Съчетаване на имена!

• 10 352
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Аз да си питам тук, от чисто любопитство. Чакам момиче, решили сме да е Михаила.  Майка ми е Ангелина, ще празнуват имен ден заедно. Тъй, като Красимир е на баба Радка, а Георги на Галина и Ренета, моето брои ли се, че е на бабата?  Rolling Eyes
Брои се. Съседите кръстиха бебето Михаил на татко му Ангел. Познавам и Константин кръстен на майка си Елена.

# 61
  • София
Аз да си питам тук, от чисто любопитство. Чакам момиче, решили сме да е Михаила.  Майка ми е Ангелина, ще празнуват имен ден заедно. Тъй, като Красимир е на баба Радка, а Георги на Галина и Ренета, моето брои ли се, че е на бабата?  Rolling Eyes

И аз мисля, че е важна идеята! Не бях чувала за такъв вариант на кръщаване, ама наистина е важна идеята и щом се приема от бабата и от близките, какъв е проблема  Hug

# 62
МихаЕла ми харесва повече от МихаИла.

# 63
То и Кристин-Анжелия е също толкова нелепо, като Юлена. Ама тук някой беше споменал за името на племеницата си. Аз бих избрала Юлиан и всичко да свършва.
А за другото питане.... нали съм шащава бих я кръстила Михайла.

# 64
  • Winterfell
Михайла като Ивайла ли( примерно) ? На мен Михаила си ми харесва, Михаела ми е малко лигаво. По принцип не съм тръгнала да я кръщавам на майка, ако исках да е точно на нея не бих се поколебала. Просто ако беше момче,щеше да е Михаил. Другите две момчета имат имен ден, та и това дете държахме. Ама щом се брои,нека да се радва

# 65
Много интересна тема, наистина.
Аз също бих заложила Юлиан/ Юлия и това е.

# 66
Имам познат Юниян. Много интелигентен човек. На въпроса ми защо все пак така са го кръстили родителите му, ми отговориха, че както има име Юлиян от месец юли, защо да няма и Юниян от месец юни. Като се замислиш колко Марти, Маи, Августи и Августини има, наистина, какво му пречи и един Юниян. Чувала съм и фамилия Януаров от месец януари. Та хора всякакви, имена още повече.

# 67
Родена съм октомври. Как ли щях да се казвам ако името ми беше свързано с месеца?

# 68
Родена съм октомври. Как ли щях да се казвам ако името ми беше свързано с месеца?

Октавия или Октавияна  Peace

# 69
А на галено?
Окто (като октопод ли)?

# 70
А на галено?
Окто (като октопод ли)?

Е, тук вече не знам, но и това е вариант. hahaha

# 71
[
А на галено?
Окто (като октопод ли)?
Е, тук вече не знам, но и това е вариант. hahaha
Просто ще изпуснем т-то. Оки, от където и да го погледнеш, все става.

# 72
  • София - Рим и обратно
Октомврийка, екстра е Crazy.

# 73

Октомврина  Peace

# 74
  • athina
Октомвриана или Октомврия с ударението върху О или И!!!

Общи условия

Активация на акаунт