"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Не ме интересува. Не всяка жена, която работи колкото съпруга си има подобна помощ. Я да я видя Биляна, ако трябваше да се оправя с всичко сама. Лигла. Калин й го каза в отговор на нейното държание. В момента гледам, че той "инвестира" повече, отколкото тя. Нарани го повече, а той тъпо й го върна. Ще стане отново такъв, какъвто е бил преди да я направи център на вселената си.
Останах с впечатлението, че Калин е бил верен на Биляна.
Сестрата каза: "Преди Биляна не ни беше проблем." Значи не е бил съвсем верен. Wink Wink
Не е бил, той и на Сашко сподели, че е хойкал.

С безсмислиците на сценаристите е трудно да се проследи. Сестрата не каза ли нещо за "сериозната му връзка го е направила..."

# 466
Не можах да чуя разговора в съблекалнята между Биляна и Калин
Тя какво му каза? Не иска да го наранява и Иска да се женят...това ли?  Blush

Нещо такова чух и аз.

# 467
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не можах да чуя разговора в съблекалнята между Биляна и Калин
Тя какво му каза? Не иска да го наранява и Иска да се женят...това ли?  Blush

Да Не се женят. С една дума нямаше смелост да каже край.

# 468
И на мен ми се чу, че НЕ ИСКА да се женят! Ще го гледам после в Нова Плей, за да съм сигурна! Реакцията му беше никаква, демек нещо му е писнало вече и на него! Outta Joint

# 469
  • с трима мъже :)
И на мен ми се чу, че НЕ ИСКА да се женят! Ще го гледам после в Нова Плей, за да съм сигурна! Реакцията му беше никаква, демек нещо му е писнало вече и на него! Outta Joint

Точно така му каза - да НЕ се женят, това поне го чух ясно  Peace

# 470
Когато някой прекалено се грижи за теб и дори да се вижда, като отмяна в очите на другите, си е точно задушаване. И неизбежно идват думите " Аз правя всичко за теб", които са казани, за да се почувстваш виновен.

# 471
Когато някой прекалено се грижи за теб и дори да се вижда, като отмяна в очите на другите, си е точно задушаване. И неизбежно идват думите " Аз правя всичко за теб", които са казани, за да се почувстваш виновен.
А ако този, обгрижваният, има нужда от грижи, защото сам не може да оцелее? Грижите идват, защото някой има нужда от тях! Peace

# 472
  • ES
Не ме интересува. Не всяка жена, която работи колкото съпруга си има подобна помощ. Я да я видя Биляна, ако трябваше да се оправя с всичко сама. Лигла. Калин й го каза в отговор на нейното държание. В момента гледам, че той "инвестира" повече, отколкото тя. Нарани го повече, а той тъпо й го върна. Ще стане отново такъв, какъвто е бил преди да я направи център на вселената си.

Ами всяка жена, която работи е неин проблем, че се гърби с всичко в домакинството. Явно всеки говори от своя личен опит. На мен няма кой да ми плаща някой друг да ми върши домакинската работа, но не мога да кажа, че съм се нагърбила сама.
А дали инвестира или изкупва вина, кой както го разбира. Защото колкото и скучна да е Биляна е стойността жена, а не такава, която обира нагона на един мъж в тоалетните, знаейки, че е пред женитба.

# 473
А ако този, обгрижваният, има нужда от грижи, защото сам не може да оцелее? Грижите идват, защото някой има нужда от тях! Peace
Само че този, който се грижи, го прави доброволно, никой не го е молил, нито принуждавал. Ако натякне и един път дори за тези грижи, е гнусно и противно.  Sick

# 474

Това е друго. За Биляна все са се грижили и са напътствали живота й. Дори и Калин го прави: в кое заведение да отидат (беше споменала с караокето, че Калин обичал да пее, а тя не го обичала да ходи), кога да се приберат,  дори какво да ядат. В един момент се осъзнаваш, че искаш сам да полетиш. От облагодетелстваните жени съм по отношение на готвене и честно понякога ми иде да захвърля тенджерата.  Знам, че  е направено с грижа, че ми е спестило работа след дълъг и уморителен ден и в същото време бушува душата, че някой друг е взел решението какво ще се яде и как ще бъде сготвено.  Лудо звучи знам, но ...разбирам я.

# 475
Само че този, който се грижи, го прави доброволно, никой не го е молил, нито принуждавал. Ако натякне и един път дори за тези грижи, е гнусно и противно.  Sick
Разбира се, че е така!  Peace

# 476
Не разбирам такива лигни.

# 477
  • Разпиляна във въображението

Възможно е, но тя се е поставила в това положение. Освен да мрънка да беше рекла и отсекла.

Биляна не се е нагърбвала с нищо. А и не казвам, е една жена трябва да прави всичко. В случая тя е улеснена.

Не знам какво толкова се палите срещу Калин, че й казал нещо. Никой ли не е казвал подобни неща в момент на афект?

# 478
  • гр. Варна
Накрая май Калин ще остави Биляна  tooth tooth

# 479
Накрая май Калин ще остави Биляна  tooth tooth
Калин ще я остави, Наталия загради Василев! Горката Биби сама ще крета... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт