Много ми е тъжно от вчера (01.06), а трябваше да е весело...
След преместването ни във В.Търново, осъзнах, че детето си няма приятелчета.
Да, водя го в парка, но не знам защо, усещам, че всички родители са на групички, познават се и някак си не мога да завържа контакт, а съм много общителна. На 30.06 сина ми има РД и ми се иска да има приятелчета с които да расте, вижда и играе. Та, да питам, има ли мамчета, които искат да запознаем дечицата и евентуално да играят заедно и да се виждат?

Мисля че е проблем в цялата страна но в малките населени места е фрапантно защото преди години беше много различно. Аз вчера например трябваше да изпратя едни неща до Стражица става въпрос за 7бр празни бурканчета. Оказа се че човекът който ще ги вземе не ми е казал верен час на търгване на автобуса а пък аз трябва да се върна на работа че ми свършваше почивката разговорях с няколко души на спирката които бяха за СТражица обясних ситуацията и помолих само да вземат торбичката бурканчетата то се виждаше какво е - не беше бомба разбира се аз щях да се обадя на човека да отиде да чака автобуса и да изчака. Казах им че в краен случай ако не си ги вземат като слизат да ги изхвърлят в една кофа и така.
Не се намери човек който да ми отслужи- имаше извиненя като изведнъж че не били до СТражица а щели да слязат по-рано че не познавали човека който ще ги вземе и т.н.
Аз лично не мога да си го обясня но е така- всеки се е затворил в своя си свят и си живее така с проблемите си, които смята че са невероятни - ако обаче не ги споделиш с някого те наистина стават невероятни защото само за тях мислиш.
И сега като пътувам по състезанията с Мина избягвам контактите 
Божидара ходеше на тенис на корт, но е била поне 4 годишна, на художествена гимнастика има група за малки деца, може да провериш.
В нет-а има достатъчно изброени, но бих искала да посочите такава, от която сте доволни