"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-34

• 34 604
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • У Диспансера ...♥♥♥

Само пържено да знаете, мъжете ви да не изглеждат добре  hahaha hahaha hahaha hahaha
Космите как и се подават небрежно  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 61
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Виж сега, имахме една друга Марги и по никакъв начин, уверявам те, не би искала асоцииране с нея.  Crossing Arms Пък на мен с името точно това ми изплува. Спести ми го!
Освен това те знам как се казваш.  Mr. Green

# 62
Виж сега, имахме една друга Марги и по никакъв начин, уверявам те, не би искала асоцииране с нея.  Crossing Arms Пък на мен с името точно това ми изплува. Спести ми го!
Mr. Green

# 63
Ан тъй Ренко, рЕкни и го и ти, та белким се спре да иска да й викам Марги. hahaha
За мен Марги е друг човек. Peace

Ирче, това нещо ми се срива и не мога да го видя сега, ма сигурно е смешно. Wink Laughing

# 64
  • У Диспансера ...♥♥♥
Mr. Green
Айле нойле  Naughty

# 65

Само пържено да знаете, мъжете ви да не изглеждат добре  hahaha hahaha hahaha hahaha
Космите как и се подават небрежно  hahaha hahaha hahaha hahaha
Туй гнусно бе ooooh!

# 66
Ирче, дай субки  Rolling Eyes

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
За айле нойлето ли
Точно така, именно, това значи

# 68
  • Пришълец
Ох, бе Ирче hahaha.За клипчето се хиля  hahaha

Проф  Laughing, не съм забравила. Ти и по-рано ми беше обяснила причината, добре си спомням. Не знам защо да не искам асоциации с нея  newsm78, разбира се не е редно и да питам за нещо повече от това, което ми се казва... обаче приемай молбата да ми рекнеш Маргарелка като закачка Mr. Green.
Оооо, аз добре знам, че ми знаеш и истинското име Mr. Green. Въпросът е остана ли всъщност такъв дет не го знае? hahaha

# 69
  • в подножието на планината

Биби, Hug Heart Eyes Профче, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes

Марги, Hug Heart Eyes аз не ти знам истинското име... Laughing

# 70
Ох, бе Ирче hahaha.За клипчето се хиля  hahaha

Проф  Laughing, не съм забравила. Ти и по-рано ми беше обяснила причината, добре си спомням. Не знам защо да не искам асоциации с нея  newsm78, разбира се не е редно и да питам за нещо повече от това, което ми се казва... обаче приемай молбата да ми рекнеш Маргарелка като закачка Mr. Green.
Оооо, аз добре знам, че ми знаеш и истинското име Mr. Green. Въпросът е остана ли всъщност такъв дет не го знае? hahaha
Аз, а и ти не щеш ми го кайш, че е национална тайна. Mr. Green
Наминавайки набързо здравейте Grinning и чао Ви.

# 71
  • Пришълец

Биби, Hug Heart Eyes Профче, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes

Марги, Hug Heart Eyes аз не ти знам истинското име... Laughing
Карай, Илденце  Hug.Не е голям пропуск, пък и аз теб нали те знам- това стига  Mr. Green.

Скрит текст:
"Грешна беше тая жена, но беше хубава"- героинята на Йордан Йовков от едноименния му разказ  newsm53.И моето име е като нейното  Laughing.

Името ми значело "планински божур"  Laughing  

Надее  Hug

# 72
  • в подножието на планината

Наде, Hug Heart Eyes

Марги, много хубаво българско име... Hug

# 73
И на Профа ни знаим имту Naughty шо ги криити тез имна бе,да ни ви издирват от ЦРУ

# 74
Кво е тва затишие бе newsm78 И аз мислим че има кафе, народ, купончи Crossing Arms
Веднага се явете по служба smile3514

Общи условия

Активация на акаунт