Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 182
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 4 020
На мен честно това момиче въообще не ми харесва. Много груби и мъжки черти, рокля като за пазара с кошница в ръка и обувки като на баба турист.
Joy Joy Joy
И аз се присъединявам.

# 4 021
  • Sofia
Вчера гледах по бтв победителката,много мила,скромна и умна,амбициозна ,с цел в живота млада дама Hug

# 4 022
  • София
Кецовете на Дара са Валентино.

# 4 023
# 4 024

Това не пречи да изглеждат като "обувки на баба турист"... Wink Всъщност на мен ми приличат на балерини с каишки, но от тази снимка нищо не се вижда. Може би са тези, ако да - кецове са Peace

Скрит текст:

# 4 025
Даже и да са Валентино, не са подходящи за бал....а в лицето аз все пак си я харесвам, никак не ми изглеждат мъжки чертите Simple Smile

# 4 026
  • Sofia
Рада е по-хубава Rolling Eyes

# 4 027
Дара, има повече финес....Рада по общонародна физиономийка....

# 4 028
  • Mediterraneo

Като са Валентино какво?! Да не им маха етикета с цената поне, никак не стават за бал, независимо от всичко.

# 4 029
  • София
Що се нервиш? Shocked
Постът ми беше просто информативен, не съм споделила лично си мнение.

# 4 030
  • Mediterraneo
Да се нервя  newsm78 Никак даже. Да си ги носи със здраве!

# 4 031
  • София
И все пак са кецове. Даа разбирам че не искат да са част от масовата тълпа, ама пък с безумно скъпи чанти и кецове пак се доближават до мейнстрима.  Wink

# 4 032
Абе глупости... Не искали бал, не искали да са масови, не искали не знам си какво. Превземки! Всичко искат, ама това е някаква изчанчена, уж артистична оригиналност, която си въобразяват, че ги прави невероятни. Нищо по-различно от Карина каквабешетам или онази зъболекарската щерка с 20-те рокли.
Ми мерси, че весоха цвят в ежедневието ни и те с неискането да са на бал  Mr. Green

# 4 033
И аз така мисля hahaha Не искали, ама отишли, ми като не искат да не ходят....а не с тия абсолютно несъчетани тоалети Joy

# 4 034
  • Варна
А ,ужас.Каква е тази победителка ? Каролина-Клер беше с такава класа и внесе толкова цвят в живота ми.Как смеят да не я обявят за победителка ...тъжно е  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт