Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 991
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 2 205
Нищо не се вижда newsm78

# 2 206
.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 18:39 от ТЯ

# 2 207
Айс, не отговори на въпроса ми. Въпреки това предполагам, че съученичката ти не е изявила желание да дойде на бала и съответно я е нямало.
А в тази история нещата леко се различават. Кристиян е избрал въпреки лошото отношение на съучениците си, които аз лично смятам за невъзпитани пубери Twisted Evil да отиде на бала си.
Мен ме подразни отношението на класната му. По-точно липсата на такова. Не може в такъв важен ден тя да не усети, че един ученик закъснява за посещението на класа й в дома й. И при положение, че госпожата е наясно със ситуацията да бездейства! Не можеше ли да покани Кристиян в колата, в която тя се е возила?

Спирам до тук, че излизаме от темата.

Ох, майко.....

Скрит текст:

Ще повърна Sick

# 2 208
  • София
.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 11:13 от hris.g

# 2 209
Айс, не отговори на въпроса ми. Въпреки това предполагам, че съученичката ти не е изявила желание да дойде на бала и съответно я е нямало.
Не съм видяла поста ти. Извинявай.
Беше на бала. С дълга червена хубава рокля. Просто "не ни харесваше" и не общуваше с нас.  Wink

# 2 210
А това с ходенето в дома на класния някаква софийска традиция ли е? Другаде има ли го? В Пловдив не сме го правили във ФЕГ, в другите гимназии също не съм чувала. newsm78

# 2 211
От вчерашният бал, на който бяхме.
Изумителна е девойката, до тук ми е абсолютен фаворит. Heart Eyes
На 28.05  съм на още един бал и там имам големи надежди..Wink

http://www.img-share.eu/f/images/207/13237593_10209870084047393_ … 7599_nQwbOx3z.jpg

http://www.img-share.eu/f/images/207/13232949_1031511013596976_4 … 2858_nVrpzgzs.jpg

http://www.img-share.eu/f/images/207/13278066_1031511010263643_1 … 7083_npt0o2uN.jpg

Красиво момиче, но чантичката и диадемата не си кореспондират добре с роклята, и са несъчетаеми заедно, лично мнение  Peace

# 2 212
В момента в 'Преди обед'  коментират историята с Кристиян.

Поздравления, Весна, за човешката постъпка!

Да му върви по вода на момчето и късмет!

# 2 213
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Thinking чантичката и диадемата са с еднакви камъчета.  Peace
харесва ми момичето, нежно, грациозно и стилно.
майката също.

познавам друг "Кристиян" -
Скрит текст:
момиче, което на бала, след всичките предварителни подготовки и разпределяне по колите оставили до блока на класната с думите "в колата няма място за теб".  Tired защото е пълна и щяла да ги загрози, когато слезе от колата им.
момичето се оправи.
надявам се, че и съучениците му да са

# 2 214
  • Варна
А това с ходенето в дома на класния някаква софийска традиция ли е? Другаде има ли го? В Пловдив не сме го правили във ФЕГ, в другите гимназии също не съм чувала. newsm78
Не е софийска традиция . И преди 25 години си беше така ,  и сега си е пак така .

# 2 215
  • В свой си свят :))))
Не е софийска традиция . И преди 25 години си беше така ,  и сега си е пак така .

И ние едно време ходихме до класната да я вземем...

# 2 216
  • Оптимист по принуда

Разревах се Cry  
В какъв свят живеем? Къде отиде човещината?
И как пък тъпата класна ръководителка не е реагирала по някакъв начин, за да предотврати тази изолация към момчето? Twisted Evil  
Аа  Confused, деца са, когато се държат като зверове, но са достатъчно възрастни да се напъват да се правят на такива, каквото не са - прически, рокли, Жипове.
Хайде, стига, ако до 18 не си го научил да е човек, си закъснял мнооого.  Stop

# 2 217
  • София
Попаднах на това и...хубаво е да го прочетем.Ей така,между клюкаренето.

https://www.facebook.com/vesna.videva/posts/10206453706806838
Разревах се Cry  
В какъв свят живеем? Къде отиде човещината?
И как пък тъпата класна ръководителка не е реагирала по някакъв начин, за да предотврати тази изолация към момчето? Twisted Evil  
Класната няма никаква вина, тя е много свестен човек и не заслужава упреците.Просто тълпата я повлече и късно е разбрала за случващото се.Когато е разбрала,че не е с тях му е звъняла да го търси.

# 2 218
  • Оптимист по принуда
Естествено, че класната е виновна, как ли пък не  Tired.

# 2 219
Неприятна е случката, но ме изненадва всичкото "аууу, как е възможно, какво е това и т.н.".
Сигурна съм, че на съфорумките децата са крайно възпитани и никога не биха допуснали подобно нещо...
Реалността обаче е друга.

Иска ми се да видя цялата рокля
Скрит текст:

снимката е доста пошла

Общи условия

Активация на акаунт