ми е 40+ и направо ад сме изживявали, а с това повръщане, тя страшно бързо се обезводнява мойта и доста сме лежали по болници.
Сега като се прибере мъжката част, ще си по спокойна, поне аз съм така Simple Smile
Бързо оздравяване на слънчицето ти Praynig Praynig Praynig

По въпроса с обидите, и аз съм на твоето мнение. Случват се такива неща, но нека бъдем позитивни  Hug

# 619
Хей,бургаски майчета искате ли да си направим една срещичка  Heart Eyes

И аз съм за,но като гледам по-добре ще е след празниците.Ако сте съгласни.

Да,няма проблем.Аз ще съм на линия след 9 май .Ако искате направо във ФБ да си пишем,че не се знае колко ще съм активна тук:)

# 620
Ph0enix  посмях се  за хипопотамчето Joy
относно кръста и мен ме боли  но  и   преди   това си ме болеше  като ме заболи почивам  лягам на удобна страна   и минава . Днес да ви кажа цял ден ми се пие кола пих 5 глътки  но  не  се задоволих  нещо  и  си взех газирана вода  да мирясам  newsm78 .  За килцата  миналата год  бях качила едни сериозни  8 кила  но   до преди да забременея  бях на разни диети и   ги  бях свалила  стартирах  от моите си кила  почти съм 12 с едмици   и съм +3 Peace с първа бременост качих 16 кг  с втора 12 кг Simple Smile . Има ли момичета от Варна  по натам във времето за  среща  Hug Спокоен ден

# 621
Така ви завиждам за качените кг. То и аз имам като забележки едни 5-10 кг, но сега ми е забранено да ям почти всичко и ако съдя по дрехите съм свалила вече няколко и то без грам да ставам от леглото вече 3-та седмица  ooooh!

Мечтая си да мога да си хапна каквото ми се прияде на бременното коремче и хич няма да ми дреме за тези +2,3,4 или 5 кг. Яде ми се боб с туршия, наденица на фурна с лютеница и туршия, катофена яхния ми се яде  Cry Вечер като заспивам си представям как облизвам една кисела краставичка. ММ като излезе от банята и ми мирише на наденица. Карам го да хапне чесънче и да ме поцелува, скоро сънувах как ям едновременно торта и грах яхния (това е края, защото не обичам сладко и колкото е по-сладко и захаросано, толкова по-малък шанса и една хапка да вкуся) .. трудно ми е да ви опиша кошмара отвътре, но ви го казвам, за да оцените щастието, което аз нямам.

Хапвайте с удоволствие и мярка, да са живи и здрави бебенцата. Голяма част от нас отдавна се борим с кг и сигурно голяма част ще се бори до дълбока старост, сега не е момента и не си заслужава да се вглеждаме и в 1 грам следващите 9 месеца  Peace

# 622
 Sad защо си на такава диета?

# 623
Sad защо си на такава диета?
жлъчката, и за нещастие диагнозата дойде в първите седмици след + теста

# 624
Милата!И сега какво?До края на диета за да не те заболи  Cry

# 625
Вечер като заспивам си представям как облизвам една кисела краставичка. ММ като излезе от банята и ми мирише на наденица.
GreenSoul, хем те съжалих, хем така смешно ми стана за мъжа ти и наденицата Simple Smile
Дано всичко е ок и да оздравееш бързо. От друга страна ще си фина бременилка Wink

# 626
Милата!И сега какво?До края на диета за да не те заболи  Cry
Да, заради бебока не мога да предприема истинско лечение
Вечер като заспивам си представям как облизвам една кисела краставичка. ММ като излезе от банята и ми мирише на наденица.
GreenSoul, хем те съжалих, хем така смешно ми стана за мъжа ти и наденицата Simple Smile
Дано всичко е ок и да оздравееш бързо. От друга страна ще си фина бременилка Wink
Трагично е направо, но с ММ също го обръщаме на майтап  Laughing да не давам примери, че   Embarassed

# 627
  • София
Трагично е направо, но с ММ също го обръщаме на майтап  Laughing да не давам примери, че   Embarassed

Ох,  миличка  Hug съчувствам ти. Тя жлъчката е голяма гадост. Доколкото знам известно време на диета и подобрява положението. Няма да си до края така.  Hug

MJI дано малкото по-по-бързо се оправи  Hug стискам палци.

Аз не се оплаквам от килограмите,  дано така да продължи. Около 52 съм. Днес съм 8с7д и се чудя дали вече съм влязла в трети месец или утре влизам  newsm78

По отношение на качването на хората, аз скоро няма да мога да крия. Аз съм слаба по принцип и нямам корем, а сега си е отчетлив корема. Имаме фабрика за дрехи на ишлеме и до сега съм пренебрегвана разните му сукманчета и рокли без изразена талия, но последните 2-3  седмици нося само такива.  Установих, че съм направила грешка, че съм ги пренебрегвала,  защото стоят хубаво, корема не си личи и изглеждам както преди.  Mr. Green
Да, обаче като сложа костюм с рокля, каквото ми е работното облекло коремчето веднага се показва. Пробвам да го гълтам  Joy Ама не става много  hahaha
Искам да казвам, че съм бременна, но си мисля да мина 3 месец. Ама ако продължава корема така да расте не знам дали ще успея. То не вярвам някой да си позволи да ме пита направо дали съм бременна, ама ще ме зяпат.
На вас личи ли ви вече?

# 628
Не съм се изразила грубо, а цитирах лекарска терминология.

Лекарите използват термина "генетичен материал", защото няма как да докажат дали яйцеклетката, или сперматозоидът, е бил/а причината за ранния спонтанен аборт. В последствие, резултатите от някои лабораторни изкледвания дават насока къде да се търси проблема, за да се избегне в бъдеще.

Факт е, че над 90 % от ранните спонтанни аборти са причинени от некачествен генетичен материал, а не от непиене на фолиева киселина.

Излишно беше да влагате емоции, никого не съм обидила.
Цитирах медицинска статистика с лекарска терминология.

Дано сега стана ясно.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 16:32 от Trakia-BG

# 629
Момичета, здравейте!

Моля да ме добавите и мен във фейсбук групата, макар, че нямах такава екстра до сега dunio3030@abv.bg

Не пиша за БХС И ФМ, защото няма да правя и нямам мнение, а и два дни бях на зъболекари и разни такива неприятни процедури, та времето си минаваше.

За другите "неща", трябва да бъдем добри и внимателни една с друга  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт