Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 973
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 1 815
  • UK
Страшни глупости се изписаха в тази тема. Мими, преди да говориш за вкус, моля те, погледни си аватара. Съвети за вкус от човек с най долнопробния аватар в този форум не мога да приема насериозно. Иначе си права, който го няма - го няма. Ама ти сериозно го нямаш, не си прави илюзии, че имаш. Вероятно имаш и къси дънкови поли в гардероба си, и се имаш за стилна като се облечеш в три нюанса на синьото. А ако някой тук си избира облеклото според това какво ще кажат много важните мъже, това е ужасно жалко, откъдето и да го погледнеш. Как ли пък няма да мисля за мъжете, като си избирам дрехи. А дебелите ми крака са били обект на обожание от не един абсолютно съвършен мъж, благодаря за загрижеността.

# 1 816
Страшни глупости се изписаха в тази тема. Мими, преди да говориш за вкус, моля те, погледни си аватара. Съвети за вкус от човек с най долнопробния аватар в този форум не мога да приема насериозно. Иначе си права, който го няма - го няма. Ама ти сериозно го нямаш, не си прави илюзии, че имаш. Вероятно имаш и къси дънкови поли в гардероба си, и се имаш за стилна като се облечеш в три нюанса на синьото. А ако някой тук си избира облеклото според това какво ще кажат много важните мъже, това е ужасно жалко, откъдето и да го погледнеш. Как ли пък няма да мисля за мъжете, като си избирам дрехи. А дебелите ми крака са били обект на обожание от не един абсолютно съвършен мъж, благодаря за загрижеността.

Това не мога да го пропусна. Точно в десятката.  Laughing

# 1 817
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мърморанке, твърде лично приемаш дискусията в темата, не е в твой интерес. Мими я остави, и я четем, и аватара виждаме- но като я нападаш така, хич не представяш и себе си в добра светлина.
 Peace

# 1 818
Признавам си, че изобщо не гледам аватари и ги намирам за свръх глупост, но сега обърнах внимание на  този на Мими. Абсолютно безобиден ми се струва и едва ли я 'отразява' в онзи контекст, по линията на който се опитвате да я засегнете само защото си е позволила да каже, че дебелите крака не са естетични.

Ами не, не са. В този им вид, в който са показани на снимката. Лицето на девойчето е хубаво, но облеклото и е неподходящо.

МГМ, нито знам каква си, нито колко мъже са те ухажвали, нито колко са съвършени/няма да питам за твоята формулация за съвършен мъж, че със сигурност моята е друга/, ТИ, разбира се имаш право и гола да ходиш по улиците щом това ти харесва и да си показваш краката колкото искаш. Обаче, няма начин да ме убедиш/1 л, ед.ч/ , че това е естетично.

# 1 819
  • HH
Признавам си, че изобщо не гледам аватари ...

От няколко дни и да искаш, няма как да стане. 90% от съфорумците нямат аватари, което е много объркващо, поне за мен  Blush

# 1 820
  • Варна
Аз искам да отговаря на въпроса на Ваня 7.
Веднага бих се замислила, аджеба, тези негативни коментари, които преобладават за моята светла личност, да не би да отговарят на истината. А?

А, не като Николета - всички сте злобни и ми завиждате.

# 1 821
  • Mediterraneo
МГМ, наистина много лично вземаш нещата за дебелите крака! От години знаем, че ти е лична тази тема. Ама не е тук мястото.

# 1 822
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От няколко дни и да искаш, няма как да стане. 90% от съфорумците нямат аватари, което е много объркващо, поне за мен  Blush
Понеже Прикачи-то издъхна.

# 1 823
  • HH
Скрит текст:
От няколко дни и да искаш, няма как да стане. 90% от съфорумците нямат аватари, което е много объркващо, поне за мен  Blush
Понеже Прикачи-то издъхна.

Четох някъде, че има нещо такова. И аз не знам защо го изкоментирах.

# 1 824
  • София
Троянски абитуриент и дамата му.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206192773358695&se … ype=3&theater

Носиите на абитуриентските балове вече престанаха да са ми интересни.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 21:17 от Vivi

# 1 825
Интересна ,бих написала родолюбива инициатива ,но за бал-не!

# 1 826
Абитуриентка от Плевен, (албумът е публичен):

Скрит текст:

# 1 827
  • HH
Абитуриентка от Плевен, (албумът е публичен):

Скрит текст:

Не виждам нищо, а в цитатът ги има файловете  newsm78

# 1 828
  • София
Не виждам нищо, а в цитатът ги има файловете  newsm78
Аз виждам снимките.