Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета! Тихичко си кротувам тука и постоянно ви чета. Нямам търпение да дойде 26 и аз да отида на преглед, да си пусна и изследвания, още нищо не ми е пускано.За ФМ, през първата бременност не ми е правена или поне не ми е казвал,че е това. Да ви кажа, имам пълно доверие на доктора си, каквото каже това, каквото прецени, не ме е подвел засега. Вчера четох едно списание, и имаше интервю с хомеопат, пишеше, че има хомеопатични лекарства, за спиране на гаденето през първите месеци, лекарства за подготвяне на организма за раждане Laughing. Стана ми интересно, чували ли сте?
Иначе да ви кажа все по трудно ми е на работата, постоянно ми е лошо, боли ме корема и кръста, вчера беше такава жега, че незнам как оживях Mr. Green. Направо не ми го побира акъла, как отсега съм толкова зле, къде е тя.И краката ми почнаха да се подуват, вчера не можех да си обуя обувките.През първата бременност от втория месец си бях в къщи и затова може по-добре да съм се чувствала, но и въобще не ми прилошаваше. Преди да родя носих 35номер, като бях бременна бях толкова подута, краката ми бяха понички, купувах си 40номер джапанки  Joy Вече съм 37номер, ако преживея и още една аномалия с тази бременост  newsm78 newsm45
Стига съм ви се оплаквала, желая ви един прекрасен следобед Grinning

# 691
Bebe87, аз лично харесвам хомеопатията, макар в последно време да не мога да открия подходящ за мен хомеопат... Има едни билкови хапчета за кисели, чакам петъка да питам дали все пак са ок, въпреки че на опаковката изрично пише, че е подходящо за бременни. Според мен моето гадене се дължи на силните киселини и ако докито даде зелена светлина ги почвам:)

# 692
  • София
И аз съм чувала, че крака някак пораства след бременността.  newsm78
Отсега съм в стрес какво ще правя с моите сладки обувчици  Heart Eyes Дано мен това ме подмине,  че не ми се мисли.  Joy

# 693
И аз съм чувала, че крака някак пораства след бременността.  newsm78
Отсега съм в стрес какво ще правя с моите сладки обувчици  Heart Eyes Дано мен това ме подмине,  че не ми се мисли.  Joy
Леле, аз сега съм с 40 номер плавници, недейте така, ако е истина до края ще нося на милото обувките ooooh!

# 694
Спокойно, момичета Grinning, не при всеки се случва.
Мagnollia  , питаш ли ме мене, бях маниачка на тема обувчици на висок ток 35номер, толкова красиви и сладки имах. Много от тя пазя, защото са запазени и много яки.

# 695
Е темата с каката е много забавна при мен. Нося 40 номер, защото ми е широк кракът, ако намеря обувки с достатъчно широчина мога и в 38 номер да вляза, но такива са само галошите   Laughing та какво да се правя, взимам по-голям номер, хлопат на дължина ма нали не съм боса  Crazy Та ако тръгнат да ми се подуват ще се наложи да ида да раждам с кроксове  Laughing

ММ за сметка на това е със сравнително тесен крак.. и дълъг. 49,5 номер. Милия ми той има проблем не само с намирането на обувки, а и на чорапи.  ooooh!

Сега малко шеговито и със свити сърчица чакаме да видим дали детенце няма да вземе широчината от мен и дължината от него  #Crazy От сега си пускаме майтапи, че ще е добър плувец с такива крака  Laughing ако се случи и да е момиче не ми се мисли  ooooh!

# 696
Въй дано не ми пораснат ходилата. Представяте ли си до ноември всички да сме с плавници ?Simple Smile

# 697
Аз също съм с големи крака  Joy 39 понякога и 40 а таткото е с 41.Значи спокойно мога да го стигна,че и да го мина  hahaha

# 698
Simple Smile не стига че ме тресат хормоните и побърквам мъжо ами и обувките ще му взема:-) сега докато лежа вдигнах крак да видя дали не са пораснали от сега

# 699
  • София
Е темата с каката е много забавна при мен. Нося 40 номер, защото ми е широк кракът, ако намеря обувки с достатъчно широчина мога и в 38 номер да вляза, но такива са само галошите   Laughing та какво да се правя, взимам по-голям номер, хлопат на дължина ма нали не съм боса  Crazy Та ако тръгнат да ми се подуват ще се наложи да ида да раждам с кроксове  Laughing

ММ за сметка на това е със сравнително тесен крак.. и дълъг. 49,5 номер. Милия ми той има проблем не само с намирането на обувки, а и на чорапи.  ooooh!

Сега малко шеговито и със свити сърчица чакаме да видим дали детенце няма да вземе широчината от мен и дължината от него  #Crazy От сега си пускаме майтапи, че ще е добър плувец с такива крака  Laughing ако се случи и да е момиче не ми се мисли  ooooh!
Хахаха, с глас се смях за кроксове, защото си се представих аз как отивам в този вид през ноември  Joy Общо взето, аз съм като теб с номерата, ама през акъл не ми беше минавало, че може да ми пораснат краката... Все за дупето подсмърчам  #Crazy  hahaha

# 700
GreenSoul ядях докато ти четях поста и за малко да се задавя.  Joy
Имам същия проблем с разликата,че дължината на крака ми е 39 номер. Преди като бях по-слаба някак си влизах в този номер, но от както забременях за първи път не влизам в обувки под 40-ти номер и то не във всички модели. Много трудно си намирам обувки.  ooooh!  Генът е от дядо ми, който носи обувки по поръчка (нямам идея кой номер са). Добре, че ММ има доста тесен крак (42-ри номер) и затова малката е що годе с нормален крак, макар, че е трудно да се прецени на тази възраст.

# 701
Ама каква дискусия ви вкарах, мацки rotfImboл И аз нямам точен номер след раждането, на дължина е 37номер, а на ширина 36, дълго и слабо ми е ходилото.

# 702
Ай стига Grinning Grinning
И кво сега искате да кажете, че може да ми порастнат краката перманентно ли Grinning
Не стига, че дрехите не ми стават от сума ти време, а остава и от обувките да се лиша....

# 703
Здравейте момичета, в тази тема май не можах много да се отчета. Бях вкъщи известно време, но от задачки и малката не съм и влизала. Сега ще се върна да ви изчета. Аз все още повръщам много Sad ужасно е ... интересно ми е за хомеопатичните хапченца ... ако споделите как се казват ще ги пробвам. Иначе пак почнах да свалям кг - 2.5 до сега ... нищо не мога да ям ( т.е. каквото и да ям го повръщам и после не мога да повторя). Снощи много се притесних... имах силна болка ( като разрязваща) на два пръста под пъпа леко в ляво.... като заспах мина и повече не съм имала. Ако някой е изпитвал подобни неразположения, ще се радвам да сподели. Аз съм на преглед на 27 ( ще се записвам на ЖК и ще ми правят УДЗ) и после на 13.05 на ФМ.
Да споделя в неделя ходихме в Сапарева баня на басейн ( в Котвата ) супер кеф... аз си лежах повечко, мм с малката в басейните голяма веселба ( е и аз се топнах 2 пъти, ама то не може без хич) ... мислим скоро пак да повторим, само да е хубаво времето, а и аз бях започнала да се разболявам още от петък, а там от минералната вода всичко ми мина Simple Smile

# 704
Здравейте на всички и честито! Пожелавам на всички лека бременност и живо и здраво бебе!

И аз се включвам в групата дори и малко късно  Simple Smile В 8 г.с. съм и според онлайн калкулатора очакваме бебчо на 23.11. На 27 години съм и това ми е първа бременност и съответно съм много притеснена  Shocked
Надявам се да си помагаме взаимно.

Хубав ден на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт