Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Не съм се изразила грубо, а цитирах лекарска терминология...
Trakia-BG, чета те и в другите теми... оставам с впечатление, че си човек без работа и се чудиш с кой да се чоплиш... А мирясай вече!!!
Цитирала била! Кой лекар се е изразил, че ранните спонтанни аборти са от "некачествен генетичен материал"? Да, лекарски термин е, но си размърдай малко мозъка и навържи нещата! Щом е имало бременност и оплождане, то генетичния материал си е бил ок! Прочети малко какво е хромозомна грешка, пък тогава бълвай!
Хора като теб заслужават само ИГНОР!
Извинявам се на другите момичета...  Hug

# 631
Ани, извинявай, но твоят случай е бил некачествен генетичен материал, несъвместим с живота.

Съвсем друго нещо е профилактиката срещу спина бифида.

Кофеинът в кафето и колата е противопоказен за сърчицето на ембриона.
Всеки сам решава.
Тракия, всички оставихме темата, само ти продължаваш да чоплиш.Тук аз лично не виждам никаква "статистика" и "цитирана лекарска терминология", виждам само супер грубианско изказване срещу Ани. Няма да реагираш емоционално на "лекарската статистика", докато не станеш част от нея! Или си инат и не искаш да кажеш едно "извинявай", или наистина не разбираш. Да не дава Господ да разбереш. Айде зарежи я вече тая тема.

# 632

Lara  дано се оправите бързо. И моето съкровище като е болноооо и просто е голям ужас и у дома.
Високата Т и повръщането - това са двете неща, от които адски се паникьосвам. Вдигала ми е 40+ и направо ад сме изживявали, а с това повръщане, тя страшно бързо се обезводнява мойта и доста сме лежали по болници.
Сега като се прибере мъжката част, ще си по спокойна, поне аз съм така Simple Smile
Бързо оздравяване на слънчицето ти Praynig Praynig Praynig

По въпроса с обидите, и аз съм на твоето мнение. Случват се такива неща, но нека бъдем позитивни  Hug

Благодаря ти! Май скоро няма да се отървем от тази Т, ту спада, ту се качва, като дойде време за лекарството. Доколкото четох, ако до 3 дни не спадне трябва да се взeмат по-сериозни мерки.
За повръщането, помня, че ни бяха казали, че ако повръща много, да даваме по глътка сок през 5 мин. Аз я храня по малко на по-често и днес засега не е повръщала.

Така да ми се спи, а не смея.  Tired

# 633
Момичета не обръщайте внимание на въпросната дама ако мога толкова мило да се изразя!!! Аз прекалено много й позволих да се обеснява и искренно съжелявам,че й отговорих дори... Съжелявам само че позволих да ме натъжи и да си поплача ,но го отдавам на хормони,защото за жалост реалния живот е пълен с такива хора и не си заслужава да им обръщаме внимание !! Радвам се че групата ни е позитивна и че се подкрепяме !!! Благодаря че ви има  Heart Eyes

# 634
Никого не съм обидила.

Не съм ви чела темата от вчера, та затова по-късно пиша...
Вие, какво,  ще ми се карате ли?.....

В кои теми пиша, си е мое лично решение.
Заключенията си ги дръжте за себе си, защото не е ваша работа.   Simple Smile

# 635
Lara за температурата на детенцето ти може да пробваш да намажеш мишничките със обикновен влажен сапун и да изсъхне и после пак . Чела съм го във форума тук и на мен ми помогна. Дано душичката да се оправи бързо  Praynig Hug

И аз съм го чувала това, и дори не само за мишниците. Аз знам, че се натърква цялото тяло. Изсъхва и после пак. Съпругът ми си го е правил няколко пъти при много висока температура и ми е казвал, че прави чудеса. Преди няколко години го приложихме и на мен и го редувахме със студени компреси и наистина работи. Дано бързо се излекувате  Praynig

# 636
Момичета, утре съм на среща с бебчо и ми е едно вълнуващо Simple Smile Междудругото ще питам док какво мога да взимам ако тръгна да се разболявам и ще споделя!
Има ли някой друг на преглед тази седмица?

# 637
То не вярвам някой да си позволи да ме пита направо дали съм бременна, ама ще ме зяпат.
На вас личи ли ви вече?
Ох, мен в самото начало като спрях цигарите ме питаха бременна ли съм 2 пъти и казах, че не съм. После пък разбрах, че не било хубаво да се отрича. Ама кво да се прави като ми задават такива тъпи въпроси ? Чак ме хвана яд защо хората са толкова нетактични.

Лара, дано оздравеете скоро!
А останалите, момичета, не се тровете с негативни мисли и спорове. Заровете томахавката най-добре.

# 638
Момичета, утре съм на среща с бебчо и ми е едно вълнуващо Simple Smile Междудругото ще питам док какво мога да взимам ако тръгна да се разболявам и ще споделя!
Аз, но чак в петък, от сега се вълнувам, а 4 дни са си цяла вечност  Crazy

# 639
Здравейте, пиша за пръв път в 11г.с. съм Simple Smile
 Може ли да ме добавите във фейсбук групата: housemusic_@abv.bg

# 640
  И аз съм утре  на преглед  Peace това за сапуна него знаех  Благодаря ,много добри съвети да го знаем .Лара да оздравява те  по- скоро  да си спокойна  Hug

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 20:20 от Sanq-G

# 641
  • Горна Оряховица
Лелеее, един ден ме няма и сте изписали 5 страници. Тракия наистина можеше да кажеш едно извинявай и да се приключи темата.
Аз пак напомням - давайте имена и поредност на бременността за първа страничка, че с това темпо довечера трябва да пускам новата тема.

# 642
Аз пък нещо се вкарвам във филма че като изтича утрогестана и ми розовее а не жълтенее съвсем леко... Моя приятел каза че съм луда ама все пак... Миналата седмица гледах бебо но чакам едни резултати в четвъртък от влагалищния секрет и може да поискам да ме види пак... Психясала работа да минава този трети месец да се поуспокоя че до края ще съм с бяла коса  #Crazy С едно дете се моля да ме дари Господ живо и здраво... Втори път през това няма
Да мина ... Кое му е прекрасното на бременността незнам постоянно трепериш за нещо  ooooh!

# 643
Никого не съм обидила.

Не съм ви чела темата от вчера, та затова по-късно пиша...
Вие, какво,  ще ми се карате ли?.....

В кои теми пиша, си е мое лично решение.
Заключенията си ги дръжте за себе си, защото не е ваша работа.   Simple Smile

И на теб не ти е работа да даваш некомпетентното си мнение, и то по този грозен начин но го правиш...
Злобата и простотията ти, личи в начина ти на изказване/ писане! Чудно ми е защо не преставаш да пишеш, започнали са други разговори и теми,но ти не преставаш какъв ти е проблема не ми е ясно?!
Офф дано се намери други теми за такива бедни,заядливи душици ...че наща си е така хубава и положителна, че такива нямат място тук и не да добре дошли!
Ани, не се впрягай на тази открита простотия :*

# 644
Първо, мнението ми НЕ е некомпетентно, защото съм натрупала много повече опит от някои пишещи тук.
Второ, никому не дължа извинение, защото никого не съм обидила.
И трето, ти обиждаш, не аз.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт