Удължаване на коса

• 149 408
  • 692
  •   1
Отговори
# 300
Аз 2 пъти си удължавах косата..и двата пъти самата коса я купих от интернет. 2-я път попаднах на наистина хубава коса  Flutter Flutter сложих си я на фибички/първия път бях с лепило и доста се сасипа моята коса #Cussing out/. Косата с фибичките я продадох, защото нямам време да се занимавам с нея, особено сега когато и времето се развали и постоянно вали и трябва да се изправя и т.н.

# 301
Claudia- може ли да дадеш пожече инфо къде от нет-а си я взе? Интересувам се, защото първата като я взех беше много хубава, но много скъпа. Втората е доста по евтина, но седи много изкуствена...с една дума търся нещо средно като ариант между цена икачество Confused

# 302
Скивайте тук намерих снимки, на гадни екстеншъни Grinning
Бритнитууу

Виктория Бекъм

Не се вижда лице, но е ужасно:

Кофти кичури:

Ето как изглеждат кичурите като се вдигне косата:

# 303
Здравей Slav4e, говорих вчера с моята приятелка...имала ги тези козметики  Sad
Нищо Здраве да е....тя вече я е прежалила  Wink

Не знам какво да кажа тогава....sorry.Да чукна на дърво аз и приятелките ми нямаме тия проблеми и съм доволна.Все пак защо не иде до салона да го пита,защо е така.Тя си е в правото,а може да не прави нещо както трябва самата тя,там ще й кажат какъв е проблема.

# 304
аууу, това на Бекъмица е много гадно  Crazy Дали ги е осъдила за публикацията  newsm78 Аз да съм... ама и като я знам нея че не си поплюва много много....

Значи на кратко искаш да кажеш - давайте смело какво като ще си личи  Mr. Green

# 305
на някои има седи много зле Close.това говори лошо за салона,в които е поставяна косата.като чета,май ще си ходя в Дима или Магама. Thinking

# 306
Claudia- може ли да дадеш пожече инфо къде от нет-а си я взе? Интересувам се, защото първата като я взех беше много хубава, но много скъпа. Втората е доста по евтина, но седи много изкуствена...с една дума търся нещо средно като ариант между цена икачество Confused
Ще ти пиша на ЛС, за да не излезе че правя реклама hahaha

# 307
# 308
# 309
# 310
  • София
djesmin, честита ти косичка! Много добре ти стои!

# 311
Ще ти пиша на ЛС, за да не излезе че правя реклама hahaha
CLAUDIA - плс - погледни пощата си! Два ми, че е пълна  Rolling Eyes

# 312
# 313
Благодаря ви момичета Hug радвам се, че ви харесва косата Simple Smile Аэ понеже не раэбирам много от такива коси и са  от голямо эначение эа мен вашите мнения  bouquet

# 314
djesmin , веднага те почвам  Mr. Green

супер е накъдрена косата!!!! Бързо казвай как постигна този ефект  Praynig

как си сложила косата - на клипси или залепена по някакъв начин?

сега не се сещам да други въпроси но бъди сигурна че ще имам още  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт