Велико Търново - пролетна тема

• 90 295
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • В.Търново
Дами, дайте координати за добър стоматолог, днес ми се счупи един кътник и след три седмици се прибираме, та реших в Бг да го правя, много ще съм ви благодарна, ако препоръчате някой. Преди бях ходила при Камен Хаджиилиев и бях много доволна, но последно не приемал много пациенти, избирателно било, бутал всички на дъщеря си и зет си, а не знам те как работят newsm78
Хаджиилиев като че ли си позанемари работата в последно време.Заради него съм с умъртвен зъб и коронка.Наистина пробутва на зет си и дъщеря си пациенти и от известно време обмислям вариант за смяна на зъболекарите.При Хаджиилиеви ходихме от 2000 година, но много се овълчиха и те.
Какво ще кажете за Драганчев? А добър ортодонт в Търново? Става въпрос за малко дете.

# 91
  • Велико Търново
За ортодонт - доволна съм от д-р Мария Чернева/зад стадиона, в кооперацията работи, заедно с Гунчева и Драганчев/, вече половин година дъщеря ми ходи при нея, с шини е, и за това време има видим резултат при изправянето на зъбите, освен това е много мила и внимателна Simple Smile

# 92
Аз ходя при д-р Матанова. Намира се към старата част на града. За хирург -д-р Стоянова. Много съм доволна и от двете.
Д-р Чернева е много добър ортодонт. Също и д-р Грашкина, но много се чака при нея.
За д-р Хаджиилиев и аз чувам същото. Знам и за случаи с проблеми след негова работа - това последните години.

# 93
  • Велико Търново
Аз ходя при д-р Матанова. Намира се към старата част на града. За хирург -д-р Стоянова. Много съм доволна и от двете.
Д-р Чернева е много добър ортодонт. Също и д-р Грашкина, но много се чака при нея.
За д-р Хаджиилиев и аз чувам същото. Знам и за случаи с проблеми след негова работа - това последните години.

+1, като изключим, че аз изобщо не харесвам Грашкина. Била съм веднъж при нея за консултация и тя преди да е видяла зъбите на детето, преди снимка и т.н. ми разясни лизинговите схеми на брекетите. Отвратително поведение без значение колко добър специалист е. Детето водя при Чернева, а ние с мъжа ми, ако ни се наложи ходим при Цачев. Стоянова е прекрасен професионалист и човек.

# 94
Преди много години бях при Цачев. Но, по ред причини реших да го сменя.

# 95
  • Велико Търново
Преди много години бях при Цачев. Но, по ред причини реших да го сменя.

Аз имам изключително добър зъбен статус и го посещавам профилактично, преди много години ми е правил един мост, мъжа ми е с много лоши зъби и там всичко е правено от Цачев, към момента и той няма проблеми. Цените може би са малко по високи Simple Smile
Много мои клиенти пращам при Теодора Костадинова и Анатоли Пеев, доволни са оставали и от двемата Peace

# 96
  • Велико Търново

Къде е кабинета на тази Матанова? Че аз в старата част живея, да я имам предвид. Доволна ли си?

# 97
Аз ходя от години при др. Цачев. Имам проблемни зъби и никога не съм имала проблем след лечение при него. В редките случаи, когато ми се е налагало да посетя друг зъболекар (живеех в друг град) после Цачев е оправял бакиите. Доволна съм  Peace

# 98
  • В.Търново
Зъба, който ми се умъртви, заради Хаджиилиев ми го оправи Миланов, работи и живее на Цветарска.Общо с лечението, ваденето на нервите, коронката тоя зъб ми излезе 195лв и то, защото сложих коронка за 75лв.Преди да я сложа отидох да попитам Хаджиилиев колко ще ми вземе за същата коронка и той ми поиска 120лв.Може да се е почувствал засегнат, че съм отишла при друг зъболекар.
Миланов добре работи.Но не знам дали е хирург.Иска ми се като се преместим зъболекаря да е и хирург.

Да попитам също тези, които вече имат опит с детските ортодонти.Детето ми има кръстосана захапка, на 6 год. и 8 месеца е.От Хаджиилиев знам, че преди да се сложат брекети се изчаква да порастнат и постоянните зъби.Но въпроса ми е, дали детето трябва да се следи преди това през годините дали има промяна, влошаване със захапката.

# 99
Аз съм на 30 години, но като малко също ходех на ортодонт при Грашкина първо, а после при Чернева, по детските ми спомени, Грашкина се държеше доста кофти и надменно, а от Чернева бях много доволна.

# 100
  • Велико Търново
Русалка, дъщеря ми е на 9 год. и има сменени 6 зъба, и е с т.нар. дълбока захапка, не е с брекети/няма достатъчно постоянни зъби/, с шини/едновремешното "апаратче" е  Wink, ходим веднъж месечно на преглед - 6 лв. е; иначе, шините  струваха 200 лв.

# 101
  • В.Търново
Русалка, дъщеря ми е на 9 год. и има сменени 6 зъба, и е с т.нар. дълбока захапка, не е с брекети/няма достатъчно постоянни зъби/, с шини/едновремешното "апаратче" е  Wink, ходим веднъж месечно на преглед - 6 лв. е; иначе, шините  струваха 200 лв.
Скобите няма да оправят положението.До колкото знам брекетите за едната страна струват около 1000-1500лв.
Проблема е при кръстосаната захапка, че трябва да се изчакат всички зъби, защото така могат да се подредят, че да няма нужда от брекети.Така стана при големият ми син.Оттърва се от това.Сега ще чакаме малкия, но при него захапката е по-изразена от на баткото и имам съмнения, че няма да се подредят в правилен ред зъбите.Т.е. горните няма да могат да излязат над долните.Хаджиилиев ми е казвал да не се притеснявам и че няма нужда да се следи това състояние, докато не израстнат новите зъби.Но не знам колко да му вярвам вече.

# 102
  • Велико Търново
Да, явно е различно при твоето дете, но нищо не пречи да отидете поне на консултация, да чуете и друго мнение.

# 103
  • У дома
Дами страхотни сте bouquet
Моля за координати на Цачев, записах си този Дончев, ще се радвам да ми дадете някакви координати и на Цачев и вече който от двамата ме приеме, аз ще запазя час поне седмица или две по-рано Rolling Eyes Аз съм най-най-доволна от един стоматолог в София, но за кътник, просто да се изгради не ми е важно да е красиво направено, държа да е здраво и да ми е ок, да не ми "дразни" в устата Rolling Eyes Голямо обяснение ударих hahaha Joy
Сиска, може и други дами да се включат, дайте ми някакви отзиви за фризьор, искам малко да се приведа в ред като се прибера, колко преди да отида, трябва да се обадя и да си запазя час, да не се чака месец Rolling Eyes

Да допиша, според мен за брекети и скоби, не се доверявайте само на едно мнение, смятам като Бисквитка, особено за дете, отидете на поне трима да чуете мнение, като не споделяте какво са ви казвали.

# 104
И аз съм за Цачев, и на мен е оправял проблеми, създадени ми от други зъболекари. При Хаджиилиев ходя само за вадене на мъдреци.

Общи условия

Активация на акаунт