Велико Търново - пролетна тема

• 90 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Ще запиша номера на Стефан. Дано не е нещо сериозно. 4 години ми служи вярно пералнята, като се има в предвид, че мъжа ми е готвач, а сина ми трудно си уцелва устата, като хапва, така че доста е въртяла... В някакъв кофти период сме, бонус и хладилника се счупи...голям кеф

# 196
  • Велико Търново
Здравейте!
И аз съм на вълна перални. Моята нещо сдаде багажа и търсим добър техник. Можете ли да ми препоръчате някой изпробван  Rolling Eyes? Пералня Whirpool с горно зареждане.
0898676370 - Петър Сратков, работи в ПАН Сервиз - 062/649810 и 0888821089

# 197
  • Велико Търново
Здравейте!
И аз съм на вълна перални. Моята нещо сдаде багажа и търсим добър техник. Можете ли да ми препоръчате някой изпробван  Rolling Eyes? Пералня Whirpool с горно зареждане.
0898676370 - Петър Сратков, работи в ПАН Сервиз - 062/649810 и 0888821089
Благодаря!

# 198
Като пишете техник и аз търся такъв за съдомиялна машина, но ми се иска да ходи по домовете.

Аз доколкото знам във ВТ има само един техник, който се занимава със съдомиялни и той работи с всички сервизи и марки. Аз не съм доволна изобщо от него, чаках го с месеци да дойде и накрая се оказа, че е изгоряла някаква платка и за новата платихме 220 лв. Цялата работа докато пристигне платката и я оправи отне около 4 месеца  ooooh!

# 199
  • Велико Търново
Аз доколкото знам във ВТ има само един техник, който се занимава със съдомиялни и той работи с всички сервизи и марки. Аз не съм доволна изобщо от него, чаках го с месеци да дойде и накрая се оказа, че е изгоряла някаква платка и за новата платихме 220 лв. Цялата работа докато пристигне платката и я оправи отне около 4 месеца  ooooh!

ooooh!

# 200
  • Велико Търново
Поне 3ма са. Обаче най-доволна съм от мъжа ми
 ooooh!

# 201
  • Велико Търново
Като пишете техник и аз търся такъв за съдомиялна машина, но ми се иска да ходи по домовете.
Според марката на съдомиялната виж кой оторизиран сервиз е в Търново. Може отново да са ПАМ сервиз, както писах за пералнята. Не пречи че уреда не е в гаранция, просто си плащаш.

# 202
  • Велико Търново
Според марката на съдомиялната виж кой оторизиран сервиз е в Търново. Може отново да са ПАМ сервиз, както писах за пералнята. Не пречи че уреда не е в гаранция, просто си плащаш.

Ясно ми е това, пробвах, просто не се съгласяват да ходят по домовете. Намерих майстор вече, дано свърши работа.

# 203
Майчета, кажете някое ефикасно средство за мазане на децата против бълхи и комари, ако може да не е много вредно. Моята дъщеря направо я изядат тия насекоми.

# 204
  • Велико Търново
Аз купувам Аутан - не знам колко е вредно, но е ефикасно.

# 205
Здравейте мами,
Много ми е тъжно от вчера (01.06), а трябваше да е весело...
След преместването ни във В.Търново, осъзнах, че детето си няма приятелчета.
Да, водя го в парка, но не знам защо, усещам, че всички родители са на групички, познават се и някак си не мога да завържа контакт, а съм много общителна. На 30.06 сина ми има РД и ми се иска да има приятелчета с които да расте, вижда и играе. Та, да питам, има ли мамчета, които искат да запознаем дечицата и евентуално да играят заедно и да се виждат?  Sad  newsm51

# 206
  • Велико Търново
Здравейте мами,
Много ми е тъжно от вчера (01.06), а трябваше да е весело...
След преместването ни във В.Търново, осъзнах, че детето си няма приятелчета.
Да, водя го в парка, но не знам защо, усещам, че всички родители са на групички, познават се и някак си не мога да завържа контакт, а съм много общителна. На 30.06 сина ми има РД и ми се иска да има приятелчета с които да расте, вижда и играе. Та, да питам, има ли мамчета, които искат да запознаем дечицата и евентуално да играят заедно и да се виждат?  Sad  newsm51

Колко е голямо детенцето? Обикновено децата сами създават контакти. Къде излизате?

# 207
  • Велико Търново
Момичета, може ли някой на лични да ми обясни подробно къде се намира кабинета на д-р Чернева.

# 208
Да кажи кой парк посещавате и на колко години е детенцето. Така ще е по-лесно да намерите приятели. Другият вариант е в градината. Ние вечер си намираме из парка деца от градината.

# 209
Здравейте,
Някой знае ли дали някъде има занимания за деца на 3 години? Навсякъде чета от 4 или дори от 6. Малката има нужда от движение и изразходване на енергия.

Общи условия

Активация на акаунт