Велико Търново - пролетна тема

• 90 397
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
И аз при д-р Ангелов съм минавала и без час, така ходя и като ме праща за болничен на комисия и минавам до половин час

# 226
Някъде във ВТ или региона да се организират готварски курсове?  bouquet

# 227
Здравейте, интересуват ме цени на детегледачки на час, не за целодневно гледане, а примерно за по няколко часа при нужда... Може и да ми препоръчате някой. Мерси.

# 228
Здравейте, дъщеря ми вчера за първи ден ходи на английски език в училище ABC. Въпреки че тръгна с негативна нагласа, мога да кажа че излезе много щастлива. Тя е най-голямата в групичката - за 7 клас е много съм доволна точно това търсех, говорят им само на английски заниманията преминават като игри а не сухо учене и писане.
Исках да споделя защото като питах тук нямаше почти никакви отзиви.
 Simple Smile
Единственият минус за нас е пътуването което се оказа нелека задача с тия затворени и ремонтиращи се пътища надявам се да се пооправят нещата. Peace

# 229
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
opelcorsa, страхотно, че на детето му е харесало! Имаш ли информация дали цяло лято ще работи школата?

# 230
Здравейте, дъщеря ми вчера за първи ден ходи на английски език в училище ABC. Въпреки че тръгна с негативна нагласа, мога да кажа че излезе много щастлива. Тя е най-голямата в групичката - за 7 клас е много съм доволна точно това търсех, говорят им само на английски заниманията преминават като игри а не сухо учене и писане.
 Simple Smile
Единственият минус за нас е пътуването което се оказа нелека задача с тия затворени и ремонтиращи се пътища надявам се да се пооправят нещата. Peace
  Само че, за по-малките - 3 клас-един път преподава англичанка, един път българка и  няма кой знае колко игра. Мъж ли преподава на твоето дете, понеже, една позната сподели, че голям купон било в неговите часове?

# 231
opelcorsa, страхотно, че на детето му е харесало! Имаш ли информация дали цяло лято ще работи школата?
Разбрах че юли ще работят за август май ще почиват но не съм сигурна трябва да питам.

# 232
 Simple Smile
  Само че, за по-малките - 3 клас-един път преподава англичанка, един път българка и  няма кой знае колко игра. Мъж ли преподава на твоето дете, понеже, една позната сподели, че голям купон било в неговите часове?
Доколкото разбрах дъщеря ми се е запознала с всички то и аз ги видях първо им е била българката после почивка и англичанката не мисля че занятията се провеждат само с един човек в стил училище- дори аз като отидох да я взема едното детенце се беше наранило леко и си говореше с момичето на английски под чешмата. Видях и мъжа не знам дали е водил нещо но правили кръстословица с него така ми каза детето. Да ви призная не съм разпитвала много важно за мен е детето да не се чувства като в училище и да говори. Дъщеря ми има много стабилна граматична и лексикална основа само от училище  за нейното ниво на езика, но за мен е важен и разговорния език. Та ние ходим с тази идея. Тя в училище думите и граматиката няма да ги изпусне държат им доста доволна съм, но разговорно няма време кой да й отдели все пак са над 20 деца в класа и часовете са кратки.
3 часа разговорен английски за мен е  нещо безценно, пък било то и да правят малко тъповати и скучни неща но тя се е забавлявала. Групичката виждам е една тя е с малките деца - като нея големи няма май едничко видях но да е 4-5 клас макс. мен това ме притесни в началото очаквах да ми мрънка че е с малки деца защото тя вече е от мрънкащите тийн-ове без да има 13год но нали скоро ще ги направи. Доколкото разбрах това е лятно езиково училище и се провежда в различен стил от това което е през учебната година. Обясниха че ако ходим в учебно време ще минем тест за определяне на ниво, а сега няма.

# 233
Къде, освен във Вали, могат да ми надпишат химикал? Thinking

# 234
  • Велико Търново
Момичета, интересува ме в парк Света гора може ли да се прави барбекю някъде, а на Ксилифор? За Ксилифор някой ми каза че ако се правело барбекю трябвало да се плати. Има ли такова нещо?

# 235
  • Велико Търново
За Света гора не знам, но на Ксилифор се плаща - по лев на човек Wink

# 236
Момичета, интересува ме в парк Света гора може ли да се прави барбекю някъде, а на Ксилифор? За Ксилифор някой ми каза че ако се правело барбекю трябвало да се плати. Има ли такова нещо?
Може да палите горе на поляната на хижа Божур - има два пътя но единият беше ужасен като състояние от върха на Арбанаси вляво все пак тр да си с голяма кола или поне да е висока черен път е и от град Горна Оряховица асфалтирания път за хижата.
По този път за хижата асфалтирания на няколко места в гората има и направени барбекюта на мен ми харесаха големи са лошото е че има доста отпадъци околотях дано са поизчистили.

# 237
и още нещо интересно което е наблизо http://www.villyland.com/

# 238
  • Велико Търново
*Biskvitka*, opelcorsa, Благодаря за информацията! Май към Ксилифор се ориентирахме Simple Smile

# 239
То в Ксилифор се плаща по 1 лв на човек и без да правиш барбекю, ние ходихме да поиграе детето и седнахме на поляната на одеяло и ни поискаха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт