Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 989
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 1 920
Кристиии! Това си го бях спестила, а ти с болднати буквички го цитираш. Имай милост Praynig

# 1 921
Ами то другото сами са ни го връчили за обсъждане...Иначе по външният вид - за лицето ми е трудно да коментирам обработени снимки, дългата рокля е страхотна, снимката по бански, на която е приклекнала сякаш има зор - смешна  Peace

Дългата рокля на госпожица Габриела и аз много харесах. Бих я купила без да се замисля (стига да не е прекалено скъпа Laughing).

Пълничкото момиче със синя рокля се е справило чудесно - изглежда като принцеса, въпреки килограмите.

Чек пак изби рибата.  Joy

# 1 922
Леле, една година подготовка за бал.... Започвам да мисля, че статията в този жълт вестник не е рекламна, а с дискредитираща цел. Иначе, на една от снимките с тази госпожица бащата наистина ми заприлича на мутра - поне според моите разбирания за този стереотип.

# 1 923
  • В сърцето на любимия човек
Уникално! Една година подготовка за бала! И една концепция ти казвам, Оскар-ите ряпа да ядат!
Аз сватба подготвих за два месеца, включително сами (аз и съпругът ми) си направихме поканите, декорацията, че и филмова концепция за декор и забавление на гостите имахме  Whistling А междувременно и на работа ходехме Simple Smile Е, не беше за 250 човека, ама освен броя на кувертите, друга разлика нямаше да има.

# 1 924

Голям кич, то дори доспатските помакини бяха много по-стилни от тези пловдивчанки....

Булки и вдовици видях също.  Laughing

# 1 925
Кристиии! Това си го бях спестила, а ти с болднати буквички го цитираш. Имай милост Praynig
Извинявай Embarassed

А най-тъжното в цялата статия е, че видях девойката в халат, по бански, като рекламно лице и с неопределен тип розАва роклА. Дека е абитуриентското у целата работа пита дедо шоп? newsm78

# 1 926
  • Down south
Момичето в ляво не е било допуснато до пром (частно училище, Pennsylvania), защото не е спазило dress code-а. Родителите са били уведомени месеци в аванс какво се очаква, тоест всички момичета би трябвало да са облечени подобаващо за момичета.

Става дума за католическо училище. В някои от тях нещата са маааалко  по-сложни, отколкото изглеждат на пръв поглед.

# 1 927
Момичето в ляво не е било допуснато до пром (частно училище, Pennsylvania), защото не е спазило dress code-а. Родителите са били уведомени месеци в аванс какво се очаква, тоест всички момичета би трябвало да са облечени подобаващо за момичета.

Става дума за католическо училище. В някои от тях нещата са маааалко  по-сложни, отколкото изглеждат на пръв поглед.

Ами честно казано, разбираемо е. Не одобрявам дискриминацията, но разбирам. Явно става дума за демонстрация и протест от страна на момичето. Реакцията е неизбежна.

Само не ми казвай, че става дума за "the city of brotherly love", че тогава ще се объркам.

# 1 928

Харесаха ми bouquet  Повечето момичета са  с хубави тела.На някои не ми харесаха прическите и обувките, но като цяло са хубави.

# 1 929
Вече се приема, че силикон в устните и др. подобни са нещо нормално?
На мен не ми харесва девойката, независимо дали има или няма пластики и др. подобни. Няма нищо отличаващо се в нея.

# 1 930
Ето заради тези пасажи например:
"Непрекъснато съм на фризьор и маникюр. Поне два дни в седмицата прекарвам на вилата ни в Храбрино на чист въздух. Ходя на почивки в чужбина, за да разпускам. Наспивам се добре, за да избегна сенките под очите, издава тайната Габриела."
Значииииии, ако поне два дни в седмицата е на вила, непрекъснато на фризьор и маникюр, и честичко в чужбина, кога ли идва ред да ходи на училище и как ще стане тая работа с медицината newsm78

Научи се да четеш между редовете.  hahaha

Два дни в седмицата прекарвам на вилата.
- Събота и неделя ходя да копая картофи и домати на село. Все пак трудно се изхранват 250 гости.

Наспивам се добре.
- След толкова много работа през почивните дни... спя като пън.

Непрекъснато съм на фризьор и маникюр
-  След работата в градината ръцете ми не приличат на нищо. Всеки ден след училище се лакирам и си изправям косата с преса.

Ходя на почивки в чужбина
- Покрай бала така се охарчихме, че парите ни стигат за няколко дни в близка Гърция.

# 1 931
Леле, една година подготовка за бал....

И тук нещо такова правят, но накрая трябва да нахлузят едни чували отгоре си, дето струват 50 евро и с тях да обикалят училището, че и със свещи в ръка.  Joy Joy После доучват още две години и пак абитурентска. И същите простотии с крясъците от колите и висящи хора от прозорците ги има.

# 1 932
Вече се приема, че силикон в устните и др. подобни са нещо нормално?
На мен не ми харесва девойката, независимо дали има или няма пластики и др. подобни. Няма нищо отличаващо се в нея.

И на мен не ми хареса, освен в тяло. А и устните ѝ са били по-хубави преди корекцията. С риск да изглежда злобно тези титли "мис не знам си каква си" ми звучат купени Rolling Eyes .

# 1 933
Абе поне не е направено грозно в случая. Аз и в друга тема писах, че в самолет за София наскоро видях поне пет българки с ужасно грозни устни, освен всичко друго грозно по тях. Две бяха поне 50 годишни. Явно не се води за ненормално.

# 1 934
Абе поне не е направено грозно в случая. Аз и в друга тема писах, че в самолет за София наскоро видях поне пет българки с ужасно грозни устни, освен всичко друго грозно по тях. Две бяха поне 50 годишни. Явно не се води за ненормално.

Чек завижда.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт