Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 663
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Divost и аз съм така.Нещата винаги ми се случват много трудно,но както си написала с успешен край.Така е по-сладко  Party

# 676
Дивост, горе главата. Всичко ще се нареди.
ММ винаги е с мен да види бебо. Следващата сряда ни е първата ЖК. Тогава ще уговорим с док ФМ , че 12седмица ще съм около 10 май

# 677
Имам цервикална недостатъчност- шийката е слаба и не може да износи плода. Обикновено се прави серклаж, но освен че не е панацея е и нож с 2 остриета- конецът дразни и предизвиква контракции.
Трудностите ме съпътстват винаги, за съжаление не са фактор за успешен финал.
Скофтих се днес, а тр да се стягам, че още колко месеци ме чакаат..
Горе главата !!! До тук стигна и някакви си 5-6 месеца няма да те скончат ! Сигурна съм че докторите ще направят най-доброто ! Бях чела че и в моя случей двурога матка практикуват серклаж ама да видим ... Знам че е много трудно да знаеш че от твоя организъм зависи износването но вярвам че Господ е с нас  Praynig Hug

# 678
Ооо аз нямам търпение да ми заличи- няма всички да гадаят и ще се чувствам по- добре:))) коремче е едно, а само наедряло дупе и паласки си е друго^.^  в началото бях убедена, че ще е момиче, но последните седмици си мисля в мъжки род... Дано в петък се види пола, макар да е рано:)

# 679
Rammzes,аз просто пропуснах да напиша за дупето и паласките. Joy Всичко си ми е пораснало и тази сутрин ставам и опппп още един килограм + Това е положението при мен. newsm78

# 680
Май всички сме нетърпеливи да разберем пола на бебетата

# 681
Днес денят май ще е по-добър, малката вече няма Т. От утре мисля, че може да почне и градина.  Simple Smile

За прегледа, попитах ММ дали ще дойде и той каза, че да. И с предната бременнoст присъства на прегледите, че дори и на раждането.  Simple Smile
В момента съм в 12-та седмица, дано се видят добре нещата и дано няма лоши новини.  Praynig

Divost, пожелавам ти всичко да е наред до края. Дали с повечко лежане няма да ти е по-лесно? Hug

# 682
Лара, постелният режим е ясен, мине ли серклажа и никакво ставане. Имам загубена бременност в 6м обаче, въпреки вс взети мерки. И още 2 в по- малки седмици. Вече съм на принципа "каквото стане". Човек оцелява и след сбъдването на най- големите му страхове. Поотупва тъгата, загърбва спомените и се втурва отново в битка. Изпитано.
Радвам се, че детенцето ти е по- добре:)
Ред  Hug

# 683
Лара, постелният режим е ясен, мине ли серклажа и никакво ставане. Имам загубена бременност в 6м обаче, въпреки вс взети мерки. И още 2 в по- малки седмици. Вече съм на принципа "каквото стане". Човек оцелява и след сбъдването на най- големите му страхове. Поотупва тъгата, загърбва спомените и се втурва отново в битка. Изпитано.
Ред  Hug

Всички ще пращаме много положителна енергия и дано този път успееш!  Hug Дано този път е успешен за всички мами, които не са успявали преди!  Praynig  Hug

# 684
  • София
Дивост  Hug Всички сме със стигнати палци за теб  Hug На база на предните неуспехи мисля, че лекарите ще направят всичко възможно за теб. В добри ръце си  Heart Eyes

Много ви моля, нека не превръщаме темата в негативно място с лоши изказвания. Не е хубаво да се наслагва нечие мнение с категоричност. Аз, например без да съм раждала,  кърмила и гледала деца знам, че утрогестана е най-добре да се слага вагинално. Хормона се усвоява в рамките на 30-40 минути, не натоварва черния дроб, а това, което изтича е баласт, т.е. целулоза, нишесте и подобни спойващи таблетката съставки. Затова лекарите го препоръчват вагинално и само по време на кървене се пие и то не за друго,  а за да не си бърникаш  излишно вътре докато има кървене. Някой неща ги научаваме по трудния път, други с много четене, точно защото минаваме по трудния път. Но всичко което се казва трябва да се казва информативно, а не все едно ако не го направиш както ти го казвам тогава си лоша майка, която не иска да се грижи за бебето си.

Хубаво е тона в темата да се успокои. Всяка от нас си знае през какво е минала.
 Peace

# 685
Здравейте и от мен, стискам палци всички ние да изпълним благополучно мисия Ноември  Hug Не успях да открия името си на първа страница, за това изпращам информацията отново - термин 10 Ноември, първа бременност.

# 686
Днес май доста момичета имаха срещи с бебоците. Чакаме да разкажете

# 687
Divost все пак говорим за скорпионче  Hug И без това си се научила да бъдеш силна продължаваш с вдигната глава.

# 688
Ред  Hug

Стискам палци и се моля всичко да е наред!  Praynig Praynig
Права си, че въпреки мерките, незнаеш кога какво може да се случи, за жалост не можем да предвидим всичко!
Аз също имам  два спонтанни, втория много трудно го приех и сега и аз съм на принципа каквото стане!! Simple Smile Бог да ни пази всичките Simple Smile
Успех на теб и всяка една мама  Hug

# 689
Момичета, а след повтарящи се два и три спонтанни аборта, правили ли сте имунологични, генетични и изследвания за тромбофилия? Те дават много важна информация.

Магнолия, гинеколозите от години спорят утрогестанът дали да се постава вагинално, или да се пие през устата. Производителят посочва и двата начина като еквивалентни алтернативи. Така че потребителките ли да разрешат дилемата?...   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт