Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 911
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 3 360
  • Варна
Некадърен фотограф. Последно - реших, че жената с косищата е учителката.

И аз съм за "учителка". С толкова старомодна прическа и рокля няма как да не е. Mr. Green

Хрумката "на бал с мама" е идиотска. Колко ли са го бъзикали съучениците!?  ooooh!

# 3 361

Толкова е ... грозно!
И безмозъчно. Не знаели как да позират - казва фотографът: "Хайде сега, момчета, хванете майка си за з******". И хоп - майката веднага се съгласява!?! И изтупва снимката в публичен албум, 'щото е готина!

Edit: Мисля, че фотографът няма как да не е знаел, че това е "мама". При две деца на фотосесията - нито едно няма да се обърне към нея с "мамо"?!?

Joy

Съгласна съм с Рая. На всяка следваща снимка майката изглежда все по-зле. Вече не искам да виждам лицето отблизо.

# 3 362

Хрумката "на бал с мама" е идиотска. Колко ли са го бъзикали съучениците!?  ooooh!
Може пък да са му завиждали за хубавото мамче?

# 3 363
  • ГО
А, бъзикали, мноу готин е бил.
Според мен, тези снимки не са за момчето, а по-скоро за майката. Акцентът не е върху него, а върху нея и това е най-гадното в случая. Уж е неговият ден, а само мама се набива на очи.

# 3 364
абитуриенти  от Пловдив:

http://trafficnews.bg/news.php?id=47102

# 3 365
  • Оптимист по принуда
А, бъзикали, мноу готин е бил.
Според мен, тези снимки не са за момчето, а по-скоро за майката. Акцентът не е върху него, а върху нея и това е най-гадното в случая. Уж е неговият ден, а само мама се набива на очи.
Точно. Tired

# 3 366
Ето тук още изперкали майки с неизживяна младост.

http://trafficnews.bg/news.php?id=47312

И според мен са го бъзикали.

# 3 367
# 3 368
# 3 369
# 3 370

Ей т'ва чаках цяла година! Евалла, чадо, аферим моме, машалла!

# 3 371
 На бала на дъщеря с изглеждах максимално зле - точно бях качила килограми и като някое прасенце  Joy
Хич не й бях конкурент - даже и на снимки не искам да се видя .

# 3 372
  • ГО
Туй не е ли майката? Ще ме прощават, ама при тях ептен не можеш каза коя е майката, коя абитуриентката, отделно, че е възможно и майката да е абитуриентка.

# 3 373
Русенки

# 3 374
Мен и това ме ..впечатли...
( майката и дъщерята имам предвид) Shocked
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт