"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
От самото начало не смятам, че майката ще изнудва за пари, мисля, че й е мъчно, на чувствителна ми прилича.

# 391
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ромките, които си продават децата винаги ли имат посредник в лицето на лекар, който извършва сделката? Сигурно и те го правят я в къщи, я на паркинг.

# 392
Ако искаш да те пишат теб за майка, а не родилката, трябва да участва и лекар. Ако мъжът ще го припознае само, а съпругата му по-късно ще го осинови, не е нужно да участва лекар. Аз не разбрах по какъв начин стана продажбата на детето, изкараха другата жена, че е раждала или мъжът го припозна. Ма много недомислици и неуредени неща, Начи. Crossing Arms

# 393
  • Ню Йорк
От самото начало не смятам, че майката ще изнудва за пари, мисля, че й е мъчно, на чувствителна ми прилича.

Много чувствителна, продаде си бебето  ooooh!

# 394
  • София
В СК пише, че произходът по майка се установява с раждането. Т.е. трябва да има човек, който да подправи документите още в болницата, ако ще се прави шашма. Може би темата ще тръгне в тази насока - Миро ще види, че неговата тръпка по документи не се води родила и... ще видим
Другият начин вече сте го казали - първо мъжът припознава, после жена му осиновява, но за целта мисля, че и биологичната майка ще присъства документално някъде, освен ако не се откаже от детето.
Захариева играе посредник за намиране на бебе, за да не чакат по каналния ред, за да са сигурни, че бебето е наблюдавано, няма проблеми или увреждания и че не е от малцинствата.

# 395
  • София
А как се установява при домашно раждане? Просто се замислих, там няма медицински лица, има едно бебе и една, жена (вярно, че си личи дали скоро е раждала тази жена), нохипотетично може това да не е нейното бебе.
Според мен в случая новия татко е записан като биологичен. Нали Миро я пита "дойде ли таткото", когато я изписваха. На мен не ми се вижда много чувствителна родилката, или просто не може да го изиграе чувствителна.
Забелязахте ли в последния епизод Калин как старателно се зализваше пред огледалото. Явно си харесва лимбата момчето, пък ние тук го оплюхме.  hahaha

# 396

Много чувствителна, продаде си бебето  ooooh!
Много хора правят тъпотии, това не ги прави безчувствени.
Нали я представят за бедна, самотна и в безизходица, което я подтиква към продажбата, но после размисля и бла-бла... Кат на филм, де.

# 397
Според мен, изобщо няма да разгръщат тази сюжетна линия и затова и не се задълбаха, да правят реалистична покупко - продажбата на бебето  Wink
Мимоходом размениха .. по скоро ще се разгърнат върху любовна тръпка на Миро и манипулативната родилка... ако не им/ни хареса винаги могат да я "разкарат" от сериала.

разчесах си клавиатурата Crazy

# 398
  • София
разчесах си клавиатурата Crazy
Всички това правим в очакване на днешната серия
За мен е лесно в началото да се навиеш да си дадеш бебето, но става вече съвсем друго след като го усетиш да мърда и рита, да не говорим като го износиш и родиш.

# 399
  • ES

Много хора правят тъпотии, това не ги прави безчувствени.
Нали я представят за бедна, самотна и в безизходица, което я подтиква към продажбата, но после размисля и бла-бла... Кат на филм, де.
Тук и аз съм съгласна с Бона, момичето ( мисля, че искат да я изкарат от някоя малцинствена група) беше отчаяна, нямаше намерение да продава детето си. Просто се хвана за първото предложение, за да подсигури на детето си добър живот. Сега това, че взе парите вече не я оправдава.
Мисля, че жените, които продават бебетата си за това и забременяват, за да ги продадат след това.
Тук случая е друг и мисля, че момичето ще съжали и ще направи опит да си върне  детето. Докато беше в болницата си личеше как страда за това, че трябва да го остави.

# 400
Според мен майката ще се изпусне пред Миро за сделката с бебето. Щото той какъвто е смотаничък, едва ли ще събере 2+2, за да се сети. Пък може и да се усети, че тя го будалка и не иска да му покаже бебето. А той нали е един такъв  нежен и чувствителен, може да му приготви и нещо за подарък. Няма как постоянно да го залъгва и да не му го покаже Grinning.

А Миро усети ли се за сделката, сто на сто ще сподели със Сашо (аха да напиша Генадиев, вместо Василев, ама то не е грешка Crazy). И да видим какво ще предприеме Сашо - дали ще действа радикално или ще замазва пак като при случая с Генадиев старши. Тук вече са намесени родителите на Биляна - сложно става. Май пак ще трябва да замазва.

П.П. И ме сърби да кажа ... да видим тогава Захариева как ще се измъква и какво ще отговаря на Сашо. Струва ми се, че няма да й е много комфортно да дава обяснение пред "провинциалистчето от Варна". Мечтая си да я видя притеснена от нещо.

# 401
Калин и Алекс в тази болница ли са родени? Възможно ли е Миро докато рови в архивите  заради  документите на бебето " случайно" да попадне и на регистрите за 1982 г ?

# 402
  • ту тук, ту там
Не са родени в тази болница.

# 403
  • гр. Варна
Сериозно? Нарече Наталия "Биляна" и тя се усмихна?
(Правилно ли съм чула?  newsm78 )

# 404
И аз така чух, ма то с това мрънкане...

Общи условия

Активация на акаунт