Удължаване на коса

• 149 463
  • 692
  •   1
Отговори
# 360
kiara , косата ми е постригана на етажи, с около 10 см. по- къса и е къдрава.

Аз днес се чух с фризъорката ми, оказа се, че косата ми е 45 см.  Утре ще ми сложи нова- 55 см.

Знаех си аз,че нещо с дължините не е както трябва.Защото на оная снимка ,мойта е 35см а видя ли докъде е ?Радвам се,че ще ти я смени.Браво.Ще чакаме снимки пак. Hug Hug Hug

# 361
Аз съм чувала, че най-добри резултати за удължаване на коса се постигат в Дима стил, защото само там взимат проба от твоята коса и ти търсят същия по структура косъм. Сложена там коса стои най-естествено.

# 362
Аз съм чувала, че най-добри резултати за удължаване на коса се постигат в Дима стил, защото само там взимат проба от твоята коса и ти търсят същия по структура косъм. Сложена там коса стои най-естествено.

Това не е много вярно ,ама както и да е.В Магама също гледат да е най-близък до твоята структура косъм.Само виж известните дето си слагат коса в Дима и си прави сметка.Като се има предвид,че на тях е нормално да им се дават най-хубавите коси,нали все пак правят реклама.Достатъчно е да спомена Малина и водещата на ''Фолкмаратон'' по Планета-Жени Койчева.В магама има къде къде по-добре направени-Наталия Гуркова,Галя от ''Сатен'',Цеци Красимирова и т.н. Peace

# 363
  • София
Поставиха ми новата коса- 60 см, направиха ми я на редове от 2 цвята коса. Сега вече ми е супер дълга почти прекалено, за това ще отида да ми я намалят мъничко.

Когато се видя с фото, ще покажа снимки.

# 364
и моята е 60. Стига ми кажи речи до кръста
Отпред ми покрива гърдите...
Само мъжът ми не я харесва  Rolling Eyes Sad

Я кажете вашите мъже какво мислят по въпроса?

# 365
  • София
Tony_in_love , а твоята коса права ли е ?

Моята е къдрава и много гъста и сега с удължената съм като лъвица.  Mr. Green 
За това мисля, да си я намаля малко, иначе изправена стои много готино. 

# 366
и моята е 60. Стига ми кажи речи до кръста
Отпред ми покрива гърдите...
Само мъжът ми не я харесва  Rolling Eyes Sad

Я кажете вашите мъже какво мислят по въпроса?

Моята е чуплива и понякога само с пяна я правя,друг път я изправям,но с направен с преса обем в корените.Половинката ме харесва определено,само се дразни,че много време се занимавам с нея.

# 367
Иля,скъси я малко.И аз бях с 60см преди 2 години,но ми идваше много дълга просто.Все пак за всеки е различно. Hug

# 368
Tony_in_love , а твоята коса права ли е ?

Моята е къдрава и много гъста и сега с удължената съм като лъвица.  Mr. Green 
За това мисля, да си я намаля малко, иначе изправена стои много готино. 

ааа сега ни драэниш само пък снимки не пускаш Crossing Arms
Снимки, снииимкии newsm44
 Hug

# 369
  • София
Така искам веднага да си я снимам, преди малко ми я поставиха и изправиха. Дано скоро да намеря фото.  Peace

djesmin   Hug

# 370
Аз съм слагала кичури в Магама, ама резултата не беше впечетляващ след като ми се поразвали малко сешоара, а да не говорим като се изкъпах. Единият от кичурите започна да се къдри леко. Абе въобще всичко това го изтраях няма и седмица и отидох да ги махна. Да не говорим, че след това косата ми започна да пада като есенните листа, защото кичурите ми ги слагаха с лепило.

# 371
E,то всички искаме като се изкъпем тя сама да се оформи,ама няма как.Където и да ти сложат косата няма да стане ,ако ти не полагаш грижи за нейното оформяне.Дори и със собствената коса е така. Peace

# 372
  • София
Момичета, ето я и новата ми коса -  http://picasaweb.google.bg/muhlata/Kosa/photo#5130730881024253794   newsm68

# 373

ееее супееерррррр Heart Eyes

Колко ти иэлеэе косата? Къпа ли я вече?

# 374
страхотно Иля Peace прекрасно се слива smile3521

Общи условия

Активация на акаунт