Звездни компромати - 281 част

• 97 237
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
На Андреа пазвата е като превтасал козунак... Как можа да си наблъска толкова гума в деколтето?!  ooooh! Толкова пречи това нещо... Tired
Куинито е погрозняла.
На Валериева чушката нещо я вика гравитацията, скоро пак трябва да я преправя.

# 721
 Аз помня тогава голяма конспирация, двойка ли са или не. Познат на приятелка, който живее в Горна Оряховица и е близък с него ни разказваше къде ходили, кво правили, и го питаме- ма те сега гаджета ли са или не, а той- та тя е бременна в 4-ти месец  Mr. Green

# 722
  • София
Ох, не мога с на Бижу обясненията и квалификациите!  Joy Joy

# 723
  На мен Вачева ми е най потресаваща. Явно тази жена просто не е фотогенична, помня като влизаше в брадъра водещите как ѝ се радваха, колко била хубава, аз никога на снимка не съм я виждала хубава. Тяло-да, но лице...

# 724
Аз помня при Венета като се кълняха с ръка на Библията ,че не са правили секс . Laughing

И като казах Венета,липсва ми "Горещо",ей така някой директно да си им задава въпросите като нея без тън-мън. Mr. Green Crazy

# 725
 На мен Вачева ми е най потресаваща. Явно тази жена просто не е фотогенична...
Не е фотогенична, щото не е хубава! То квото застанало пред обектива, такова излиза. Тия приказки за фотогеничност, за удобство са измислени.

# 726
К.Вачева е такава и на живо, да. Имах "честта" да попадна в една компания с нея като ученичка. Запомнила съм я, че пъхаше някви евтинджос тънки цигари в кутия от Давидофф.

# 727
 На мен Вачева ми е най потресаваща. Явно тази жена просто не е фотогенична...
Не е фотогенична, щото не е хубава! То квото застанало пред обектива, такова излиза. Тия приказки за фотогеничност, за удобство са измислени.

А бе, като цяло 'на живо' хваща окото. Ходехме при една фризьорка. Седели сме стол до стол и съм имала възможност добре да я огледам. Но това беше преди няколко години, може сега да се е попроменила.
Тогава също беше много слаба, честно казано, не обичам кльощави, но нейното тяло много ми хареса. Е, все пак има силикон, който оформя нагоре, иначе щеше да изглежда гърчава.
И в лицето беше добре, в смисъл като кожа на лицето, иначе си има типично мъжко излъчване /нали затова й викат, че била като травестит/.

# 728
Ти с тази кошуля да не обърка темата?
 Модерни са тази година, купувай!
 Докато отговоря,тя изчезна  Laughing

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 00:21 от меркантилница

# 729
Ти с тази кошуля да не обърка темата?
 Модерни са тази година, купувай!
 Докато отговоря,тя изчезна  Laughing

Щото видях, че съм объркала темата  Crazy Купих я, чудех се дали ще се носи.

# 730
 Ооо, задължително! Всичко що е бохо, етно, или наподобяваващо бохо или етно, задължително ще се носи. 
 Добре си направила значи  Peace  Simple Smile

# 731
Ооо, задължително! Всичко що е бохо, етно, или наподобяваващо бохо или етно, задължително ще се носи. 
 Добре си направила значи  Peace  Simple Smile

Скрит текст:
Благодаря bouquet Беше твърде евтина и не можах да й устоя, даже и да не я нося навън, към 15 лв беше... Crazy

# 732
  • Tам през Атлантическия океан
Ох, най-големият минус на това, че жената е по-голяма от мъжа са хорските приказки - "че е излъган, за да се ожени" Mr. Green
Не е страшно, не боли Mr. Green свиква се Laughing

Не само това. Коментарите бяха и за това, че жената постоянно трябвало да се доказва...  newsm78
Много ми е чудно, че едва ли не младостта е най-важна. Супер тъпо схващане.
Значи някой, ако е млад - става, ако ли не - да носи от 10 кладенеца вода, че иначе го сменят.  #Crazy

По-скоро е обратното.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 01:13 от Desss

# 733
  • Tам през Атлантическия океан
Когато имаха връзка кареиерата му бе на ниво  Wink

# 734
Kylie Jenner (а тя защо не е Кардашиян, а Дженър?) с нова прическа. Готин цвят. Интересно какво ли стана с потребителя- фен на Кайли в темата? Не пише вече  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт