Удължаване на коса

• 148 763
  • 692
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,сладурки!Да се вкюча и аз в темата.Миналата година бях с удължена коса-много ми се заплиташе-изтраих я 2-3 месеца и я изхвърлих.Но...сега отново ми се прииска някаква промена-от блондинка се боядисах шоколадово,но косата ми не расте независимо от различните маски,които и слагам.Поръчах си коса-в салона където ходя ми препоръчаха българска-отговаряла на нашия косъм.В неделя ще ходя да ми поставят-около 60-70 см струва 500лв+40лв за поставяне.Италианската е с 100 лв по-евтина.Неделя вечерта ще пиша как е! Hug

# 91
moje li da poptam v koe studio 6te hodi6 za da ti udalajat kosata.ot plovdiv si nali???6te ti bada mnogo blagodarna ako mi pi6e6

# 92
Здравей!Аз съм от София и ходих в студио Венера в Редута.Поръчах си от българската коса-струваше 500 лв+40лв за прикачване.Засега съм много доволна-вчера я мих-много лесно се разреса,без въобще да се заплита.По-късно ще кача и снимки!  bouquet 

# 93
Здравейте на всички Simple Smile Искам мнение по въпрос който ме интересува спешно! Някой удължавал ли си е косата във фризьорски салон Цветка в Бизнес хотел  Варна.Едната фризьорка е позната на майка ми, но ми трябва и мнението на някой който си е удължавал косата там!!!  Thinking newsm78

# 94
  • Хасково
За тези които са от Пловдив наи-евтино излиза да си сложат коса в салон Наоми. Аз там си сложих последния път и съм доволна. Излиза към 250лв косата и 30лв поставянето. Аз си слагам коса от 4год. нон стоп. Специялно в Арлет хубавата коса е скъпа излиза 7лв за кичур. Имат една по-евтина която на пръв поглед става но след първото къпане се заплита ужасно и е за хвърляне. Так че много внимаваите с евтините коси!

# 95
mimilota okade si si kupila kosata?

tedka, a ti tvoiata prodava6 li ia?

# 96
  • around the world, where the heart belongs
А по какъв начин и къде може да се сложи коса на оплешивели мъже ? :> Тоест не чрез удължаване ами на места, където липсва коса? И колко струва...

# 97
Аз си удължавах косата в един салон в Пловдив. За 3 реда от най дългата ми излезна 200 лв.
Доволна бях , държах я около месец някъде и сега е в една чантичка у нас.
hey , i men towa mnogo me interesuwa,taka che ako moje da mi dadesh poweche info za salona,kosata i t.n.-slaviana@abv.bg ili pishi w skype na sisyini Simple Smile 10x predwaritelno  bouquet

# 98
Аз си поръчах от Екселент, 3 реда -50 см на кичури около 650 лв.

# 99
Искам да напомня, че това не е сайт за покупко-продажби, нито пък сайт за безплатни реклами.
Всички реклами и обяви за продажби от темата са изтрити и това е официално предупреждение към всички, които са решили, че тук е идеалното място да рекламират салоните си и да публикуват обявите си.

# 100
rara please и на мен Simple Smile

entri@abv.bg

# 101
Zdraveite,
Az imam tresa,zakupih si q ot magazin Naomi v Plovdiv,no mi q napraviha na edin red i mi q izmerih mnogo nagore.Sega iskam da q napravq na pove4e redove i da mi q izmerqt ot ednoto uho do drugoto.Dali 6te stane spored vas? Simple Smile

# 102
aaaa ako moje nqkoq macki s udaljeni kosi da mi praqt snim4ici,6te sam im blagodarna,za da vidq va6ite kak stoqt
Merski predvaritelno

# 103
  • Бургас
А аз си имам кичурите коса,но търся кой да ми ги сложи в Бургас  newsm78
Кичури със стикери ли?Понеже  аз имам кичури със стикери мога да ти кажа за салон където ги поставят.Салонът се казва Калифорния и се намира на ул.Богориди зад грамофона.Фризьорката се казва Деляна.Дано да съм ти била полезна. Laughing
А дали някой знае къде мога да дам кичурите да ми ги направят за прихващане със щнолки?Може и да не е в Бургас ,а в София.Благодаря! Grinning

# 104
А аз си имам кичурите коса,но търся кой да ми ги сложи в Бургас  newsm78
Кичури със стикери ли?Понеже  аз имам кичури със стикери мога да ти кажа за салон където ги поставят.Салонът се казва Калифорния и се намира на ул.Богориди зад грамофона.Фризьорката се казва Деляна.Дано да съм ти била полезна. Laughing
А дали някой знае къде мога да дам кичурите да ми ги направят за прихващане със щнолки?Може и да не е в Бургас ,а в София.Благодаря! Grinning
Бях преди с лепило,но ги свалих.Сега се чудя да ги слагам ли пак...за това питам,не знам стикери какво е.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт