Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 183
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 15
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не не съм ги виждала  Confused Не съм и загубила де.Красиви момичета,нагласени и отвратителна снимка.

# 16
  • DE
Винаги има изцепки. Но като цяло последните години нещата отиват на добре. Хубави са българските момичета и момчета. Аз се надявам тази година повечето момчета да не са с прическа "от няколко дни съм в казармата"  Tired

# 17
Запис  Hug
Братовчедка ми е абитуриентка, но в Москва. Последно зимата нямаше намерение да ходи на бала си, не знам какво е решила последно.  Simple Smile

# 18
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз това се замислих има ли конкурс и за най-хубав абитуриент?

# 19
Вярно, че няма. А е добра идея  Peace

# 20
  • Варна
Синът ми е абитуриент тази година. Купихме костюма вече (по мое настояване, че него, ако трябваше да чакам щеше да стане 20-ти май  Mr. Green). Той се хареса, аз съм доволна.  Grinning При момчетата няма много възможност за експерименти. Разликата между ежедневния им стил и официалния е голяма.

# 21
Макар и да е рано се записвам в хубавата тема, защото ми е приятно да гледам красиви неща.  Simple Smile
Надявам се и тази година да имаме повод да се порадваме на повече такива.
На добър път на завършващите желая!

# 22
Вместо запис ще сложа снимка на едно познато момиче, с което искам да покажа , че дори и пищните могат да са стилни.

Скрит текст:

# 23
  • Варна
Една от любимите ми теми.

Силно се надявам, че тази година черния цвят ще бъде изоставен най-накрая
и няма да е така масов.

А още по-силно се надявам, че черните обувки на всякакъв цвят рокля
ще си останат по магазините и младите момичета ще бъдат по- смели
и креативни в избора си на цвят обувки.

# 24
Една от любимите ми теми.

Силно се надявам, че тази година черния цвят ще бъде изоставен най-накрая
и няма да е така масов.

А още по-силно се надявам, че черните обувки на всякакъв цвят рокля
ще си останат по магазините и младите момичета ще бъдат по- смели
и креативни в избора си на цвят обувки.

И от моите. Миналата година следих из късо абитуриентите, че тази година имам двама много близки - брат ми и първата ми братовчедка. На нея й помагах за облеклото, надявам се, че ще се получи добре цялостно с грима и прическата, където нямам пръст. Но, мис Ноар, не винаги е въпрос на смелост - предпочетохме да търсим по-изчистени черни обувки, за да може да ги носи и после, тъй като семейството е с много скромни възможности и обувки за една вечер ще са ненужен разход.

# 25
Аз това се замислих има ли конкурс и за най-хубав абитуриент?

Наистина, за съжаление няма.

Вярно, че няма. А е добра идея  Peace

Мисля,че миналата година се показваха разни снимки на добре облечени момчета и се коментираха,също мисля,че  е добра идея.

Но не ни пречи да си организираме един тукашен конкурс, в темата. Simple Smile

Надявам се тази година да няма пошли и грозни снимки.

# 26
Записвам се и аз в темата. Дано има много красиви рокли.

# 27
Записче и от мен  Simple Smile Миналата година по това време и аз мерих, обикалях, избирах. Сега е време да се насладя по - спокойно на добрия ( да се надяваме ) избор на повечето момичета и момчета  Peace

# 28
аз утре съм на последна проба, нямам търпение да дойде така чакания ден newsm03

# 29
Да трябва и един конкурс за момчета да се направи  Whistling .Ще пусна снимки на моето след.....има няма 15 години  Mr. Green
Билян@ красива е наистина и стилна.Факт е,че с правилен подбор и по пълните изглеждат прекрасно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт