Удължаване на коса

• 148 744
  • 692
  •   1
Отговори
# 75
az moga da si kaja moite vpe4atlenia-iamm dosta klientki s yduljena kosa i kato 4e li nai dovolni ot ka4estvo,ceni i t.n. sa ot  twister sisters.moga da vi dam adresa da gi razgledate www.twister-sisters.com

# 76
zdr.az sam dovolna ot Excellent style v sofia-mnogo sa lubezni i super qko pravqt kosata,az siq za6ih tam i sam adski dovolna... sega sam bez neq 6toto mi pisna i si slojih 6tipki na lentite i si q slagam samo v po spec slu4ai... ina4e imam o6te 10 lenti kafqva kosa deto niama kvo da q pravq....

Здравей:)Какво ще ги правиш тези ленти,продаваш ли ги и каква ще е цената?

# 77
Здравейте,във фризьорския салон където ходя също слагат коса естествена,една приятелка заведох да си слага стана СУПЕР ,но моята е достатъчно гъста и дълга и нямам нужда,иначе просто който е с по-рядка и рехава коса става много хубаво.ще ви дам сайта да видите.www.studiokl.hit.bg Защото аз нямам съвсем компетентно мнение несъм си слагала,но на приятелката ми стана много добре.

# 78
  • на плажа
Плитките на twister-sister изглеждат страхотно, но най-много ми допаднаха дългите плитки. Още обмислям, но май ще се възползвам. Thinking

# 79
Слагат коса във салон Ферия в Мл 2.На щипки е.Може да се слага когато искаш. Около 500лв е.

# 80
Аз малко закаснях или не!Искам и аз да си направя удължаване на косата пратете ми и на мен снимки на личния -искам да изненадам мъжа ми ние ще имаме 10 години брак през месец март и къде мога да си направя в ПЛОВДИВ. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО smile3525

# 81
и аз съм от Пловдив и ако някой ми каже къде мога да си е удължа на приемливА цена ще ми помогне много, защото май месец ми е бала и сум твърдо решена да е удължа Simple Smile))

# 82
Ами който пита да му кажа в Арлет в Пловдив ако искате и телефон ще ви дам

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 00:41 от Дивиана

# 83
Хора,много съм навита за това и тук прочетох много интересни неща,които не знаех.иска ми се да разбера нещо повече за косата,която си купуваш и може да си я слагаш сама,когато си поискаш,от къде се купува,колко струва горе-долу и все пак в кои градове я има?Аз съм от Русе и не знам тук има ли от къде да се закупи нещо такова,но ако трябва и в друг град ще отида,само да си заслужава.Ще се радвам на отговорите ви Hug

# 84
Хора,много съм навита за това и тук прочетох много интересни неща,които не знаех.иска ми се да разбера нещо повече за косата,която си купуваш и може да си я слагаш сама,когато си поискаш,от къде се купува,колко струва горе-долу и все пак в кои градове я има?Аз съм от Русе и не знам тук има ли от къде да се закупи нещо такова,но ако трябва и в друг град ще отида,само да си заслужава.Ще се радвам на отговорите ви Hug
Отиди в салон, където вграждат коса и там се консултирай. Цените зависят от дължината на косата.

# 85
А аз си имам кичурите коса,но търся кой да ми ги сложи в Бургас  newsm78

# 86
rara moje li i na men snim4ici da prati6 na sani20@abv.bg Praynig

# 87
# 88
В Пловдив има един магазин Наоми. (на Криволяк 2). АЗ си взех коса на клипс от там

# 89
Аз съм много къса коса,толкова че стърчи.Все не успявам да я изчакам и да я пусна дълга и съм решила да я удължа,само че незнам поне колко дълга трябва да стене.Сега ако отида в някой салон предполагам че ще ми се изсмеят.Аз съм от пловдив

Общи условия

Активация на акаунт