Удължаване на коса

• 148 738
  • 692
  •   1
Отговори
# 60
здрасти.разкажи малко по подробно ,доколкото разбирам си с кадрева коса?Simple Smileкои метод е подходящ за тази коса?

# 61
  • София
сестра ми си сложи в Магама, наистина работят с коси от качество и супер лепилото Ракун, най-доб рото, не да ти падне косата на 2та седмица. а методите и цените варират, зависи колко кичура искаш да ти се сложат.

работят и с коси от Great lenghts, което оскъпява наистина, както е писано по - горе.

добри са коафьорите там, няма спор, а и перуките много се търсят, но от жени с проблеми, след терапия или загуба на коса по друга причина..колко е важно да си ценим косите.. и колко много зависи самочувствието ни от тях..

# 62
Аз бих ви препоръчала коса на Hearasers /дано съм го написала правилно/. От скоро я внасят и в България и е с 10 гр. повече от другите коси.

# 63
  • на плажа
 А някой ще ми каже ли какво трябва да знам преди да се подложа на това. Имам предвид - какво трябва да попитам и какви изисквания да имам към стилиста? И хайде покажете снимки, за да видим как стои. Усеща ли се изкуствената коса и какво е чувството?

# 64
дай e-mail da ti izpratq snimki.

# 65
Ето така беше моята,но тук не са всички кичури.След тази снимка сложих още 50 - 25 от едната страна и 25 от другата. Носех е накъдрена с маша понеже моята коса си е доста чуплива.  Peace
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1736720

# 66
аХ`Не косата изглежда добре. Виждам, че си от Бургас, там ли ти я поставиха, къде и колко струва? Може и на лични.

# 67
  • Sofia
Усеща ли се изкуствената коса и какво е чувството?

Усеща се. Аз си чувствам косата по-тежка (и наистина е така), но пък е приятно - физическото усещане, че си с буйна грива, а не с тънка перушина.  Grinning
На местата, където държат шнолите понякога  се усеща леко придърпване  -при ресане, облягане, гушкане..
Не зная как е със шита или лепена коса.

Иначе няма разлика с естествената ми на цвят, плътност на косъма и дължина.  Сливат се идеално.

# 68
  • София
Продавам коса. Косата е естествена, черна на цвят, боядисана е, чуплива към къдрава......не от това къдравото негърско което е, ами средно къдрава. Дълга е 50 см. 3 двойни реда и два единични. Цената е 240 лв. 0897 808 807 Ани

# 69
Моя приятелка има пришити два реда. Косата е от "Дима Стил" Бургас и там прави подръжката. Дължината на допълнителната коса е горе-долу колкото неината, по скоро го направи за сгъстяване.
Подръжката е 30лв. и трябва да се ходи на 3 месеца, понеже много се заплита.
Миналата седмица, ходи за разресване (не беше ходила 6 месеца Simple Smile) и мацката й взела 60лв. Rolling Eyes, може би за наказание, но си е оставила ръцете, сега се вижда пришитата коса, когато я вдигне на опашка или кок.
И моята е от Дима стил. Колко ще струва поддръжката зависи от дължината на тресата. На мен ми взимат 56 лв за поддръжка. Никога не ми се е заплитала толкова, че да не мога сама да се оправя. Балсама върши чудесна работа. Не знам приятелката ти как ходи на три месеца, за ходя на три седмици, понеже ми расте по-бързо косата и ми увисват шевовете. Нормално се ходи на един месец.

# 70
Здравейте, аз съм от София.Удължавам си косата от доста време и съм обиколили много салони.Вярно е че най-добрата коса е европейската,тя не се заплита както азиатската и не капе за разлика от другата.Такава коса ,обаче има в малко салони.Най-добрия салон за мен е ЕКСЕЛЕНТ СТИЛ. Там са много нормални цените.за разлика от Дима и Магама.При Дима,е много скъпо
и са нелюбезни,а в Магама осакатиха косата на много народ с това лепене и некачествена коса.Сега съм доволна от Екселент стил,много са готини,косата им е много качествена,и за разлика от другите не гледат да те натоварят в сметката.

# 71
Пусни ми на лична името и адреса на фризьорския салон  bouquet

ZDARVEI,pi6a ti vav vrazka za salona.bi li mi kazala predi kolko vreme si q sloji i kolko to4no prai ti izleznqa,i kade se namira friziorskiq salon.az sam ot sofiq i imam ogromno jelanie da si sloja kosa no iskam da e s pre6ivane.pitah v dima stile i tam izliza okolo 700lv,koeto e mnogo!za kolko vreme ti q slojiha?nadqvam se da mi otgovori6!blagodarq predvaritelno

# 72
Ако е удобно и аз бих искала координати на салона+снимки.Предварително благодаря!na asinka11ili na asinka_11@abv.bg

# 73
А някой би ли могъл да ми препоръча салон в Пловдив, където извършват такива услуги (освен Дима стил)?

# 74
Момичета,първо се извинявам,че нахлувам так в темата ви WinkТук из тази тема,някъде прочетох,че някоя мама си продава косата,която вече е свалила,ако е така моля да ми пише на мейла mimidj@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт