Велико Търново - пролетна тема

• 90 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами,
Много ми е тъжно от вчера (01.06), а трябваше да е весело...
След преместването ни във В.Търново, осъзнах, че детето си няма приятелчета.
Да, водя го в парка, но не знам защо, усещам, че всички родители са на групички, познават се и някак си не мога да завържа контакт, а съм много общителна. На 30.06 сина ми има РД и ми се иска да има приятелчета с които да расте, вижда и играе. Та, да питам, има ли мамчета, които искат да запознаем дечицата и евентуално да играят заедно и да се виждат?  Sad  newsm51
Добре дошла в региона, сигурна съм че ще си намерите дечица приятелчета, но тук нещата са така уви аз съм от Горна но дори и в Горна докато гледах децата ми трудно контактувах с мами които не познавам отпреди, само с такива дето са ми познати, е не съм особено контактна опитвала съм но не се получава, дори ти се демонстрира явно че не желаят контакт, така е... хората са доста отчуждени самотни и нежелаещи да създават контакти.
Мисля че е проблем в цялата страна но в малките населени места е фрапантно защото преди години беше много различно. Аз вчера например трябваше да изпратя едни неща до Стражица става въпрос за 7бр празни бурканчета. Оказа се че човекът който ще ги вземе не ми е казал верен час на търгване на автобуса а пък аз трябва да се върна на работа че ми свършваше почивката разговорях с няколко души на спирката които бяха за СТражица обясних ситуацията и помолих само да вземат торбичката бурканчетата то се виждаше какво е - не беше бомба разбира се аз щях да се обадя на човека да отиде да чака автобуса и да изчака. Казах им че в краен случай ако не си ги вземат като слизат да ги изхвърлят в една кофа и така.
Не се намери човек който да ми отслужи- имаше извиненя като изведнъж че не били до СТражица а щели да слязат по-рано че не познавали човека който ще ги вземе и т.н.
Аз лично не мога да си го обясня но е така- всеки се е затворил в своя си свят и си живее така с проблемите си, които смята че са невероятни - ако обаче не ги споделиш с някого те наистина стават невероятни защото само за тях мислиш.
 Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 211
  • Велико Търново
Здравейте,
Някой знае ли дали някъде има занимания за деца на 3 години? Навсякъде чета от 4 или дори от 6. Малката има нужда от движение и изразходване на енергия.

Какви занимания имаш предвид?

Майчета, кажете някое ефикасно средство за мазане на децата против бълхи и комари, ако може да не е много вредно. Моята дъщеря направо я изядат тия насекоми.
Моите от години ги пръскам с Репелекс на Биотрейд, подходящ е за деца над 2 години. Винаги обяснявам на всичките си клиенти, че всички такива продукти имат аромат и ако детето е алергично или прави астматични пристъпи да избягват.

Понеже вече са ми големи децата, не ми се налага да търся контакти, ама  и преди те децата си играят, не е задължително аз да си говоря с майките им Crazy И сега като пътувам по състезанията с Мина избягвам контактите Blush

На доктор Чернева кабинета се намира в блока срещу хотел Стадиона, но вероятно вече са ти го обяснили на лични.

# 212
Здравейте,
Някой знае ли дали някъде има занимания за деца на 3 години? Навсякъде чета от 4 или дори от 6. Малката има нужда от движение и изразходване на енергия.

Какви занимания имаш предвид?

Майчета, кажете някое ефикасно средство за мазане на децата против бълхи и комари, ако може да не е много вредно. Моята дъщеря направо я изядат тия насекоми.
Моите от години ги пръскам с Репелекс на Биотрейд, подходящ е за деца над 2 години. Винаги обяснявам на всичките си клиенти, че всички такива продукти имат аромат и ако детето е алергично или прави астматични пристъпи да избягват.

Понеже вече са ми големи децата, не ми се налага да търся контакти, ама  и преди те децата си играят, не е задължително аз да си говоря с майките им Crazy И сега като пътувам по състезанията с Мина избягвам контактите Blush

На доктор Чернева кабинета се намира в блока срещу хотел Стадиона, но вероятно вече са ти го обяснили на лични.

Танци, аеробика, акробатика, катерене. Спорт общо взето

# 213
  • Велико Търново
Такива групови занимания са за по- големи деца, защото на малките не могат да им привлекат вниманието Peace Божидара ходеше на тенис на корт, но е била поне 4 годишна, на художествена гимнастика има група за малки деца, може да провериш.

# 214
Живеем в Колю Фичето, но не ми е проблем да пообиколя съседните квартали. Сина ми е на 1г. и 11м. Simple Smile

# 215
  • В.Търново
Живеем в Колю Фичето, но не ми е проблем да пообиколя съседните квартали. Сина ми е на 1г. и 11м. Simple Smile
Мислех, че детето ти е по-голямо.Нормално е толкова малко дете да не може да завързва приятелства.Сега тепърва се осъзнава като личност.

# 216
  • Велико Търново
opelcorsa, аз пък съм със съвсем други впечатления. Точно от периода с количките в парка имам няколко познанства, които си продължават и до днес. С едното детенце даже в момента са в една стая на зеленото училище  Peace

# 217
  • Велико Търново
Голямото ми дете е почти на 8 год. Дойдох в Търново преди да родя. Всичките ми приятелки сега са от периодите на майчинствата ми с двете деца. Срещаме се, събираме се, забавляваме се. Така, че стига човек да иска може да завърже приятелства.

# 218
  • В.Търново
Голямото ми дете е почти на 8 год. Дойдох в Търново преди да родя. Всичките ми приятелки сега са от периодите на майчинствата ми с двете деца. Срещаме се, събираме се, забавляваме се. Така, че стига човек да иска може да завърже приятелства.
Възрастен човек може да завърже приятелство по всяко време.Тук става въпрос за дете на 1-2 г.Аз мисля, че не е страшно, че още няма приятелчета.Мисля, че след втората годинка към третата могат да завържат трайни приятелства.Ако деца от бебешка възраст остават заедно и като по-големи е защото майките са се срещали често и от там оокрай тях и децата.

# 219
  • Велико Търново
Възрастен човек може да завърже приятелство по всяко време.Тук става въпрос за дете на 1-2 г.Аз мисля, че не е страшно, че още няма приятелчета.Мисля, че след втората годинка към третата могат да завържат трайни приятелства.Ако деца от бебешка възраст остават заедно и като по-големи е защото майките са се срещали често и от там оокрай тях и децата.
Аз тава казвам - аз няма как да завържа приятелства в парка, ако не са децата. Децата с които се запознаха моите деца -  аз с тези майки завързах приятелства естествено. Аз без деца в парка не сядам.

# 220
  • Велико Търново
Препоръчайте ми фирма за почистване - искам да ми измият прозорците, да почистят диваните...един вид, пролетно почистване, което нямам време да направя Wink В нет-а има достатъчно изброени, но бих искала да посочите такава, от която сте доволни bouquet

# 221
Здравейте, момичета!
За малко съм в града ви, но имам нужда от преглед при гинеколог. Моля, препоръчайте някой в Търново, който би могъл да ме приеме, ако ида без час днес.
Или ако има някой читав АГ център, направо там да ида. Но намирам само такива в поликлиниката, а не знам там дали става без час.

Благодаря предварително!

# 222
Аз съм ходила в поликлиниката без час по спешност в мед. център Хера

# 223
Без час бях ходила при д-р Ангелов. Обадих му се и той каза, че ако отида до 15 мин ще ме прегледа. Кабинетът му е на ул. Габровски.

# 224
Алечка, vivit, благодаря момичета!
След поста на Алечка слязох до Хера и успяха да ме вместят.

Общи условия

Активация на акаунт