Звездни компромати - 281 част

• 97 256
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Митко Павлов е станал татко на момче (Никола), да са живи и здрави, Митко ми е симпатичен. Simple Smile

# 646
Такава голяма фенка съм на Харди, а така хич да не съм му виждала достойнството... Sad Тъжно ми е за мен самата  Mr. Green

Не тъгувай много! Нищо кой знае колко голямо не си изпуснала.  Mr. Green

Сега съм дори по-любопитна  Mr. Green

Честито на Митко, чудесно име са избрали  Peace

# 647

Трябваше да кажеш прави ли Ив Сен Лоран престилки и откъде можем да си купим. Поне на външен вид да го докараме hahaha

В интерес на истината, правил е  престилки, аз статията не я отворих и не съм видяла още тази на Иринка, за нейната нищо ме мога да кажа. Трудно могат да се намерят, нейната може от майка и да е, винтидж нещо. Знам ли, може пак да е пускал, нови. Не ми е известно.

# 648
  • bad@ss
Жабчето си е отключила профила...

https://www.instagram.com/p/BDvCF5Arrks/
https://www.instagram.com/p/_0B2KRLriZ/
https://www.instagram.com/p/BBnmIAELrlH/

ДеЦка му работа - свалила е пак всички снимки на/с Колизеума. Но пък е накачила видеа с танцовия си партньор + снимки на Бранджелина  Grinning

# 649
  • Бургас
Шакира и Жерар Пике чакали трето дете!

# 650

Ех, да са живи и здрави!
В духа на последните писаници - Шакира да не се опитва да се доказва?  Simple Smile

# 651
Честито на Митко, коя е приятелката му?

О, Шакира  Heart Eyes чудесна новина. Хубаво поколение правят,  bowuu

# 652

Ех, да са живи и здрави!
В духа на последните писаници - Шакира да не се опитва да се доказва?  Simple Smile

Laughing ами виж колко им е разликата - 10 г., коооолко ще има да се доказва  Wink
Пъпи, вашата колко е?

# 653
6tastliva,
Специално за Шакира - тя и пет деца може да роди и съм сигурна, че накрая пак ще е със страхотна фигура! Това по отношение на ражданията. Иначе незнам  Grinning

# 654
Аз се майтапя.
Разбира се, че не разликата е определяща.
И аз в духа на 'доказването' го казах.  Peace

И все пак и друга тенденция забелязвам - семействата да стават многодетни.  Rolling Eyes
Мислите ли, че това е добре за организма на жената? На все по-дърти  Crazy години го правят, не дава ли отражение на здравето? И то през толкова кратко време... специално за Шакира - второто не беше ли преди година?  Rolling Eyes
Иначе е ясно за гледането, бавачки много и на разположение. Ама тялото на бременната  newsm78

# 655
Честито на Митко, коя е приятелката му?

О, Шакира  Heart Eyes чудесна новина. Хубаво поколение правят,  bowuu
Това намерих за приятелката на Митьо Wink: http://life.dir.bg/news.php?id=22016042

# 656
  • Бургас
Честито на Павлов! bouquet

Щастливка,ти тийн ли си? Grinning

# 657
6tastliva, вече медицината е напреднала, и след 40 раждаш здраво бебе.
Плюс това бременностите са полезни, защото има връзка между рака на яйчниците и МЦ. Едно време жените не са се разболявали от това, защото яйчниците им не са били " износени" постоянно да отделят яйцеклетки, които не се оплождат.

# 658
  • Варна
Обсъжданата персона Ирина, дето е перфектна във всичко, преди два месеца някъде си беше зарязала детето (няма да уточнявам кое) в училище  болно и с висока температура с извинението, че има важни творчески проекти и няма как да се грижи баш тогава за отрочето.
Много мъчно ми става за дечицата, когато чета подобни неща.

# 659
И все пак и друга тенденция забелязвам - семействата да стават многодетни.  Rolling Eyes
Мислите ли, че това е добре за организма на жената? На все по-дърти  Crazy години го правят, не дава ли отражение на здравето? И то през толкова кратко време... специално за Шакира - второто не беше ли преди година?  Rolling Eyes
Иначе е ясно за гледането, бавачки много и на разположение. Ама тялото на бременната  newsm78

Преди години исках много деца. Но не винаги се получава на практика. Късно сколасах да забременея с първото, а после почти три години след раждането нямах цикъл. Явно организма ми така реши. Факт е, че един млад здрав организъм се възстановява по-бързо. Много е субективно.
А Шакира няма какво да я мислем, не е престаряла, пък и наистина не й се отразява на фигурата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт