МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 61-ва ТЕМА

• 123 459
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Боже хора много ви благодаря  bouquet не искам да ви натоварвам да превеждате ,този руския превод е идеален  bouquet Ledy Stardust ,нещо не мога да отворя файла newsm78 .За отложения старт ме интересува следното : 1 . избирам програма ,после 2. натискам стрелкичките на таймера да наглася врече?И тук ми е питането ,това време е след колко часа ще започне да меси ли? както ми е при пералнята Grinning или след колко часа да е напълно готов хляба ,пък тя хлебопекарната си знае кога за го започне? -така ми е при кукара ooooh! ще прочета руското упътване. А най добре в съботния ден да се паркирам до машината и да я пробвам под надзор Mr. Green

# 511
Файла е ПДФ, трябва да имаш програма да чете това разширение. Иначе - точно така - избираш програма и след това избираш след колко време искаш готовия хляб. Демек, ако програмата ти е 4 часа, а ти избереш отложен старт 10 часа, след 6 часа почва да меси. Не е като пералнята.

# 512
  • София
Скрит текст:
Боже хора много ви благодаря  bouquet не искам да ви натоварвам да превеждате ,този руския превод е идеален  bouquet Ledy Stardust ,нещо не мога да отворя файла newsm78 .За отложения старт ме интересува следното : 1 . избирам програма ,после 2. натискам стрелкичките на таймера да наглася врече?И тук ми е питането ,това време е след колко часа ще започне да меси ли? както ми е при пералнята Grinning или след колко часа да е напълно готов хляба ,пък тя хлебопекарната си знае кога за го започне? -така ми е при кукара ooooh! ще прочета руското упътване. А най добре в съботния ден да се паркирам до машината и да я пробвам под надзор Mr. Green
Като кукъра е - показва след колко часа ще е готово, като с всяко натискане прескача 10 минути. И аз така с моята 2 дни я обикалях предпазливо, а сега нямам спиране. Да знаеш, че не хапе Simple Smile

# 513
Много благодаря  Joy ,аз от мерак ..... отворих го файла няма проблем , и на руски свалих инструкцията и всичко си прочетох ,по между работа в службата  Mr. Green Сега остава хляб да замеся  hahaha .Последно питане -с 600гр брашно колко е общото количеството течност която слагате? newsm78 На мен ми е за 500гр брашно 300мл течност ,за 600 гр би трябвало да е 310 мл ??? или бъркам newsm78

# 514
  • София
Много благодаря  Joy ,аз от мерак ..... отворих го файла няма проблем , и на руски свалих инструкцията и всичко си прочетох ,по между работа в службата  Mr. Green Сега остава хляб да замеся  hahaha .Последно питане -с 600гр брашно колко е общото количеството течност която слагате? newsm78 На мен ми е за 500гр брашно 300мл течност ,за 600 гр би трябвало да е 310 мл ??? или бъркам newsm78
Не, категорично! Делиш 300 мл на 5, за да разбереш колко са ти нужни за 100 гр брашно. Така получаваш 60 мл. След като искаш да правиш със 600 гр, значи добавяш към 300 мл още 60 и е равно на 360 мл течност.

# 515
Моля за помощ  bouquet пристигна ми хлебопекарната панасоник sd-zb2502 от Uk и естествено няма опътване на БГ Mr. Green има ли някой от Вас или да ме насочите къде да потърся  newsm78 .Преди да пиша тик се порових солидно в гугъл ама не попадам  bouquet Благодаря предварително! За програмите ще се орентирам някак ама ми се щеше отложения старт да ползвам ,пък ми е никъкъв английския.Виж руски става.

Аз съм с Панасоник 2500, пак купена от УК. Упътването ми изпратиха от Панасоник БГ, пиши им , ако искаш.

# 516
 bouquet Благодаря! Ще пиша утре бива ли го хляба  Grinning  Иначе е много тиха ,и не ходи като старата по плота  Joy

# 517
  • Пловдив
Две предложения за супер изгодна хлебопекарна
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_76

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_77

Доставката от испанския амазон е 6Е. Излизат по 45 лв.

# 518
Ухм, чак ми се виждат нереални Shocked Да не е някаква пързалка?

Мулинекса дали е с две бъркалки? Някой има ли представа?

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 18:49 от cristi

# 519
  • София
На първия линк е с 2 бъркалки, на втория с 1. Обаче тази цена ме изумява? В БГ първата се продава за над 300лв., втората беше сто и няколко лева. Чак такова намаление??? #Crazy

# 520
  • София
Ами за да я намалят първата от 164.99 евро на 15.95 евро, според вас дали наистина няма някаква причина.

# 521
  • София
Замислям се дали не е някаква реплика? /както правят с телефоните примерно/. Или не е нова.

# 522
Аз я поръчах. Ще ви кажа около 20-и декември Mr. Green

# 523
Никаква реплика не е ,правят хората ударни намаления bouquetВ списъка на чакащите ми е и не съм я издебнала  Mr. Green сега няма наличност!Щях да я подаря за коледа,язък! Панасоника ми издокара страхотен хляб ,а бях резервирана  Joy

# 524
  • Стара Загора
Така е, продавач е амазон, там няма ментета Simple Smile И намалението е реално, и на машинката нищо не би трябвало да ѝ има.Аз успях да поръчам голяма за нас и малка за приятелка. Благодаря bouquet!

В списъка на чакащите ми е

Мисля, че все ще я пусне някой Hug

Общи условия

Активация на акаунт