Удължаване на коса

• 148 773
  • 692
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Несъм, предималко случайно попаднах на сайта им но не съм очарована от снимките които видях, в същност търсех къде Цеци Красимирова се подстригва.

# 541
Несъм, предималко случайно попаднах на сайта им но не съм очарована от снимките които видях, в същност търсех къде Цеци Красимирова се подстригва.

Повечето снимки не са техни,а от сайта на Greath Lenghts.Всъщност Цеци се прави при тях.

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 23:18 от Slav4e_Av4e

# 542
  • по пътя на светлината
Алекс,чудна си!  bouquet

# 543
# 544
Момичета, моля ви, спрете се с тия коси, че ставате много изкуствени. А мъжете не ценят това. Те обичат"естествената красота" hahaha. Пък и всички изкуствени жени(ей такива като вас #Cussing out)   Crossing Arms стават само за еднократна употреба. Амаха  hahaha

П.С. Справка темата за "Естествената красота"  Joy

# 545
Момичета, моля ви, спрете се с тия коси, че ставате много изкуствени. А мъжете не ценят това. Те обичат"естествената красота". Пък и всички изкуствени жени(ей такива като вас #Cussing out) стават само за еднократна употреба. Амаха  hahaha

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3533

# 546
Хаха, нали? идете бързо в оная тема, да видите за какво става въпрос...изобщо не се лъжете, че мъжете ще ви харесват така. Даже и собствените ви, ще ви изхвърлят, щото ставате само за еднократна употреба.. Хубава работа. Да се излагате така. Бива ли  Joy

# 547
Извинявай БУБА, но не мисля, че трябва да си толкова груба. В крайна сметка всеки ходи така, както се чувства най-добре. Една допълнителна коса не те прави парцалената кукла. Плюс това тук се говори главно за ЕСТЕСТВЕНА и качествена коса, която ако не знаеш няма и да разбереш, че е сложена.Ако ти си с мъж, който те цени само на външен вид и би те изхвърлил само, защото не му харесваш с прикачена коса...сама си направи изводите.Като си помислиш над тоя въпрос, тогава казвай кой е за изхвърляне и кой за колко дълготрайна употреба е....

# 548
 spam2

БУБА,не си разбрана от всички,по-точно - иронията ти.  Rolling Eyes

# 549
Момичета, моля ви, спрете се с тия коси, че ставате много изкуствени. А мъжете не ценят това. Те обичат"естествената красота" hahaha. Пък и всички изкуствени жени(ей такива като вас #Cussing out)   Crossing Arms стават само за еднократна употреба. Амаха  hahaha

Joy Joy Joy Е та нали точно приятелят ми направи коледен подарък коса и сега непрекъснато ми казва каква принцеса съм с нея!Просто е очарован!

# 550
iskam da popitam dali nqkoi ima info za udaljavaneto na kosa pri twister sister i dali e dovolen
az mn iskam da si odalja kosata no adski mn me naplashiha za razultatite sled tova
ako nqkoi moje da mi prepora4a neshto

# 551
Момичета, моля ви, спрете се с тия коси, че ставате много изкуствени. А мъжете не ценят това. Те обичат"естествената красота" hahaha. Пък и всички изкуствени жени(ей такива като вас #Cussing out)   Crossing Arms стават само за еднократна употреба. Амаха  hahaha

Joy Joy Joy Е та нали точно приятелят ми направи коледен подарък коса и сега непрекъснато ми казва каква принцеса съм с нея!Просто е очарован!
newsm10  202uu

# 552
Момичета, моля ви, спрете се с тия коси, че ставате много изкуствени. А мъжете не ценят това. Те обичат"естествената красота" hahaha. Пък и всички изкуствени жени(ей такива като вас #Cussing out)   Crossing Arms стават само за еднократна употреба. Амаха  hahaha

ти да не си луда?
как можа да кажеш такава простотия,ти откъде знаеш как ни харесват нашите мъже а.и отгоре на всичко ще кажеш,че такива жени стават само за еднократна употреба,божее.....................има много простотия по този свят,но това не е за сърдене толкова акъл имат някои хора.

# 553
Хаха, нали? идете бързо в оная тема, да видите за какво става въпрос...изобщо не се лъжете, че мъжете ще ви харесват така. Даже и собствените ви, ще ви изхвърлят, щото ставате само за еднократна употреба.. Хубава работа. Да се излагате така. Бива ли  Joy

Алоуууу Shocked мъжът ми щом инвестира в гривата ми эначи това определено му харесва  newsm47
Като искаш да си естествена-давай, но такива кaто теб одавна не са на мода Stop

# 554
  • Велико Търново

Буба е цитирала не е искала никого да обиди PeaceЧета темата с удоволствие и ви се радвам на косите-страхотни са Hug

Общи условия

Активация на акаунт