Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 893
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 2 745
# 2 746
Е, Весна все пак направи голяма добрина на момчето, за което щяхте да я изядете и тук, и във ФБ. Според репортажа на Нова, няколко фирми вече искат да поемат обучението на момчето в СУ, както и да погасят заемите му, също така са предложили работа на майка му.
Кристиян изглежда толкова мило момче и семейството наистина е бедно и в нищета! Напълно разбирам и подкрепям Весна, всеки нормален човек би постъпил като нея. bouquet

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 19:40 от Бижy

# 2 747
  • На топло
Очаквах да видя нещо Уауу, а то съвсем нормално момиче - Мари.
Обувките и са с платформа, въпреки че са остри.
На село вкусът е различен все пак  Mr. Green

# 2 748
Мари ми е много симпатична, даже и с лек грим, и без бижута!

# 2 749
Може ли да покажеш къде се вижда, че обувките са с платформи? Нормалното вече е уау, ако не знаеш. Другото е ежедневие.

# 2 750
Ти от кое село се включи?
Въобще нищо не ми харесва в Мари. Семпло, семпло, че чак просто Stop

# 2 751
  • Rock & Roll feeling ...
Мари е толкова жена и ненатрапчива... Ефирна. Прекрасна ми е . Тоалета й е стилен.
Бижу,къде във фейса ?

# 2 752
  • В свой си свят :))))

На колко години е това девойче ??!!  newsm78

# 2 753
  • На топло
Е, Весна все пак направи голяма добрина на момчето, за което щяхте да я изядете и тук, и във ФБ. Според репортажа на Нова, няколко фирми вече искат да поемат обучението на момчето в СУ, както и да погасят заемите ми, също така са предложили работа на майка му.
Кристиян изглежда толкова мило момче и семейството наистина е бедно и в нищета! Напълно разбирам и подкрепям Весна, всеки нормален човек би постъпил като нея. bouquet
Напълно съм съгласна с теб Бижу. Много рядко бъркам в преценката си за хората, от това момче струи доброта.Само като си помисля, че един парфюм струва 150 лева, а майка му е взела тези пари на кредит, ми става много тъжно. А може ли някой да ми напише на лична, коя е майката на Весна.

# 2 754
  • Пловдив
Бижу ме разби. Току-що съощиха новината по Нова и тя вече я е написала. Като лайф излъчване.
За съжаление, съдбата на момчето не е единичен случай.
Щерката на Гала много ми хареса, много нежно и естествено излъчване, не знам какво Уау очаквате, може-би нещо като ГабитУ? Забележката за село бих нарекла меко казано неусместна. Но тук нали повечето са фешън дизайнери и звездни стилисти от модната полиция... Любопитно ми става да видя най-върлите критикарки колко перфектно изглеждат.

# 2 755
На Маги Желязкова мяза това момиче и даже изглежда на нейните години  Sunglasses

# 2 756
Е, Весна все пак направи голяма добрина на момчето, за което щяхте да я изядете и тук, и във ФБ. Според репортажа на Нова, няколко фирми вече искат да поемат обучението на момчето в СУ, както и да погасят заемите ми, също така са предложили работа на майка му.

Много ми стана приятно за разбера от новините за това.
Браво на Весна.

# 2 757
Какви скучни рокли  Sunglasses

# 2 758
Бижу,къде във фейса ?
В коментарите под всяка една статия по въпроса, публикувана от интернет медия.

Майката на Весна е нашата Тайна. bouquet

# 2 759
Ти от кое село се включи?
Въобще нищо не ми харесва в Мари. Семпло, семпло, че чак просто Stop

Това се казва стил.Simple Smile
Много е изискано момичето, което си е право, право си е.

Общи условия

Активация на акаунт