Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
avi4ka Аз съм в чудене дали да вляза в морето, което замислям за след 2 седмици. То навярно ще е студено, но смятам да натопя крачета. Иначе съм чувала, че не се препоръчва да се влиза в басейни, заради евентуални зарази. Нещо за минералните басейни също бях чела, ама пусто не си спомням. То това е много несправедливо, защото плуването е най-доброто нещо за бременната.

Аз не отивам на работа и вече ме хванаха нервите. Днес съм на театър за разнообразие, но истината е, че ми се пътува. Никога не съм се за държала толкова дълго в София,  освен когато лежах след операцията ми. Вече сериозно ме хващат лудите. Нямам никакво търпение да дойде Великден. Вие къде ще празнувате тези Великден?

# 706
dessi131, добре дошла и лека бременост. И тайна фейсбук група имаме, ако и там искаш да те включим, пиши.

avi4ka, да не те плаша, ама не е ли опасно да ходиш сега на басейн?
Мисля че докторите забраняват. Я някоя инфекция, я нещо друго ти се лепне. По-добре ги избягвай Wink За морето не съм чувала.
Ама нашето е студено още да знаете Simple Smile 

# 707
dessi131, добре дошла и лека бременост. И тайна фейсбук група имаме, ако и там искаш да те включим, пиши.

avi4ka, да не те плаша, ама не е ли опасно да ходиш сега на басейн?
Мисля че докторите забраняват. Я някоя инфекция, я нещо друго ти се лепне. По-добре ги избягвай Wink За морето не съм чувала.
Ама нашето е студено още да знаете Simple Smile 

Благодаря, с удоволствие бих се включила и във Фейсбук  Simple Smile

# 708
Мда, падането на свода от тежеста е много лошо, с първата бременност бях 40 номер, имах страхотна колекция обувки, след като качих 20 кг и ми падна свода, вече съм 41 ... и не всеки път ми стават. Направо е кошмар, когато се прибрах, нямах едни обувки за носене, от тогава до сега подменям, а старите обучвки раздадох.
Утре съм на преглед и д-ра ще ми каже, кога ще правим БХС, виждам, че все по-често се споменава пола Simple Smile аз се надявам, с добър доктор и добрата техника на разположение, поне едното да се покаже Simple Smile

# 709
Avi4ka моята лекарка ми каза,че мога да ходя на море и басейни,но минералната вода е строго забранена.

# 710
карате ме да се замислям сериозно за краката. Преди около 2 години свалих 40 кг, заради което някои обувки ми станаха по-свободни, но това е нормално предвид, че с всяко дебелеене нараства както дупе, ръце и т.н. така и ходилата, същото се отнася и за отслабването. И нито дебелеенето, нито отслабването се отрази на свода. Обаче другата особеност на краката ми е, че съм с невероятно висок свод. Когато си отпусна крака на леглото свода прави чупка от 90 градуса. Сега точно си опипвам стъпалата и моля ви кажете ми, че ако падне свода от бременността няма да стане по-широк крака, защото на там ме води научното проучване, което водя в момента  Sad

# 711
Здравейте и от мен! Бихте ли ме вписали на първа страница за 23 Ноември? А как се казва ФБ групата, или някой трябва да ме add-ne? И другото нещо, затворена ли е групата, в смисъл вижда ли се от другите ти приятели във ФБ като постваш или лайкваш нещо? Тъй като засега е още рано за разгласяване... Simple Smile
Прочетох колкото можах, но вие сте доста активни Simple Smile
По темата за раждането, макар и рано, аз съм твърдо ЗА естествено (освен ако не се налага цезарово), дори без упойка ако се търпи, но нямам опит, има време да мисля за това. Все пак мисля да си запазя правото на епидурална, че като се знам...
Аз също имах кафеникаво зацапване, но слабо, в 4та седмица (продължи 5 дни), 6та седмица (за 2 дни) и преди няколко дни единично, почти незабележимо, много се изплаших в началото, но засега всичко изглежда добре. Изписаха ми Famenita вагинално в 6та седм., което е немският вариант на Утрогестан, но само веднъж на ден, преди лягане, може би само за мое успокоение. И не ми казаха да лежа, нищо.. Само да не се претоварвам. Лекарите тук като че ли оставят природата да си свърши работата в началото.
Това ми е 1ва бременност, ех имах преди 7год. една извънматочна, но немските лекари се справиха само със инжекция и спасиха тръбата.
Утре, живот и здраве, влизам в 9та седмица, а от 6та имам постоянно гадене, но само един път се стигна до повръщане. Хем нямам много апетит, но трябва да ям, иначе става по-лошо. Но не се оплаквам, защото това ме успокоява, че човечето е ок.
Относно обувките, дано не сте прави, защото аз съм 38ми номер на ръст 160см  Embarassed
Успех на всички бъдещи мами, лека и безпроблемна бременност !  bouquet

# 712
Момичета, моето бебе е спряло да се развива. В петък кюртаж и след това генетични тестове.
Пожелавам успех на всички!

# 713
avi4ka и аз съм чувала че минерална вода не е хубаво за бременни жени. Може и да са пълни глупости но на мен ми казаха че вредяло на сърчицето на бебето и аз лично се отказах от минерален душ.

# 714
Поли84, съжалявам миличка много  Cry Дано всичко се нареди скоро и завършиш започнатото  Hug Praynig

# 715
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала, но успях да ви изчета. Аз да ви се оплача... последната седмица бях много зле, гадене и повръщане постоянно, накрая бях на системи.. нямам апетит, но вече започвам да се съвземам. От вчера ми е по - добре, дано задържи така. Мислех, че няма да има край... ужасно е. Но пък вчера видях бебчо, добре е и си расте на воля. Хайде, толкова от мен  Hug

# 716
Момичета, моето бебе е спряло да се развива. В петък кюртаж и след това генетични тестове.
Пожелавам успех на всички!
Съжалявам миличка

# 717
Poly84 съжалявам  Sad не знам дори какво да кажа, за да изразя съпричастността си.. прегръщам те силно  Praynig

# 718
Избягвайте топла вода, дори и душове, камо ли басейни. Предизвиква контрякции.
Поли.. без думи му остави момиче. Безкрайно съжалявам Sad

# 719
Поли, много съжалявам, мила!
Бъди силна, много често се случват тези неприятни неща, за съжаление...

Кураж, ще забременееш отново!
Хубаво е, че ще правиш изследвания...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт