Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 183
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 4 005
Много ми харесва пибедителката, красива е, тоалетът също ми допада! Браво да им е честитита на Френската гимназия! bouquet

# 4 006
Пловдивската ФЕГ ли? И преди няколко години пак беше от там май, пак с червена рокля беше, голяма хубавица.

# 4 007
Пловдивската ФЕГ ли? И преди няколко години пак беше от там май, пак с червена рокля беше, голяма хубавица.
Френската гимназия, да! Хубави момичета!

# 4 008
  • HH
Дъщерята на Белослава - Дара , в Knapp

# 4 009
  • Оптимист по принуда
Обсъдихме я както си му е редът вече  Mr. Green.

# 4 010
Тук Дара ми харесва....дори и роклята, добре си е за бал, само обувките не ми допадат.....симпатяга е като майла си и баба си....!

# 4 011
  • София
Сега може да отделим няколко страници и на чепичките й.   Grinning

Роклята подчертано се разминава с общоприетите очаквания за абитуриентски тоалет. Имам една силно подобна, но по-къса, с която ходя на работа, когато съм в по-фриволно настроение или не очаквам да имам срещи.

Явно в училището на Дара и Рада момичетат не робуват на клишета. Което си е много хубаво, всъщност.

# 4 012
Еми нали за това е темата....за обсъждане и мнения или... Simple Smile
Различава се от общоприетите представи, но си е официална и става за бал, младежки, ученически, а не като на фолк дива или за Бъкингамския дворец Simple Smile

# 4 013
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някой знае ли във фейсбук страницата кога ще обявят от там победителката?

# 4 014
  • София
Коя победителка?

# 4 015
На последната снимка дъщерята на Белослава си е забравила сутиена у дома. Само това не ми допада.
Ясно е, че е различна и много, много не й пука, но е факт, че със сутиен би изглеждала по- добре.

# 4 016
На последната снимка дъщерята на Белослава си е забравила сутиена у дома. Само това не ми допада.
Ясно е, че е различна и много, много не й пука, но е факт, че със сутиен би изглеждала по- добре.

Абсолютно  Peace

И роклята, и обувките не ми харесаха, но...да речем тя си ги харесва.
Но без сутиен съвсем се разваля линията

# 4 017
  • София
На мен честно това момиче въообще не ми харесва. Много груби и мъжки черти, рокля като за пазара с кошница в ръка и обувки като на баба турист.

# 4 018
Е да ама на Knapp  Mr. Green

# 4 019
На мен честно това момиче въообще не ми харесва. Много груби и мъжки черти, рокля като за пазара с кошница в ръка и обувки като на баба турист.

И на мен, Вачковата щерка ми хареса в пъти повече...

Общи условия

Активация на акаунт