Велико Търново - пролетна тема

• 89 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добра маникюристка на нормални цени-нещо като 25лв поддръжка с лак.
Има една Красимира, която взема малко пари и прави чудеса. Ако искате ще попитам къде е салона и. Ходила съм при нея преди няколко години и бях много доволна.

# 556
  • Велико Търново
Сега питах. Салона и е на Пишмана зад пазара. Поддръжка с лак е 22 лв. Работи с предварително записване.

# 557
  • Велико Търново
Сега питах. Салона и е на Пишмана зад пазара. Поддръжка с лак е 22 лв. Работи с предварително записване.

Много благодаря!

# 558
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добра маникюристка на нормални цени-нещо като 25лв поддръжка с лак.

В момента има оферта за 50% в Грабо, но не мога да дам отзиви за салона, другите дами ако имат опит: https://grabo.bg/veliko-tarnovo/traini-nokti-0btvd?affid=4248

# 559
  • Велико Търново
Какви са ви впечатленията от езиково училище Алианс Лингва? Годишна такса 250лв (може разсрочено) и ще провеждат занятията на място в училище.

# 560
  • Велико Търново
Какви са ви впечатленията от езиково училище Алианс Лингва? Годишна такса 250лв (може разсрочено) и ще провеждат занятията на място в училище.

Всичко зависи от това,кой е преподавателя.Иначе е удобство за децата,че е в училище.

# 561

Всичко зависи от това,кой е преподавателя.Иначе е удобство за децата,че е в училище.
Абе не ходеха ли Магнаурците по училищата?  Не си ли в грешка- всяка година минават и казват, че идват в самото училище. А тези от Алианс- деца на мои познати си ходят там на място... Thinking

# 562
  • Велико Търново
Майстор на сушилни може ли да препоръчате?

# 563
  • Велико Търново

Абе не ходеха ли Магнаурците по училищата?  Не си ли в грешка- всяка година минават и казват, че идват в самото училище. А тези от Алианс- деца на мои познати си ходят там на място... Thinking

Не се бъркам, със сигурност са те  Peace

# 564
  • Велико Търново
Майстор на сушилни може ли да препоръчате?

Може и да те подведа ама Коста Каркоров е добър майстор на перални,та може би и това ремонтира-
ЕТ "К. Каркоров"
ул. "Велики Преслав" №4, вх.А, тел: 062/67 67 52

# 565
Здравейте, детето ми е на 8 години и като говори понякога се запъва, не е точно заекване, а повтаряне на срички и звукове. Притеснено ми е, защото се усили. Къде мога да го заведа в Горна или Търново, не знам дали е точно за логопед.

# 566
  • Велико Търново
В списъка с участващи оптики в кампанията на KWIAT за профилактика на детското зрение вече има и търновска оптика: http://kwiat.bg/kampaniya-na-kwiat-za-profilaktika-na-detskoto-zrenie-2016

# 567
Какво се случва с киното в мола? Попадна ми статия в местен вестник, че ще търсят друго място и никакви новини от тогава. Някой има ли информация?

# 568
Какво се случва с киното в мола? Попадна ми статия в местен вестник, че ще търсят друго място и никакви новини от тогава. Някой има ли информация?

Местят го на друго място, а на неговото място в мола ще откриват някакво кино Palace - http://mallvt.bg/bg/zabavlenia/ochakvaite-skoro-kino-Palace-v-Ma … rnovo_l.e_id.1291

# 569

Общо взето, пълна мъгла. Нито е ясно къде ще се мести кино Арена, нито кога ще се открива новото.

От страницата на кино Арена във фейса:

Скрит текст:
КИНО АРЕНА ЩЕ ИМА НОВ КОМПЛЕКС ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

15.09.2016 г. е последният работен ден на Кино Арена в Централ Мол Велико Търново.
Поради изтичане на наемния договор и непостигнато споразумение с управлението на мола за подновяване на търговските взаимоотношения, Кино Арена вече няма да е част от търговския център.

В момента, водещият български кинооператор е в подготовка на изграждане на нов кинокомплекс на атрактивно място в града и с възможност да предложи на своите зрители последните технологични новости в киноиндустрията.

Последващи новини ще бъдат побликувани на фейсбук-страницата и в интернет сайта на Кино Арена.

Общи условия

Активация на акаунт