Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 183
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 30
Да трябва и един конкурс за момчета да се направи  Whistling .Ще пусна снимки на моето след.....има няма 15 години  Mr. Green

И аз...много по-скоро- след има-няма 8 години Simple Smile

И съм сигурна,че ще е един от претендентите Simple Smile

# 31
  • Варна
Тази година щерката е абитуриентка. Роклята е почти готова, но имаме проблем с украсата й (бижуто). Така като гледам ще имаме проблем и със сандалите  ooooh!

# 32
  • Down south
Покрай снимките във ФБ и коментариите под тях,  някаква майка ми е писала ЛС, веднага да изтрия това, което съм написала под снимката на детето и, в противен случай заплашваше със саморазправа? За жалост видях съобщението преди месец, а то било от миналата година.
Имайки предвид, че съм много сдържан човек, каква ли е била снимката?

# 33
  • София
Ииии аз идвам да ги видя тази година Heart Eyes Heart Eyes

Аз май и миналата година показах, но имаше едно момиче, което много преследвах в парка, да я снимам. За жалост само в гръб я снимах. Много хубаво беше барната Wink

Скрит текст:

# 34
Вместо запис ще сложа снимка на едно познато момиче, с което искам да покажа , че дори и пищните могат да са стилни.

Скрит текст:
Харесва ми! Всичко е с мярка и тя не изглежда никак пищна! И цвета е прекрасен.

# 35
  • Карлово
Вместо запис ще сложа снимка на едно познато момиче, с което искам да покажа , че дори и пищните могат да са стилни.

Скрит текст:
Харесва ми! Всичко е с мярка и тя не изглежда никак пищна! И цвета е прекрасен.
По-скоро сочна.......... Heart Eyes

# 36
Една от любимата ми теми!
С нетърпение чакам снимки да гледаме. Дано има и повече абитуриентки, които да се включат в темата, както се казва да черпим от извора.  Blush

# 37
  • Оптимист по принуда
И аз сядам пред входа на пейката и ще цъкам с език. Grinning

# 38
  • Варна
Тази година щерката е абитуриентка. Роклята е почти готова, но имаме проблем с украсата й (бижуто). Така като гледам ще имаме проблем и със сандалите  ooooh!
Много съм любопитна Simple Smile

# 39
Дано да няма много вежди гайтани, обемчИта в косите и рокли като торти с крем Sunglasses

# 40
  • Оптимист по принуда
Дано да няма много вежди гайтани, обемчИта в косите и рокли като торти с крем Sunglasses
Надявай се, чАдо  Grinning

# 41
  • Русе
Не знаех, че има такава тема. Аз имам двама абитуриенти тази година - близнаци - момче и момиче. На девойката роклята се шие в момента, ще бъде светло синя, защото всичките й приятелки от класа се оказа, че ще бъдат с тъмно синьо, кралско синьо, черно... Simple Smile Тя пък е руса със сини очи, така че мисля, че е добър избор. Брат й обаче още се противи на ходенето по магазините, че ще видим кога ще е готов...До бала има време  Laughing

# 42
Една от любимите ми теми bouquet Дано има повече красоти тази година и по-малко абсурди Simple Smile

# 43
Ииии аз идвам да ги видя тази година Heart Eyes Heart Eyes

Аз май и миналата година показах, но имаше едно момиче, което много преследвах в парка, да я снимам. За жалост само в гръб я снимах. Много хубаво беше барната Wink

Скрит текст:
ауу моята рокля е подобна само други цветовее

# 44
Много им се радвам, по време на баловете сутрин като отивам на работа ги виждам по улиците  как се прибират, толкова настроение носят.

Общи условия

Активация на акаунт